• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • разтворители и разредители

Резултати за

Разтворители и разредители

Химия - внос-износ
  1. LAMBIOTTE & CIE

    Белгия

    Verified by europages badge
  2. HIMBALT SIA

    Латвия

    Предприятието HIMBALT SIA, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, Разтворители и разредители, Промишлени масла, phenols, Внос-износ - химия и фармация, Разтворители и разредители, и Промишлени масла. Седалището му е в/ъв RIGA, Латвия.

  3. DOW FRANCE

    Франция

    Предприятието DOW FRANCE, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Преработка на водите - препарати, Разтворители и разредители, Мастила, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Преработка на водите - препарати, Разтворители и разредители, и Мастила. Седалището му е в/ъв St Denis, Франция.

  4. NOVASOL

    Белгия

    Предприятието NOVASOL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Разтворители и разредители, Химия - внос-износ, Разтворители и разредители, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wezembeek-Oppem, Белгия.

  5. SC CHIMKOMPLET SRL

    Румъния

    Предприятието SC CHIMKOMPLET SRL, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Разтворители и разредители, Мастила, Разтворители и разредители, и Мастила. Седалището му е в/ъв Filipestii De Targ, Румъния.

Филтри

Резултати за

Разтворители и разредители

Брой резултати

5 Фирми