• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • радио- и телепредаване - техника и системи

Резултати за

Радио- и телепредаване - техника и системи - Швейцария

Швейцария
  1. SUPERNOVA-VIDEOFILM

    Швейцария

    Предприятието SUPERNOVA-VIDEOFILM, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Щанцоване на CD-ROM и DVD, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Walchwil, Швейцария.

  2. EQAL VISUAL PRODUCTIONS AG

    Швейцария

    Предприятието EQAL VISUAL PRODUCTIONS AG, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Щанцоване на CD-ROM и DVD, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  3. TRIAPOLIS GMBH

    Швейцария

    Предприятието TRIAPOLIS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Информационни системи, консултантски услуги, Радио- и телепредаване - техника и системи, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Sankt Gallen, Швейцария.

  4. AMATA SA

    Швейцария

    Предприятието AMATA SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Genève, Швейцария.

  5. MEDIAFUSION GMBH

    Швейцария

    Предприятието MEDIAFUSION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - записващи устройства. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, CD - щанцоване, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Радио- и телепредаване - техника и системи, CD - щанцоване, Щанцоване на CD-ROM и DVD, и Мултимедия - електронно-издателска дейност. Седалището му е в/ъв Neuheim, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. UNITRONIC AG

    Швейцария

    Предприятието UNITRONIC AG, e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Копиране на документи - офисна техника, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телевизори, видео и радиоапарати, Hi-Fi и стерео оборудване, Копиране на документи - офисна техника, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телевизори, видео и радиоапарати, и Hi-Fi и стерео оборудване. Седалището му е в/ъв Oberrohrdorf, Швейцария.

  2. VPS VIDÉO PRODUCTIONS SERVICES

    Швейцария

    Предприятието VPS VIDÉO PRODUCTIONS SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, и Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

  3. WIBATRONIC, W. BAUMGÄRTNER

    Швейцария

    Предприятието WIBATRONIC, W. BAUMGÄRTNER, e Разпространител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телевизори, видео и радиоапарати, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електричество - строителни работи, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телевизори, видео и радиоапарати, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Regensdorf, Швейцария.

  4. PETIT GRÉGOIRE VIDEOLABOR LEIMGRUBER WOERNLE & CO

    Швейцария

    Предприятието PETIT GRÉGOIRE VIDEOLABOR LEIMGRUBER WOERNLE & CO, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  5. FAMA FILM AG

    Швейцария

    Предприятието FAMA FILM AG, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Мултимедия - електронно-издателска дейност, Управления по рекламата, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Управления по рекламата, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  1. BBM PRODUCTIONS AG

    Швейцария

    Предприятието BBM PRODUCTIONS AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, и Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Wallbach, Швейцария.

  2. TRE VALLI FILMPRODUKTION GMBH

    Швейцария

    Предприятието TRE VALLI FILMPRODUKTION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, и Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  1. MINDWORK PRODUCTIONS GMBH

    Швейцария

    Предприятието MINDWORK PRODUCTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, и Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  2. LIVE-TV PRODUCTIONS SA

    Швейцария

    Предприятието LIVE-TV PRODUCTIONS SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, и Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Rossens, Швейцария.

  3. HARDSTUDIOS AG

    Швейцария

    Предприятието HARDSTUDIOS AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Компакт дискове, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, и Компакт дискове. Седалището му е в/ъв Winterthur, Швейцария.

  4. RECYCLED TV AG FÜR FILM UND FERNSEHEN

    Швейцария

    Предприятието RECYCLED TV AG FÜR FILM UND FERNSEHEN, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, и Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Bern, Швейцария.

  5. TVP SA

    Швейцария

    Предприятието TVP SA, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Cortaillod, Швейцария.

  6. DIGITAGE COMMUNICATION GMBH

    Швейцария

    Предприятието DIGITAGE COMMUNICATION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Gerlafingen, Швейцария.

  7. TILLGMUER.COM

    Швейцария

    Предприятието TILLGMUER.COM, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Luzern, Швейцария.

  8. AV + PG AG

    Швейцария

    Предприятието AV + PG AG, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, и Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Oberrohrdorf, Швейцария.

  1. HEIDISEIN DIGITALE GESTALTUNG

    Швейцария

    Предприятието HEIDISEIN DIGITALE GESTALTUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на CD - щанцоване, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, CD - щанцоване, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, и Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео. Седалището му е в/ъв Rüschlikon, Швейцария.

  2. DAS KOLLEKTIV FÜR AUDIOVISUELLE WERKE GMBH

    Швейцария

    Предприятието DAS KOLLEKTIV FÜR AUDIOVISUELLE WERKE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  3. PAOLO MICHELI

    Швейцария

    Предприятието PAOLO MICHELI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Общи издания, Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Общи издания, и Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Ecublens, Швейцария.

  4. JANTO FILM GMBH

    Швейцария

    Предприятието JANTO FILM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Печатане, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, и Рекламни агенции. Седалището му е в/ъв Winterthur, Швейцария.

  5. TRIDIMENS

    Швейцария

    Предприятието TRIDIMENS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Електричество - компоненти и части, Информатика - софтуер, Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Електричество - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Luzern, Швейцария.

  6. TELEBÄRN AG

    Швейцария

    Предприятието TELEBÄRN AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение, Радио - продукция и разпространение, Телевизия - продукция и разпространение, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение, Радио - продукция и разпространение, и Телевизия - продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Bern, Швейцария.

  7. INSERTFILM

    Швейцария

    Предприятието INSERTFILM, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Solothurn, Швейцария.

  8. STIFTUNG TRIGON-FILM

    Швейцария

    Предприятието STIFTUNG TRIGON-FILM, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Ennetbaden, Швейцария.

  9. MERLIN PRODUCTION GMBH

    Швейцария

    Предприятието MERLIN PRODUCTION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на CD - щанцоване, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, CD - щанцоване, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, и Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео. Седалището му е в/ъв Wängi, Швейцария.

  10. APROPOSFILM GMBH

    Швейцария

    Предприятието APROPOSFILM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Wangen, Швейцария.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Радио- и телепредаване - техника и системи - Швейцария

Брой резултати

192 Фирми