• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облекло - внос-износ

Резултати за

Облекло - внос-износ - Производител - Швейцария

ШвейцарияПроизводител
  1. PK IMPORT &EXPORT

    Швейцария

    Предприятието PK IMPORT &EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Вълнени фланели. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Внос-износ - текстил и облекло, и leather bags and accessories. Седалището му е в/ъв Zurich, Швейцария.

  2. BUYBUY

    Швейцария

    Предприятието BUYBUY, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на t-shirts, umbrellas, и trunks. Седалището му е в/ъв Renens, Швейцария.

  3. BISCHOFF DECOR AG

    Швейцария

    Предприятието BISCHOFF DECOR AG, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв St. Gallen, Швейцария.

  4. INTER SA

    Швейцария

  5. SWITEX INDUSTRIEL SA

    Швейцария

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TEXTILUX S.A.

    Швейцария

  2. ALBERS & CO.

    Швейцария

  3. DR. OETKER AG

    Швейцария

    Предприятието DR. OETKER AG, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Хранителни изделия и напитки - съставки, Хранeнe - внос-износ, и Хранителни изделия и напитки - съставки. Седалището му е в/ъв Obergosgen, Швейцария.

  4. HERMANN BUTLER ELEKTROANLAGEN

    Швейцария

  5. MAE PRASERT ASIA FOODSTORE

    Швейцария

    Предприятието MAE PRASERT ASIA FOODSTORE, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Amriswil, Швейцария.

  1. HEIDI MEYER

    Швейцария

    Предприятието HEIDI MEYER, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wil, Швейцария.

  2. H2D ELECTRONIC AG

    Швейцария

  1. SUSHI MANIA SA

    Швейцария

    Предприятието SUSHI MANIA SA, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vuadens, Швейцария.

  2. WINCOR SA

    Швейцария

  3. BKW ISP AG

    Швейцария

    Предприятието BKW ISP AG, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bern, Швейцария.

  4. SCHMID AG ELEKTROTECHNISCHE UNTERNEHMUNGEN

    Швейцария

    Предприятието SCHMID AG ELEKTROTECHNISCHE UNTERNEHMUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв St. Gallen, Швейцария.

  5. AGRAX TRADING SA

    Швейцария

  6. 3D SYSTEMS SA

    Швейцария

    Предприятието 3D SYSTEMS SA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marly, Швейцария.

  7. LANXESS INTERNATIONAL SA

    Швейцария

  8. LE CHEM ORGANICS

    Швейцария

    Предприятието LE CHEM ORGANICS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Prangins, Швейцария.

  1. SUNILAB S.A.

    Швейцария

    Предприятието SUNILAB S.A., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chateau-D'Oex, Швейцария.

  2. XINVENT AG

    Швейцария

  3. 2S SALES AND TRADING GMBH

    Швейцария

    Предприятието 2S SALES AND TRADING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cham, Швейцария.

  4. INTERLINK METALS AND CHEMICALS SA

    Швейцария

  5. MONTANIOLA AG

    Швейцария

    Предприятието MONTANIOLA AG, e Производител, и работи в сферата на Олио и хранителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wald, Швейцария.

  6. CHUPA CHEMIE FÜR UMWELTFREUNDLICHE PAPIERERZEUGUNG P. FRANK

    Швейцария

    Предприятието CHUPA CHEMIE FÜR UMWELTFREUNDLICHE PAPIERERZEUGUNG P. FRANK, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Химия - внос-износ, Внос-износ - агенти, Органична химия - изходни материали и производни, Химия - внос-износ, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Altstätten, Швейцария.

  7. KOHLSCHEIN SCHWEIZ GMBH

    Швейцария

    Предприятието KOHLSCHEIN SCHWEIZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Бичен и обработен дървен материал, Внос-износ - електрическа и електронна техника, Електродомакински уреди - внос-износ, Пластмаси - опаковки, Бичен и обработен дървен материал, Внос-износ - електрическа и електронна техника, и Електродомакински уреди - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lenzburg, Швейцария.

  8. TCI AG

    Швейцария

Филтри

Резултати за

Облекло - внос-износ - Производител - Швейцария

Брой резултати

28 Фирми