• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Япония

Япония
  1. PEACE FOR TRADING

    Япония

    Предприятието PEACE FOR TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export, depot for goods import export of goods, export of agricultrual machinery, и Exports of second-hand garments. Седалището му е в/ъв Hachioji, Япония.

  2. JCL JAPAN CO.,LTD

    Япония

    Предприятието JCL JAPAN CO.,LTD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на 24 hour vehicle surveillance. Седалището му е в/ъв Narita / Chiba, Япония.

  3. SHANDONG JOIN&SHARE AGRICULTURAL DEVELOPMENT CO.,LTD

    Япония

    Предприятието SHANDONG JOIN&SHARE AGRICULTURAL DEVELOPMENT CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dried mushrooms. Седалището му е в/ъв Tokyo, Япония.

  4. M'S INTERNATIONAL

    Япония

    Предприятието M'S INTERNATIONAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs - import/export. Седалището му е в/ъв Ota-Ku, Япония.

  5. UYJI

    Япония

    Предприятието UYJI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Yujia, Япония.

Филтри

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Япония

Брой резултати

5 Фирми

Страни