• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облекло - внос-износ

Резултати за

Облекло - внос-износ

ШвейцарияИзточна област
  1. GLOBAL-PRODUCTS24

    Швейцария

    Предприятието GLOBAL-PRODUCTS24, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Salenstein, Швейцария.

  2. ALTON-TEXTIL GMBH

    Швейцария

  3. BISCHOFF DECOR AG

    Швейцария

    Предприятието BISCHOFF DECOR AG, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв St. Gallen, Швейцария.

  4. JOHANN HOFSTETTER & CO.

    Швейцария

    Предприятието JOHANN HOFSTETTER & CO., e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, Обработени кожи за производство на облекла, Обувки, Внос-износ на кожени изделия, Кожи и кожухарство, Обработени кожи за производство на облекла, Обувки, и Внос-износ на кожени изделия. Седалището му е в/ъв Flawil, Швейцария.

  5. HERTEX AG

    Швейцария

    Предприятието HERTEX AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Мъжки дрехи, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Frauenfeld, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. INTERZEGG AG

    Швейцария

  2. BABISBERG GMBH

    Швейцария

    Предприятието BABISBERG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв St. Gallen, Швейцария.

  3. CHUPA CHEMIE FÜR UMWELTFREUNDLICHE PAPIERERZEUGUNG P. FRANK

    Швейцария

    Предприятието CHUPA CHEMIE FÜR UMWELTFREUNDLICHE PAPIERERZEUGUNG P. FRANK, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Химия - внос-износ, Внос-износ - агенти, Органична химия - изходни материали и производни, Химия - внос-износ, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Altstätten, Швейцария.

  4. MAE PRASERT ASIA FOODSTORE

    Швейцария

    Предприятието MAE PRASERT ASIA FOODSTORE, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Amriswil, Швейцария.

  5. SCHMID AG ELEKTROTECHNISCHE UNTERNEHMUNGEN

    Швейцария

    Предприятието SCHMID AG ELEKTROTECHNISCHE UNTERNEHMUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв St. Gallen, Швейцария.

  1. TCI AG

    Швейцария