• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Холандия

Холандия
  1. FRESCON FRUIT DIRECT BV

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието FRESCON FRUIT DIRECT BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Fresh fruits and vegetables, Fruit and vegetable trade, fresh vegetables, fruit and vegetable wholesaler, Grapes import export, avocado, Avocado importer, и vegetables. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Ресторантьорско оборудване, food supplies for restaurants, fruit & vegetables, Oragnic fruits and vegetables, Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и distributors of fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  3. SNIJPUNT B.V.

    Холандия

    Предприятието SNIJPUNT B.V., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на rocket salad. Седалището му е в/ъв De Lier, Холандия.

  4. BR FRESH EXOTICS

    Холандия

    Предприятието BR FRESH EXOTICS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на papaya, ginger, grapefruit, и avocado. Седалището му е в/ъв Hardinxveld-Giessendam, Холандия.

  5. MBF-SAVANNAH B.V.

    Холандия

    Предприятието MBF-SAVANNAH B.V., e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на distributors of fresh vegetables, packaged exotic fruit, и fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв Hoofddorp, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FRESH WISE

    Холандия

    Предприятието FRESH WISE, e Multi-Category, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export of vegetables, и Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Valkenswaard, Холандия.

  2. ROSA INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието ROSA INTERNATIONAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.

  3. KAPLAN INDUSTRIES BV

    Холандия

    Предприятието KAPLAN INDUSTRIES BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fruit. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. RINY VAN DER STAAK BV

    Холандия

    Предприятието RINY VAN DER STAAK BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове, legumes, asparagus, и strawberries. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  5. FRUIT-M

    Холандия

    Предприятието FRUIT-M, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Maasdijk, Холандия.

  1. FRUIT QUEEN BV

    Холандия

    Предприятието FRUIT QUEEN BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale of fruit, fresh vegetables, pepper, и avocado. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  2. B&C LIFESTYLE B.V.

    Холандия

    Предприятието B&C LIFESTYLE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Чесън, Чесън, и ginger. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  1. VISSERS AARDBEIPLANTEN

    Холандия

    Предприятието VISSERS AARDBEIPLANTEN, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв America, Холандия.

  2. POLSKATRADE

    Холандия

    Предприятието POLSKATRADE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, potatoes, carrots, onions, и Плодове. Седалището му е в/ъв Heemskerk, Холандия.

  3. GOSMOS

    Холандия

    Предприятието GOSMOS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Картофи. Освен това развива дейност и в сферата на Лукови култури, Плодове и зеленчуци - внос-износ, apples, Dry beans, Лукови култури, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Delft, Холандия.

  4. VAN DEN BOSCH IMPORT EXPORT TRANSITO BV

    Холандия

    Предприятието VAN DEN BOSCH IMPORT EXPORT TRANSITO BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alkmaar, Холандия.

  5. WITKAMP

    Холандия

    Предприятието WITKAMP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, wholesale of vegetables, и import of fruit. Седалището му е в/ъв Poeldijk, Холандия.

  6. VICTORIA MONDIAL

    Холандия

    Предприятието VICTORIA MONDIAL, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на apples import export, potatoes, carrots, и onions. Седалището му е в/ъв Emmeloord, Холандия.

  7. HANDELSMAATSCHAPPIJ JAN OSKAM

    Холандия

    Предприятието HANDELSMAATSCHAPPIJ JAN OSKAM, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Цитрусови култури, apples, fruit & vegetables, pears, и Цитрусови култури. Седалището му е в/ъв Vleuten, Холандия.

  8. JH WAGENAAR B.V.

    Холандия

    Предприятието JH WAGENAAR B.V., e Multi-Category, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв Hoogkarspel, Холандия.

  1. FRUTYCO B.V.

    Холандия

    Предприятието FRUTYCO B.V., e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.

  2. JB FRUITS & VEGETABLES

    Холандия

    Предприятието JB FRUITS & VEGETABLES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  3. GREEN FOOD

    Холандия

    Предприятието GREEN FOOD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове, legumes, wholesale of vegetables, и apples import export. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  4. FEELIN GOOD ACAI

    Холандия

    Предприятието FEELIN GOOD ACAI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  5. MAXICAANS MATTIAS BV

    Холандия

    Предприятието MAXICAANS MATTIAS BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Amstelveen, Холандия.

  6. JSZ TRADING

    Холандия

    Предприятието JSZ TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и onions. Седалището му е в/ъв Zwaagdijk-Oost, Холандия.

  7. KOOS PRINS GROENTEN EN FRUIT B.V.

    Холандия

    Предприятието KOOS PRINS GROENTEN EN FRUIT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Плодове. Седалището му е в/ъв Winterswijk, Холандия.

  8. HERMAN KUIJPER B.V.

    Холандия

    Предприятието HERMAN KUIJPER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Гастрономия - специалитети, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Amstelveen, Холандия.

  9. KLAAS & CO

    Холандия

    Предприятието KLAAS & CO, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Пресни зеленчуци, Плодове, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  10. NATURE'S PRIDE B.V.

    Холандия

    Предприятието NATURE'S PRIDE B.V., e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Maasdijk, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно