• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Алжир

Алжир
  1. SARL PURADOSE

    Алжир

    Предприятието SARL PURADOSE, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хлебарски фурни, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хлебарски фурни. Седалището му е в/ъв Tipaza, Алжир.

  2. KAZI FOODS & BEVERAGE

    Алжир

    Предприятието KAZI FOODS & BEVERAGE, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tlemcen, Алжир.

  3. BOUBLENZA SARL

    Алжир

    Предприятието BOUBLENZA SARL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food ingredients. Седалището му е в/ъв Tlemcen, Алжир.

  4. SARL MAHDI ALIMENTAIRES SUBSIDIARY OF BPI DOUDAH GROUP

    Алжир

    Предприятието SARL MAHDI ALIMENTAIRES SUBSIDIARY OF BPI DOUDAH GROUP, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import, и food industry. Седалището му е в/ъв Boudouaou, Алжир.

  5. SARL UNIVERSE PROFESSIONAL INDUSTRIE

    Алжир

    Предприятието SARL UNIVERSE PROFESSIONAL INDUSTRIE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Packaging machine. Седалището му е в/ъв Bejaia, Алжир.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. IQ MESC AND ASSOCIATES

    Алжир

    Предприятието IQ MESC AND ASSOCIATES, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на frozen vegetables. Седалището му е в/ъв Kouba, Алжир.

  2. AGENT DE COMMERCE ORIENTÉ VERS L'IMPORT EXPORT DE PRODUITS AGROALIMENTAIRES.

    Алжир

    Предприятието AGENT DE COMMERCE ORIENTÉ VERS L'IMPORT EXPORT DE PRODUITS AGROALIMENTAIRES., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, Международна търговия - консултации, Внос-износ - агенти, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Oran, Алжир.

  3. SARL OFFICIAL DEALER LTD

    Алжир

    Предприятието SARL OFFICIAL DEALER LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alger, Алжир.

  4. ELNADER NEGOCE SARL

    Алжир

    Предприятието ELNADER NEGOCE SARL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import of frozen meats, и import of frozen foods. Седалището му е в/ъв El Milia, Алжир.

  5. GOLDEN PALMS

    Алжир

    Предприятието GOLDEN PALMS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dates, packaged dates, palm exporters, и food / beverages - wholesale and retail. Седалището му е в/ъв Biskra, Алжир.

  1. DOUGUIZ SARL

    Алжир

    Предприятието DOUGUIZ SARL, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити, Хранeнe - внос-износ, Бисквити, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alger, Алжир.

  2. EURL REVATECH

    Алжир

    Предприятието EURL REVATECH, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни продукти - опаковъчни машини за промишлеността, и Хранителни продукти - опаковъчни машини за промишлеността. Седалището му е в/ъв Tlemcen, Алжир.

  1. EVAN PRO BUSINESS

    Алжир

    Предприятието EVAN PRO BUSINESS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food industry, и apples. Седалището му е в/ъв Relizane, Алжир.

  2. LASLINA

    Алжир

    Предприятието LASLINA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dry food for pets. Седалището му е в/ъв Khemis-Miliana, Алжир.

  3. EURLNEWSAFEDJ IMPORT EXPORT AGRO-ALIMENTAIRE

    Алжир

    Предприятието EURLNEWSAFEDJ IMPORT EXPORT AGRO-ALIMENTAIRE, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alger, Алжир.

  4. SARL SID ALI

    Алжир

    Предприятието SARL SID ALI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import/export, production and sale of fruit and vegetables. Седалището му е в/ъв Ouled Moussa, Алжир.

  5. EURL HAMEL AGRO

    Алжир

    Предприятието EURL HAMEL AGRO, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв REGHAIA, Алжир.

  6. DATOL EXPORT

    Алжир

    Предприятието DATOL EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dates, и packaged dates. Седалището му е в/ъв Tolga, Алжир.

  7. SARL EL BATOULE

    Алжир

    Предприятието SARL EL BATOULE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export of vegetables. Седалището му е в/ъв Constantine, Алжир.

  8. SARL MR EXPOMED

    Алжир

    Предприятието SARL MR EXPOMED, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alger, Алжир.

  1. HAROLIS

    Алжир

    Предприятието HAROLIS, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alger, Алжир.

  2. GLUCOSERIE AMIRA

    Алжир

    Предприятието GLUCOSERIE AMIRA, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв BOUGAA, Алжир.

  3. HALLIJAZ

    Алжир

    Предприятието HALLIJAZ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Medea, Алжир.

  4. MEDAGROPACK

    Алжир

    Предприятието MEDAGROPACK, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alger, Алжир.

  5. SARL FOODYNA ALGERIA

    Алжир

    Предприятието SARL FOODYNA ALGERIA, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alger, Алжир.

  6. FOODAL

    Алжир

    Предприятието FOODAL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на canned tomatoes. Седалището му е в/ъв alger, Алжир.

  7. ETHYC SEMMA

    Алжир

    Предприятието ETHYC SEMMA, e Подизпълнител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alger, Алжир.

  8. SOCIETE DE SERVICE ET DES PRODUITS DATTIER

    Алжир

    Предприятието SOCIETE DE SERVICE ET DES PRODUITS DATTIER, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв el oued, Алжир.

  9. WES

    Алжир

    Предприятието WES, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hmd, Алжир.

  10. MPPEM

    Алжир

    Предприятието MPPEM, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Algiers, Алжир.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно