• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • информатика - микро-компютри

Резултати за

Информатика - микро-компютри - Швеция

Швеция
  1. SWITCHCORE AB (PUBL)

    Швеция

    Предприятието SWITCHCORE AB (PUBL), e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Програмиране и програмни продукти, Материали - проучвания и изследвания, Карти с чип, Програмиране и програмни продукти, Материали - проучвания и изследвания, и Карти с чип. Седалището му е в/ъв Lund, Швеция.

  2. SANDVIK INFORMATION TECHNOLOGY AB

    Швеция

  3. CYGATE IT MANAGEMENT AB

    Швеция

    Предприятието CYGATE IT MANAGEMENT AB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Solna, Швеция.

  4. HITACHI IMG (NORDIC) HUVUDKONTOR

    Швеция

    Предприятието HITACHI IMG (NORDIC) HUVUDKONTOR, e Производител, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Kista, Швеция.

  5. HP

    Швеция

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. IT GÅRDEN I LANDSKRONA AB

    Швеция

    Предприятието IT GÅRDEN I LANDSKRONA AB, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информационни системи, консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Landskrona, Швеция.