• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - химия и фармация

Резултати за

Внос-износ - химия и фармация

Хранителни изделия и напитки - съставки
  1. J & R PAMMER ENTSORGUNG U. RECYCLING GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието J & R PAMMER ENTSORGUNG U. RECYCLING GESELLSCHAFT M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Хранителни изделия и напитки - съставки. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Органична химия - изходни материали и производни, Внос-износ - химия и фармация, Суровини за строителството, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Органична химия - изходни материали и производни, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв St. Georgen Am Fillmannsbach, Австрия.

  2. INNOVATOR AG

    Швейцария

    Предприятието INNOVATOR AG, e Производител, и работи в сферата на Хранителни изделия и напитки - съставки. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Органична химия - изходни материали и производни, Внос-износ - химия и фармация, Суровини за строителството, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Органична химия - изходни материали и производни, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Ballwil, Швейцария.

  3. UNILEVER HUNGARY TRADE LIMITED LIABILITY COMPANY

    Унгария

    Предприятието UNILEVER HUNGARY TRADE LIMITED LIABILITY COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни изделия и напитки - съставки, Химия - внос-износ, Хранителни изделия и напитки - съставки, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  4. HORST G.F. VON VALTIER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HORST G.F. VON VALTIER GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителни изделия и напитки - съставки. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Glinde, Германия.