• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • радио- и телепредаване - техника и системи

Резултати за

Радио- и телепредаване - техника и системи

ШвейцарияТесин
  1. PIC FILM SA

    Швейцария

    Предприятието PIC FILM SA, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, и Рекламни агенции. Седалището му е в/ъв Massagno, Швейцария.

  2. POLIVIDEO SA

    Швейцария

    Предприятието POLIVIDEO SA, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, и Рекламни агенции. Седалището му е в/ъв Riazzino, Швейцария.

  3. MEDIA KEY SA

    Швейцария

    Предприятието MEDIA KEY SA, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Savosa, Швейцария.

  4. VIDEOLUX

    Швейцария

    Предприятието VIDEOLUX, e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - записващи устройства, Радио- и телепредаване - техника и системи, CD - щанцоване, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Информатика - записващи устройства, Радио- и телепредаване - техника и системи, CD - щанцоване, и Щанцоване на CD-ROM и DVD. Седалището му е в/ъв Viganello, Швейцария.

  5. SEIDIC SA

    Швейцария

    Предприятието SEIDIC SA, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радари и радионавигация, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв Bioggio, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MANDOZZI ELETTRONICA SA

    Швейцария

    Предприятието MANDOZZI ELETTRONICA SA, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Седалището му е в/ъв Ponte Capriasca, Швейцария.