• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • тръби от черни метали

Резултати за

Тръби от черни метали

Черна металургия и металургия - внос-износ
  1. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

    Португалия

    Verified by europages badge

    Предприятието ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA, e Производител, и работи в сферата на Фрезоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на стомани и метали, Огъване на стомани и метали, Черна металургия и металургия - внос-износ, малки металически части, precision turning, CNC finishing, precision milling, CNC prototypes, и cnc cut. Седалището му е в/ъв Pontinha-Lisboa, Португалия.

  2. ILKE DEMIR SAC VE METAL TIC. LTD. ŞTI.

    Турция

    Предприятието ILKE DEMIR SAC VE METAL TIC. LTD. ŞTI., e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали, Профили и прътове от черни метали, pipe, metallic angle sections, Ламарина и ивичест материал от черни метали, и Профили и прътове от черни метали. Седалището му е в/ъв Hatay, Турция.

  3. BAYKAN STEEL

    Турция

    Предприятието BAYKAN STEEL, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали, Ламарина и ивичест материал от черни метали, iron sheet, iron sections, Стомани и метали, и Ламарина и ивичест материал от черни метали. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. NEK STEEL

    Турция

    Предприятието NEK STEEL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, Ламарина и тръби, rolled steels, Ferrous and non-ferrous metals - mining, Черна металургия и металургия - внос-износ, и Ламарина и тръби. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. MILLSTOCK STAINLESS

    Обединеното кралство

    Предприятието MILLSTOCK STAINLESS, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bilston, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BUTTERWORTH STEEL PROCESSING

    Обединеното кралство

  2. STRUCTURAL STEEL SUPPLIES LTD

    Обединеното кралство

  3. COOPER & JACKSON LTD

    Обединеното кралство

  4. HALL & PICKLES

    Обединеното кралство

  5. STENCOR STAINLESS

    Обединеното кралство

  1. CONIBEAR BROS

    Обединеното кралство

    Предприятието CONIBEAR BROS, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Crediton, Обединеното кралство.

  2. TATA STEELS

    Обединеното кралство

  1. AALCO LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието AALCO LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Plymouth, Обединеното кралство.

  2. THYSSEN KRUPP AEROSPACE UK LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието THYSSEN KRUPP AEROSPACE UK LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

  3. ERAMET UK LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието ERAMET UK LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sheffield, Обединеното кралство.

  4. GLAMAL ENGINEERING LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието GLAMAL ENGINEERING LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Runcorn, Обединеното кралство.

  5. P K SUPPLIES

    Обединеното кралство

    Предприятието P K SUPPLIES, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wolverhampton, Обединеното кралство.

  6. RAM TUBULARS SCOTLAND

    Обединеното кралство

    Предприятието RAM TUBULARS SCOTLAND, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rotherham, Обединеното кралство.

  7. ARCHITECTURAL PATTERNED STAINLESS

    Обединеното кралство

    Предприятието ARCHITECTURAL PATTERNED STAINLESS, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bootle, Обединеното кралство.

  8. B & M LIVERPOOL

    Обединеното кралство

    Предприятието B & M LIVERPOOL, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bootle, Обединеното кралство.

  1. DEEJAY METALS LTD

    Обединеното кралство

  2. SPI (MATERIALS) LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието SPI (MATERIALS) LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tamworth, Обединеното кралство.

  3. D D S METALS LTD

    Обединеното кралство

  4. TATASTEEL LTD

    Обединеното кралство

  5. REYNOLDS & LAW LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието REYNOLDS & LAW LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Newcastle Upon Tyne, Обединеното кралство.

  6. NOTTINGHAM STEEL SUPPLIES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието NOTTINGHAM STEEL SUPPLIES LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nottingham, Обединеното кралство.

  7. UNIVERSAL STEELS & ALUMINIUM SOUTHWEST LTD

    Обединеното кралство

  8. ALL METAL SERVICES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието ALL METAL SERVICES LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bolton, Обединеното кралство.

  9. ALIMEX PRECISION & ALUMINIUM LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието ALIMEX PRECISION & ALUMINIUM LTD, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milton Keynes, Обединеното кралство.

  10. ALL METAL SERVICES

    Обединеното кралство

    Предприятието ALL METAL SERVICES, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bristol, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно