• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • търговия - супер и хипер-маркети

Резултати за

Търговия - супер и хипер-маркети - Хърватия

Хърватия
  1. WGE-TECH D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието WGE-TECH D.O.O., e Разпространител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на waste management. Седалището му е в/ъв Zagreb, Хърватия.

  2. DEEOUS INFOMEDIA

    Хърватия

    Предприятието DEEOUS INFOMEDIA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Zagreb, Хърватия.

  3. AGROKOR D.D.

    Хърватия

    Предприятието AGROKOR D.D., и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия на дребно, и Търговия на дребно. Седалището му е в/ъв Zagreb, Хърватия.

  4. TEPIH LAND D O O

    Хърватия

    Предприятието TEPIH LAND D O O, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Универсални магазини, Килими и мокети, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Zagreb, Хърватия.

  5. AGROKOR-TRGOVINA D.D.

    Хърватия

    Предприятието AGROKOR-TRGOVINA D.D., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Универсални магазини. Освен това развива дейност и в сферата на Яйчни изделия, и Яйчни изделия. Седалището му е в/ъв Zagreb, Хърватия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PERVANOVO D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието PERVANOVO D.O.O., и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, и Търговски централи. Седалището му е в/ъв Dubrovnik, Хърватия.

  2. VINIJA TRGOVINA D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието VINIJA TRGOVINA D.O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Karlovac, Хърватия.

  3. CELOX D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието CELOX D.O.O., и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, и Търговски централи. Седалището му е в/ъв Split, Хърватия.

  4. EUROARC D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието EUROARC D.O.O., и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, и Търговски централи. Седалището му е в/ъв Zagreb, Хърватия.

  5. MEDIC D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието MEDIC D.O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, и Търговски централи. Седалището му е в/ъв Zagreb, Хърватия.

  1. KONICA MINOLTA HRVATSKA - POSLOVNA RJESENJA D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието KONICA MINOLTA HRVATSKA - POSLOVNA RJESENJA D.O.O., и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, и Търговски централи. Седалището му е в/ъв Zagreb, Хърватия.

  2. INFOSISTEM D.D.

    Хърватия

    Предприятието INFOSISTEM D.D., и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, и Търговски централи. Седалището му е в/ъв Zagreb-Novi Zagreb, Хърватия.

  1. DALMINO D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието DALMINO D.O.O., и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, и Търговски централи. Седалището му е в/ъв Split, Хърватия.

  2. MARIJANA I MLADEN BAKOVIC D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието MARIJANA I MLADEN BAKOVIC D.O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Gornji Stupnik, Lucko, Хърватия.

  3. ERCON & CO D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието ERCON & CO D.O.O., и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Split, Хърватия.

  4. TERMAG D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието TERMAG D.O.O., и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, и Търговски централи. Седалището му е в/ъв Matulji, Хърватия.

  5. HEP - TRGOVINA D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието HEP - TRGOVINA D.O.O., и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, и Търговски централи. Седалището му е в/ъв Zagreb, Хърватия.

  6. KNEZ - LJUBO D.O.O. LIEBHERR ZASTUPNIK ZA HRVATSKU I BIH

    Хърватия

    Предприятието KNEZ - LJUBO D.O.O. LIEBHERR ZASTUPNIK ZA HRVATSKU I BIH, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, и Търговски централи. Седалището му е в/ъв Zagreb, Хърватия.

  7. MARKEK D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието MARKEK D.O.O., и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, и Търговски централи. Седалището му е в/ъв Zagreb, Хърватия.

  8. POLJOOPSKRBA-VANJSKA TRGOVINA D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието POLJOOPSKRBA-VANJSKA TRGOVINA D.O.O., и работи в сферата на Универсални магазини. Освен това развива дейност и в сферата на Торове и препарати за обогатяване на почвите, Градинарство и цветарство, Торове и препарати за обогатяване на почвите, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Zagreb, Хърватия.

  1. BEN SHIP SUPPLY D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието BEN SHIP SUPPLY D.O.O., и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, и Търговски централи. Седалището му е в/ъв Rijeka, Хърватия.

  2. COLORI TINTA D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието COLORI TINTA D.O.O., и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, и Търговски централи. Седалището му е в/ъв Stupnik, Хърватия.

  3. COMET D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието COMET D.O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Novi Marof, Хърватия.

  4. FERO LINE D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието FERO LINE D.O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Slavonski Brod, Хърватия.

  5. TERACOP D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието TERACOP D.O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Rijeka, Хърватия.

  6. ADDE PODNE OBLOGE D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието ADDE PODNE OBLOGE D.O.O., и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, и Търговски централи. Седалището му е в/ъв Zagreb, Хърватия.

  7. AKTOMA D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието AKTOMA D.O.O., и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, и Търговски централи. Седалището му е в/ъв Daruvar, Хърватия.

  8. MAKRO D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието MAKRO D.O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Zrnovnica, Хърватия.

  9. MOBILITAS D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието MOBILITAS D.O.O., и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, и Търговски централи. Седалището му е в/ъв Rijeka, Хърватия.

  10. PHARMASWISS D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието PHARMASWISS D.O.O., и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, и Търговски централи. Седалището му е в/ъв Zagreb, Хърватия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно