Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • атомни електроцентрали (аец) - инсталации и съоръжения

Резултати за

Атомни електроцентрали (аец) - инсталации и съоръжения - Внос износ

 1. IDEALEX

  Франция

  Verified by europages badge

  For 30 years, IDEALEX has designed and sold on-site radio-protective solutions to reduce radiological and contamination risk for people and at installations. IDEALEX has developed solutions to enable interventions to take place safely within a controlled zone: radiological protection, remote grabs, VOKKERO communications system, glove box, bag and hot cell components, controlled zone thermal welder and vacuum cleaner.

 2. FORTH ENGINEERING LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието FORTH ENGINEERING LTD, e Multi-Category, и работи в сферата на Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на industrial decommissioning, Nuclear reactors, technical consultants on nuclear energy, и nuclear components. Седалището му е в/ъв Maryport, Обединеното кралство.

 3. CSI LUX

  Люксембург

  Предприятието CSI LUX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени тръбни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, sanitary fixtures, heating system, Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, и heating plants. Седалището му е в/ъв Holzem, Люксембург.

 4. SEGAULT SA

  Франция

  Предприятието SEGAULT SA, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, Атомни електроцентрали, Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, aeronautical engineering, и Атомни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Mennecy, Франция.

 5. GROUPE SETEC

  Франция

  Предприятието GROUPE SETEC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, Engineering, consultancies, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, и Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. APCO TECHNOLOGIES

  Франция

  Предприятието APCO TECHNOLOGIES, и работи в сферата на Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Crissey, Франция.

 2. LES ATELIERS DE LA MEUSE

  Белгия

  Предприятието LES ATELIERS DE LA MEUSE, e Производител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство, Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, Котелно производство, и Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Liege, Белгия.

 3. SYNATOM

  Белгия

  Предприятието SYNATOM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ядрено гориво. Освен това развива дейност и в сферата на Електроенергия и облъчено ядрено гориво, Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, Електроенергия и облъчено ядрено гориво, и Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Ixelles, Белгия.

 4. ZHEJIANG BOFINE POWER EQUIPMENT CO., LTD

  Китай

  Предприятието ZHEJIANG BOFINE POWER EQUIPMENT CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв HaiYan, Китай.

 5. INEKON POWER, A.S.

  Чехия

  Предприятието INEKON POWER, A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Циментови заводи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Метро - техника и съоръжения, Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, Топлоцентрали (ТЕЦ) - инсталации и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, и Топлоцентрали (ТЕЦ) - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Praha 7, Чехия.

 1. TJAEREBORG INDUSTRI A/S

  Дания

  Предприятието TJAEREBORG INDUSTRI A/S, e Производител, и работи в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, Електричество - производство и снабдяване, Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, и Електричество - производство и снабдяване. Седалището му е в/ъв Tjaereborg, Дания.

 2. FECNE SA

  Румъния

  Предприятието FECNE SA, e Производител, и работи в сферата на Метални резервоари. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, Топлообменници, и Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

 1. OVERSEAS ELECTRIC TRADING CO.

  Индия

  Предприятието OVERSEAS ELECTRIC TRADING CO., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на valves. Седалището му е в/ъв MUMBAI,, Индия.

 2. MERCIER TURNER

  Франция

  Предприятието MERCIER TURNER, e Производител, и работи в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, и Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Annonay, Франция.

 3. INTERRESURS ENGINEERING LLC

  Украйна

  Предприятието INTERRESURS ENGINEERING LLC, e Разпространител, и работи в сферата на Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Visable supports the Ukrainian companies, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

 4. INSTIT RADIOPROTECTION SURETE NUCLEAIRE

  Франция

  Предприятието INSTIT RADIOPROTECTION SURETE NUCLEAIRE, и работи в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, и Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Fontenay Aux Roses, Франция.

 5. GESELLSCHAFT FÜR ANLAGEN- UND REAKTORSICHERHEIT (GRS) MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Германия

  Предприятието GESELLSCHAFT FÜR ANLAGEN- UND REAKTORSICHERHEIT (GRS) MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, и работи в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, и Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

 6. EVIG MERNOK-VALLALKOZOI KFT

  Унгария

  Предприятието EVIG MERNOK-VALLALKOZOI KFT, e Производител, и работи в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, и Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

 7. KELLAL MAINTENANCE

  Франция

 8. WASHINGTON E & C LTD

  Обединеното кралство

 1. INCINED A.S.

  Чехия

 2. THORKILD MADSEN FREDERICIA A/S

  Дания

 3. WESTINGHOUSE ELECTRIC BELGIUM

  Белгия

Филтри

Резултати за

Атомни електроцентрали (аец) - инсталации и съоръжения - Внос износ

Брой резултати

23 Фирми