• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • информатика - микро-компютри

Резултати за

Информатика - микро-компютри - Чехия

Чехия
  1. ELKAN, SPOL. S R.O.

    Чехия

    Предприятието ELKAN, SPOL. S R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на CD-R и DVD - четящи устройства, Информатика - софтуер, Лаптопи, CD-R и DVD - четящи устройства, Информатика - софтуер, и Лаптопи. Седалището му е в/ъв Praha 2, Чехия.

  2. ECS SPOLECNOST S RUCENIM OMEZENYM

    Чехия

    Предприятието ECS SPOLECNOST S RUCENIM OMEZENYM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мобилна телефонна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Копиране на документи - офисна техника, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - микро-компютри, Копиране на документи - офисна техника, Информатика - артикули и принадлежности, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Rybnik, Чехия.

  3. R. T. S. CS, SPOL. S R. O.

    Чехия

    Предприятието R. T. S. CS, SPOL. S R. O., e Производител, и работи в сферата на Сигнализация - системи и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Контрол и наблюдение - пана за електронна индикация, Информатика - микро-компютри, Контрол и наблюдение - пана за електронна индикация, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Ostrava-Marianske Hory A Hulva, Чехия.

  4. ASYS IJD,SPOL. S R.O.

    Чехия

    Предприятието ASYS IJD,SPOL. S R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - микро-компютри, и Информатика - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Kolin, Чехия.

  5. OZO, SPOL. S R.O.

    Чехия

    Предприятието OZO, SPOL. S R.O., e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Информатика - микро-компютри, Управляващ софтуер за предприятия, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Liberec, Чехия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CSF, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието CSF, S.R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Персонал по компютрите - подбор и набиране на кадри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - микро-компютри, Информатика - периферни компютърни устройства, Професионални пакети от компютърни програми, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Hradec Kralove, Чехия.

  2. ING. JOSEF PODESVA - SIMPO

    Чехия

    Предприятието ING. JOSEF PODESVA - SIMPO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Програмиране и програмни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Автоматизация - инсталации и съоръжения, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - микро-компютри, Автоматизация - инсталации и съоръжения, Информатика - артикули и принадлежности, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Tranovice, Чехия.

  3. C - SYSTEM CZ S.R.O. POBOCKA PRAHA

    Чехия

    Предприятието C - SYSTEM CZ S.R.O. POBOCKA PRAHA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Принтери за компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Информатика - микро-компютри, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Praha 4 , Чехия.

  4. JAN LUKAS - LHC COMPUTERS

    Чехия

    Предприятието JAN LUKAS - LHC COMPUTERS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Лаптопи, Информатика - артикули и принадлежности, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Лаптопи, Информатика - артикули и принадлежности, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Olomouc, Чехия.

  5. HIPPO, SPOL. S R.O.

    Чехия

    Предприятието HIPPO, SPOL. S R.O., e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Информатика - микро-компютри, Управляващ софтуер за предприятия, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Brno-Stred, Чехия.

  1. MIRONET S.R.O.

    Чехия

    Предприятието MIRONET S.R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства, Домашни компютри, Информатика - периферни компютърни устройства, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Praha 6, Чехия.

  2. CS PRAHA, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието CS PRAHA, S.R.O., и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Информатика - софтуер, Промишлена кинкалерия, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Praha 4, Чехия.

  1. COMPRO SPOL. S R.O.

    Чехия

    Предприятието COMPRO SPOL. S R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Домашни компютри, Информатика - софтуер, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Benesov, Чехия.

  2. SOFTCOM GROUP, SPOL. S R.O.

    Чехия

    Предприятието SOFTCOM GROUP, SPOL. S R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни компютри, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Praha 10, Чехия.

  3. VT DATA A.S.

    Чехия

    Предприятието VT DATA A.S., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Лаптопи, и Лаптопи. Седалището му е в/ъв Vysoké Mýto, Чехия.

  4. PROXIMA COMPUTERS, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието PROXIMA COMPUTERS, S.R.O., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Лаптопи, и Лаптопи. Седалището му е в/ъв Praha 4 , Чехия.

  5. ABACUS ELECTRIC, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието ABACUS ELECTRIC, S.R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Лаптопи, и Лаптопи. Седалището му е в/ъв Ceské Budejovice , Чехия.

  6. IMPROMAT - COMPUTER S.R.O.

    Чехия

    Предприятието IMPROMAT - COMPUTER S.R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Лаптопи, и Лаптопи. Седалището му е в/ъв Zlín , Чехия.

  7. ALWER OFFICE - LUKÁS BROZEK

    Чехия

    Предприятието ALWER OFFICE - LUKÁS BROZEK, e Multi-Category, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Лаптопи, и Лаптопи. Седалището му е в/ъв Kolín, Чехия.

  8. ROAD GROUP V.O.S.

    Чехия

    Предприятието ROAD GROUP V.O.S., e Multi-Category, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Лаптопи, и Лаптопи. Седалището му е в/ъв Ceský Tesín, Чехия.

  1. LBE SPOL. S.R.O.

    Чехия

    Предприятието LBE SPOL. S.R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Лаптопи, и Лаптопи. Седалището му е в/ъв Praha 3 , Чехия.

  2. HUMUSOFT, SPOL. S R.O.

    Чехия

    Предприятието HUMUSOFT, SPOL. S R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Лаптопи, и Лаптопи. Седалището му е в/ъв Praha 8 , Чехия.

  3. VYSCO PLUS, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието VYSCO PLUS, S.R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Лаптопи, и Лаптопи. Седалището му е в/ъв Brno , Чехия.

  4. PENTACZ S.R.O.

    Чехия

    Предприятието PENTACZ S.R.O., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Лаптопи, и Лаптопи. Седалището му е в/ъв Strakonice , Чехия.

  5. SIMAC TECHNIK CR, A.S.

    Чехия

    Предприятието SIMAC TECHNIK CR, A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - информатика, и Внос-износ - информатика. Седалището му е в/ъв Praha 7, Чехия.

  6. ING. ZBYNEK HOMOLKA

    Чехия

    Предприятието ING. ZBYNEK HOMOLKA, e Производител, и работи в сферата на Информационни системи, консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Kolin, Чехия.

  7. HARDWARE PLUS, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието HARDWARE PLUS, S.R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Лаптопи, и Лаптопи. Седалището му е в/ъв Ústí Nad Labem - Strekov, Чехия.

  8. NETSOFT PLUS, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието NETSOFT PLUS, S.R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Opava, Чехия.

  9. EXPAND, SPOL. S R.O.

    Чехия

    Предприятието EXPAND, SPOL. S R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане, Лаптопи, Печатане, и Лаптопи. Седалището му е в/ъв Plzen, Чехия.

  10. IBM CESKÁ REPUBLIKA, SPOL. S R.O.

    Чехия

    Предприятието IBM CESKÁ REPUBLIKA, SPOL. S R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Лаптопи, и Лаптопи. Седалището му е в/ъв Praha 4 , Чехия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Информатика - микро-компютри - Чехия

Брой резултати

96 Фирми