• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - агенти

Резултати за

Внос-износ - агенти

ШвейцарияТърговец на едроХранeнe - внос-износ
  1. VENDU-OUTLET

    Швейцария

    Предприятието VENDU-OUTLET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Внос-износ - агенти, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Hochdorf, Швейцария.

  2. CEDAR CENTRE DE DÉVELOPPEMENT ET D'ANIMATION RURALE

    Швейцария

    Предприятието CEDAR CENTRE DE DÉVELOPPEMENT ET D'ANIMATION RURALE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Земеделие - внос-износ, foodstuffs - import/export, Хранeнe - внос-износ, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Biel / Bienne, Швейцария.

  3. TWO THREE TRADING SA

    Швейцария

    Предприятието TWO THREE TRADING SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  4. FS TRADING FROZEN SEAFOOD S.A.

    Швейцария

    Предприятието FS TRADING FROZEN SEAFOOD S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Villars-Ste-Croix, Швейцария.

  5. FIPUVAL S.A.

    Швейцария

    Предприятието FIPUVAL S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vallorbe, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. C.I.E.SA DANZI

    Швейцария

    Предприятието C.I.E.SA DANZI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди, Гастрономия - специалитети, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, и Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди. Седалището му е в/ъв Minusio, Швейцария.

  2. GENOSSENSCHAFT MIGROS LUZERN, IN DIERIKON

    Швейцария

    Предприятието GENOSSENSCHAFT MIGROS LUZERN, IN DIERIKON, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ebikon, Швейцария.

  3. FINFAN S.A.

    Швейцария

    Предприятието FINFAN S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vich, Швейцария.

  4. CIDIAL SA

    Швейцария

    Предприятието CIDIAL SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Carouge, Швейцария.

  5. KW-RESTPOSTEN

    Швейцария

    Предприятието KW-RESTPOSTEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Мазилки - замазки и изолационни материали, Електроника - внос-износ, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Мазилки - замазки и изолационни материали, Електроника - внос-износ, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Wollerau, Швейцария.

  1. LIMEKS S.A.

    Швейцария

  2. HERTEX AG

    Швейцария

    Предприятието HERTEX AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Мъжки дрехи, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Frauenfeld, Швейцария.

  1. WERTHEIMER HOLDING AG

    Швейцария

  2. TRANSORGA AG

    Швейцария

  3. COVIN AG

    Швейцария

    Предприятието COVIN AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  4. GOLDMAN COMMODITIES INVESTMENTS SA

    Швейцария

    Предприятието GOLDMAN COMMODITIES INVESTMENTS SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на енергия и суровини, Внос-износ на енергия и суровини, и pepper. Седалището му е в/ъв Zug, Швейцария.

  5. WOLFMAN SA

    Швейцария

  6. PICHARD RACING SA

    Швейцария

    Предприятието PICHARD RACING SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Превозни средства - механични компоненти и части, Мотоциклети, Мотоциклети - части и аксесоари, Хранeнe - внос-износ, Превозни средства - механични компоненти и части, Мотоциклети, и Мотоциклети - части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Ecublens, Швейцария.

  7. BSI IMPORT-EXPORT-SERVICES SÀRL

    Швейцария

    Предприятието BSI IMPORT-EXPORT-SERVICES SÀRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bussigny, Швейцария.

  8. GEFERINA AG

    Швейцария

  1. BOLTON SWISS SA

    Швейцария

  2. ZURICHBARCELONA TRADING GMBH

    Швейцария

    Предприятието ZURICHBARCELONA TRADING GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  3. MAE PRASERT ASIA FOODSTORE

    Швейцария

    Предприятието MAE PRASERT ASIA FOODSTORE, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Amriswil, Швейцария.

  4. HAECKY IMPORT AG

    Швейцария

    Предприятието HAECKY IMPORT AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Вина, Хранeнe - внос-износ, и Вина. Седалището му е в/ъв Reinach, Швейцария.

  5. EDY BUCHER, INTERNATIONAL TRADING

    Швейцария

  6. 2S SALES AND TRADING GMBH

    Швейцария

    Предприятието 2S SALES AND TRADING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cham, Швейцария.

  7. MDM DREYER AG

    Швейцария

    Предприятието MDM DREYER AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове с ядки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Нуга, Плодове с ядки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, и Нуга. Седалището му е в/ъв Muri B. Bern, Швейцария.

  8. HUGO DUBNO PRODEGA AG

    Швейцария

  9. KREIS-INDUSTRIEHANDEL AG

    Швейцария

    Предприятието KREIS-INDUSTRIEHANDEL AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Basel, Швейцария.

  10. BONNE SAVEUR BONNE HUMEUR SA

    Швейцария

    Предприятието BONNE SAVEUR BONNE HUMEUR SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Yverdon-Les-Bains, Швейцария.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно