• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • напречници от черни метали

Резултати за

Напречници от черни метали

Черна металургия и металургия - внос-износ
  1. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

    Португалия

    Verified by europages badge

    Предприятието ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA, e Производител, и работи в сферата на Фрезоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на стомани и метали, Огъване на стомани и метали, Черна металургия и металургия - внос-износ, малки металически части, precision turning, CNC finishing, precision milling, CNC prototypes, и cnc cut. Седалището му е в/ъв Pontinha-Lisboa, Португалия.

  2. ILKE DEMIR SAC VE METAL TIC. LTD. ŞTI.

    Турция

    Предприятието ILKE DEMIR SAC VE METAL TIC. LTD. ŞTI., e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали, Профили и прътове от черни метали, pipe, metallic angle sections, Ламарина и ивичест материал от черни метали, и Профили и прътове от черни метали. Седалището му е в/ъв Hatay, Турция.

  3. BAYKAN STEEL

    Турция

    Предприятието BAYKAN STEEL, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали, Ламарина и ивичест материал от черни метали, iron sheet, iron sections, Стомани и метали, и Ламарина и ивичест материал от черни метали. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. TRALEDA CONSTRUCTION LTD

    Обединеното кралство

  5. COMPLETE STAINLESS

    Обединеното кралство

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. STRUCTURAL STEEL SUPPLIES LTD

    Обединеното кралство

  2. DAVRO IRON & STEEL CO LTD

    Обединеното кралство

  3. ACASTER STEEL LTD

    Обединеното кралство

  4. PAJE STEEL PRODUCTS

    Обединеното кралство

  5. ALUSMELT

    Обединеното кралство

  1. BARCLEY MATHIESON

    Обединеното кралство

  2. A L LINTELS

    Обединеното кралство

    Предприятието A L LINTELS, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bristol, Обединеното кралство.

  1. INDUSTRIAL METAL SERVICES

    Обединеното кралство

    Предприятието INDUSTRIAL METAL SERVICES, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gravesend, Обединеното кралство.

  2. BEVERLEY STEEL LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието BEVERLEY STEEL LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Farnborough, Обединеното кралство.

  3. C M T STEEL SERVICES

    Обединеното кралство

  4. CRIPPS STEELS LTD

    Обединеното кралство

  5. SORETOL

    Тунис

    Предприятието SORETOL, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Стомани и метали - формоване и нарязване, Distributor of welded pipes, Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, pipe manufacturer, и Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Sfax, Тунис.

  6. S J ANDREW & SONS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието S J ANDREW & SONS LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Redruth, Обединеното кралство.

  7. BIRD STAINLESS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието BIRD STAINLESS LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sheffield, Обединеното кралство.

  8. GAINSBOROUGH STEEL SERVICES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието GAINSBOROUGH STEEL SERVICES LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Newark, Обединеното кралство.

  1. SAFRAN STEEL

    Сърбия

    Предприятието SAFRAN STEEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, galvanized steel sheet products, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Belgrade, Сърбия.

  2. COVENTRY GRINDERS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието COVENTRY GRINDERS LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Coventry, Обединеното кралство.

  3. DNT CO LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието DNT CO LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Redditch, Обединеното кралство.

  4. ACS STAINLESS

    Обединеното кралство

    Предприятието ACS STAINLESS, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Glasgow, Обединеното кралство.

  5. HYGIENIC EQUIPMENT LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието HYGIENIC EQUIPMENT LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sale, Обединеното кралство.

  6. JCY STEEL

    Обединеното кралство

    Предприятието JCY STEEL, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Basildon, Обединеното кралство.

  7. MARCAR STEEL & ENGINEERING

    Обединеното кралство

    Предприятието MARCAR STEEL & ENGINEERING, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Richmond, Обединеното кралство.

  8. C BEECH & SONS (NETHERTON) LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието C BEECH & SONS (NETHERTON) LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dudley, Обединеното кралство.

  9. PEDLEY LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието PEDLEY LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Halesowen, Обединеното кралство.

  10. RUBICON LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието RUBICON LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barnsley, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно