• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • радио- и телепредаване - техника и системи

Резултати за

Радио- и телепредаване - техника и системи - Разпространител - Швейцария

ШвейцарияРазпространител
  1. ANTENNENBAU MAYER INHABER BESIM AMETI

    Швейцария

    Предприятието ANTENNENBAU MAYER INHABER BESIM AMETI, e Разпространител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телевизори, видео и радиоапарати, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електричество - строителни работи, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телевизори, видео и радиоапарати, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв St. Gallen, Швейцария.

  2. TRIAPOLIS GMBH

    Швейцария

    Предприятието TRIAPOLIS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Информационни системи, консултантски услуги, Радио- и телепредаване - техника и системи, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Sankt Gallen, Швейцария.

  3. WIBATRONIC, W. BAUMGÄRTNER

    Швейцария

    Предприятието WIBATRONIC, W. BAUMGÄRTNER, e Разпространител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телевизори, видео и радиоапарати, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електричество - строителни работи, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телевизори, видео и радиоапарати, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Regensdorf, Швейцария.

  4. DIGITAGE COMMUNICATION GMBH

    Швейцария

    Предприятието DIGITAGE COMMUNICATION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Gerlafingen, Швейцария.

  5. MERLIN PRODUCTION GMBH

    Швейцария

    Предприятието MERLIN PRODUCTION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на CD - щанцоване, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, CD - щанцоване, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, и Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео. Седалището му е в/ъв Wängi, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TRE VALLI FILMPRODUKTION GMBH

    Швейцария

    Предприятието TRE VALLI FILMPRODUKTION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, и Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  2. ELITE-FILM AG

    Швейцария

    Предприятието ELITE-FILM AG, e Разпространител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  3. APROPOSFILM GMBH

    Швейцария

    Предприятието APROPOSFILM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Wangen, Швейцария.

  4. APPMULTI AG

    Швейцария

    Предприятието APPMULTI AG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, CD - щанцоване, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Радио- и телепредаване - техника и системи, CD - щанцоване, Щанцоване на CD-ROM и DVD, и Мултимедия - електронно-издателска дейност. Седалището му е в/ъв Bichelsee, Швейцария.

  5. SAFESTATICS GMBH

    Швейцария

    Предприятието SAFESTATICS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Радио- и телепредаване - техника и системи, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Rothenburg, Швейцария.

  1. PRAESENS-FILM AG

    Швейцария

    Предприятието PRAESENS-FILM AG, e Разпространител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, и Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  2. UNITRONIC AG

    Швейцария

    Предприятието UNITRONIC AG, e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Копиране на документи - офисна техника, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телевизори, видео и радиоапарати, Hi-Fi и стерео оборудване, Копиране на документи - офисна техника, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телевизори, видео и радиоапарати, и Hi-Fi и стерео оборудване. Седалището му е в/ъв Oberrohrdorf, Швейцария.

  1. PZ - MULTIMEDIA AG

    Швейцария

    Предприятието PZ - MULTIMEDIA AG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Радио- и телепредаване - техника и системи, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, и Рекламни агенции. Седалището му е в/ъв Basel, Швейцария.

  2. TEAM-GEIST.CH

    Швейцария

    Предприятието TEAM-GEIST.CH, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Staufen, Швейцария.

  3. AUTO HIFI SHOP + ELEKTRONIK

    Швейцария

    Предприятието AUTO HIFI SHOP + ELEKTRONIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Предавателни антени, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Hi-Fi и стерео оборудване, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Предавателни антени, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Hi-Fi и стерео оборудване, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Dübendorf, Швейцария.

  4. SWISS EFFECTS FILM GMBH

    Швейцария

    Предприятието SWISS EFFECTS FILM GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Щанцоване на CD-ROM и DVD, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  5. VIDEOLUX

    Швейцария

    Предприятието VIDEOLUX, e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - записващи устройства, Радио- и телепредаване - техника и системи, CD - щанцоване, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Информатика - записващи устройства, Радио- и телепредаване - техника и системи, CD - щанцоване, и Щанцоване на CD-ROM и DVD. Седалището му е в/ъв Viganello, Швейцария.

  6. LIGHT NIGHT PRODUCTION SA

    Швейцария

    Предприятието LIGHT NIGHT PRODUCTION SA, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Внос-износ - агенти, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Carouge, Швейцария.

Филтри

Резултати за

Радио- и телепредаване - техника и системи - Разпространител - Швейцария

Брой резултати

18 Фирми