• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - агенти

Резултати за

Внос-износ - агенти

ТурцияХимия - внос-износ
  1. TARA KIMYA

    Турция

  2. UNCUOGLU KIMYA INSAAT SANAYI VE TICARET LTD STI

    Турция

    Предприятието UNCUOGLU KIMYA INSAAT SANAYI VE TICARET LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. PAKSEL KIMYA SANAYI VE TICARET A S

    Турция

    Предприятието PAKSEL KIMYA SANAYI VE TICARET A S, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. ILMOR KIMYA VE TEKSTIL SANAYI VE TICARET LTD STI

    Турция

    Предприятието ILMOR KIMYA VE TEKSTIL SANAYI VE TICARET LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. AYKIM PAINT CHEMICALS-TURKEY

    Турция

    Предприятието AYKIM PAINT CHEMICALS-TURKEY, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gebze, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KOLSUZLAR KIMYA SANAYI VE TICARET A S

    Турция

    Предприятието KOLSUZLAR KIMYA SANAYI VE TICARET A S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. SECER KIMYA KIMYEVI MADDELER SAN TIC LTD STI

    Турция

  3. BASF YAPI KIMYASALLARI SANAYI AS

    Турция

  4. SOLVENTAS TEKNIK DEPOLAMA A S

    Турция

  5. GENPOL GENEL ENDUSTRI POLIMERLERI KIMYA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

    Турция

  1. AKTEM KIMYEVI MADDE VE TEMIZLIK ÜRÜNLERI LTD

    Турция

    Предприятието AKTEM KIMYEVI MADDE VE TEMIZLIK ÜRÜNLERI LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

  2. OPAL PHARMA

    Турция

    Предприятието OPAL PHARMA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, Основни и помощни материали за лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Химия - внос-износ, Основни и помощни материали за лекарства, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Samsun, Турция.

  1. SOR KIMYA SANAYI TICARETLIMITED SIRKETI

    Турция

    Предприятието SOR KIMYA SANAYI TICARETLIMITED SIRKETI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. HATKIM KİMYA SANA VE DIS TIC A.S

    Турция

    Предприятието HATKIM KİMYA SANA VE DIS TIC A.S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, rosin, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. MARKETY ECOMMERCE IMPORT EXPORT LTD.

    Турция

    Предприятието MARKETY ECOMMERCE IMPORT EXPORT LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Химия - внос-износ, carpet import-export, foodstuffs - import/export, Облекло - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.