• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • търговия - супер и хипер-маркети

Резултати за

Търговия - супер и хипер-маркети - Чехия

Чехия
  1. I-KOČÁRKY - GOLDFINCH S.R.O.

    Чехия

    Предприятието I-KOČÁRKY - GOLDFINCH S.R.O., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на stroller, prams, car baby seats, и cribs for children. Седалището му е в/ъв Ostrava-Proskovice, Чехия.

  2. AUTO AWM S..O.

    Чехия

    Предприятието AUTO AWM S..O., e Разпространител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Ostrava, Чехия.

  3. MERKATURA S.R.O.

    Чехия

    Предприятието MERKATURA S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити и дребни сладки, Храна за животновъдството, Солени бисквити и хапки, Бисквити и дребни сладки, Храна за животновъдството, и Солени бисквити и хапки. Седалището му е в/ъв Zlín, Чехия.

  4. SALES FORCE S.R.O.

    Чехия

    Предприятието SALES FORCE S.R.O., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Prague, Чехия.

  5. LEVARA

    Чехия

    Предприятието LEVARA, e Multi-Category, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Brno, Чехия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KONSTRUKTIVA KONSIT, A.S.

    Чехия

    Предприятието KONSTRUKTIVA KONSIT, A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Универсални магазини, Строителство на промишлени сгради, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Praha 6 , Чехия.

  2. CANABA

    Чехия

    Предприятието CANABA, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Decín, Чехия.

  3. COLOR LINE, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието COLOR LINE, S.R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Бои и лакове, Универсални магазини, Бои и лакове, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Plzen, Чехия.

  4. JEDNOTA, SPOTREBNI DRUZSTVO V MIKULOVE

    Чехия

    Предприятието JEDNOTA, SPOTREBNI DRUZSTVO V MIKULOVE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Mikulov, Чехия.

  5. AHOLD CZECH REPUBLIC, A.S.

    Чехия

    Предприятието AHOLD CZECH REPUBLIC, A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Brno, Чехия.

  1. CZ25974939

    Чехия

    Предприятието CZ25974939, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Търговия на дребно. Седалището му е в/ъв Hradec Kralove, Чехия.

  2. CPG-CZECH PROPERTY GROUP, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието CPG-CZECH PROPERTY GROUP, S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Srch, Чехия.

  1. STAVING, STUDENÁ, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието STAVING, STUDENÁ, S.R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Studená , Чехия.

  2. GLOBUS CR, K.S.

    Чехия

    Предприятието GLOBUS CR, K.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Praha 9, Чехия.

  3. CL - INVEST SPOL. S R.O.

    Чехия

    Предприятието CL - INVEST SPOL. S R.O., e Производител, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Ceská Lípa , Чехия.

  4. COOP MORAVA, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието COOP MORAVA, S.R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Brno, Чехия.

  5. SMERALDINO - MICHAL DRKOŠ

    Чехия

    Предприятието SMERALDINO - MICHAL DRKOŠ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Prague 5, Чехия.

  6. BIVAK - TOP, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието BIVAK - TOP, S.R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Plzen, Чехия.

  7. JEDNOTA - JEDNOSC, SPOTREBNI DRUZSTVO

    Чехия

    Предприятието JEDNOTA - JEDNOSC, SPOTREBNI DRUZSTVO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Cesky Tesin, Чехия.

  8. JIANGSU BYECOLD TECHNOLOGY CO.,LTD

    Чехия

    Предприятието JIANGSU BYECOLD TECHNOLOGY CO.,LTD, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Hodonin, Чехия.

  1. ING. JIRÍ CIPRYS

    Чехия

  2. ALTMAN VÁCLAV - STAVEBNÍ SPOLECNOST INMONT CHEB S.R.O.

    Чехия

  3. PRIOR-IK PROSTEJOV, A.S.

    Чехия

  4. RENAS, S.R.O.

    Чехия

  5. STAVAS, SPOL. S R.O. AUTORIZOVANÝ STAVITEL

    Чехия

  6. PETR - TECHNICKÉ ZARÍZENÍ BUDOV

    Чехия