• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Белгия

Белгия
  1. BUTTIENS FRUITS

    Белгия

    Verified by europages badge

    Buttiens Fruits is a Belgian company specialized in the trade of apples and pears on the European market for almost 100 years. Our flexibility and expertise allow us to completely master the important stages of production and commercialization of the fruits, from the tree to the consumers: from cultivation to harvesting, including sorting, storage, packaging and transportation. Our mastering on the entire supply chain allows us to handle client’s demands really quickly. Respect of modern integrated cropping methods ensures superior quality and healthy fruits. The promises of Buttiens Fruits are flexibility and speed, control of the supply chain, freshness and quality. Buttiens Fruits focus above all on the fruits and on its clients in order to be a first choice partner. It also offers its own range of tasty artisanal juices. Please do not hesitate to contact us.

  2. EXOTIC CITY

    Белгия

    Verified by europages badge

    Предприятието EXOTIC CITY, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранителни специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Ориз, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Напитки - внос-износ, Кафе и чай, Пикантни подправки, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени зеленчуци, и Замразени и дълбоко замразени плодове. Седалището му е в/ъв Alleur, Белгия.

  3. BEL'EXPORT

    Белгия

    Предприятието BEL'EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Пресни зеленчуци, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Пресни зеленчуци, и tomatoes. Седалището му е в/ъв Borgloon, Белгия.

  4. MABRU

    Белгия

    Предприятието MABRU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale markets, wholesale flowers, fruit and vegetable wholesaler, и wholesale of fresh fish. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  5. BART'S POTATO COMPANY

    Белгия

    Предприятието BART'S POTATO COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Картофи - пюрета на прах и полуготови, potatoes, Potato supplier, Картофи - пюрета на прах и полуготови, и Chipped potatoes. Седалището му е в/ъв Vleteren, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VERGRO

    Белгия

    Предприятието VERGRO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export of vegetables, fruit export, tomatoes, и syringes. Седалището му е в/ъв Meulebeke, Белгия.

  2. LE PRIMEUR DES MOUNTCHES

    Белгия

    Предприятието LE PRIMEUR DES MOUNTCHES, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на supplies for the food industry, supplies for cake shops, и office baskets. Седалището му е в/ъв Warneton, Белгия.

  3. 'T VITAMIENTJE

    Белгия

    Предприятието 'T VITAMIENTJE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на distributors of fresh vegetables, early produce, Fresh fruits and vegetables, и Fruit and vegetable trade. Седалището му е в/ъв Hasselt, Белгия.

  4. VAWI

    Белгия

    Предприятието VAWI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени продукти, Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, food supplies for restaurants, и Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

  5. BELGIAN NEW FRUIT WHARF

    Белгия

    Предприятието BELGIAN NEW FRUIT WHARF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Речен транспорт, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Речен транспорт, Плодове и зеленчуци - внос-износ, import of fruit, и fruit and vegetable transport. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

  1. PACBELIMEX

    Белгия

    Предприятието PACBELIMEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cherries, tomatoes, grocery collection, и legumes. Седалището му е в/ъв Roeselare, Белгия.

  2. COOPERATIEVE VEILING ROESELARE

    Белгия

    Предприятието COOPERATIEVE VEILING ROESELARE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчукови консерви, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Зеленчукови консерви, wholesale of vegetables, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и legumes. Седалището му е в/ъв Roeselare, Белгия.

  1. BOUSSIER J.

    Белгия

    Предприятието BOUSSIER J., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, retail fruit and vegetable markets, wholesale of vegetables, import of fruit, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Borgloon, Белгия.

  2. EXOFI FRESH MARKET

    Белгия

    Предприятието EXOFI FRESH MARKET, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Тропически плодове, Пресни зеленчуци, Тропически плодове, Пресни зеленчуци, mangos, и vegetables. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  3. PRIMAMUNDO

    Белгия

    Предприятието PRIMAMUNDO, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit and vegetable wholesaler, и wholesale of vegetables. Седалището му е в/ъв Sint-Katelijne-Waver, Белгия.

  4. CEULEMANS SLACENTER

    Белгия

    Предприятието CEULEMANS SLACENTER, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Пресни зеленчуци, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Пресни зеленчуци, legumes, и retail fruit and vegetable markets. Седалището му е в/ъв Sint-Katelijne-Waver, Белгия.

  5. DAUCHY

    Белгия

    Предприятието DAUCHY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale of vegetables, potatoes, carrots, и Exports of packed potatoes. Седалището му е в/ъв Westouter, Белгия.

  6. AARTSENFRUIT

    Белгия

    Предприятието AARTSENFRUIT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Пресни зеленчуци, Плодове, Пресни зеленчуци, fresh fruit, и Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Sint-Katelijne-Waver, Белгия.

  7. BPK DUFFEL

    Белгия

    Предприятието BPK DUFFEL, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, legumes, Плодове, retail fruit and vegetable markets, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Duffel, Белгия.

  8. FRUITHANDEL SEBRECHTS

    Белгия

    Предприятието FRUITHANDEL SEBRECHTS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове, vegetables, fruit and vegetable wholesaler, и early produce. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

  1. DEMARGRO

    Белгия

    Предприятието DEMARGRO, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fruit, и export of vegetables. Седалището му е в/ъв Ardooie, Белгия.

  2. FRUIT VANHELLEMONT

    Белгия

    Предприятието FRUIT VANHELLEMONT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина, wholesale of fruit, Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина, fruit and vegetable transport, и early produce. Седалището му е в/ъв Meensel-Kiezegem, Белгия.

  3. KX FOOD

    Белгия

    Предприятието KX FOOD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на ginger, exotic fruit, Sweet potatoes, и chestnuts. Седалището му е в/ъв Brecht, Белгия.

  4. BIESBROUCK GREET SPRL

    Белгия

    Предприятието BIESBROUCK GREET SPRL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pecq, Белгия.

  5. NOVA - VEG LOGISTICS

    Белгия

    Предприятието NOVA - VEG LOGISTICS, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зелени растения, Плодове и зеленчуци - внос-износ, vegetables, flowering plants, Зелени растения, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sint-Katelijne-Waver, Белгия.

  6. DIRAFROST

    Белгия

    Предприятието DIRAFROST, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и strawberries. Седалището му е в/ъв Herk-De-Stad, Белгия.

  7. SOCIETE POUR LE DEVELOPPEMENT ET L'EXPANSION D'ENTREPRISES

    Белгия

    Предприятието SOCIETE POUR LE DEVELOPPEMENT ET L'EXPANSION D'ENTREPRISES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Търговски централи, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  8. FRUITHANDEL ROELANDT

    Белгия

    Предприятието FRUITHANDEL ROELANDT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на retail fruit and vegetable markets. Седалището му е в/ъв Beveren, Белгия.

  9. RINGOOT FRUIT

    Белгия

    Предприятието RINGOOT FRUIT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Пресни зеленчуци, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Пресни зеленчуци, и fresh fruit. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  10. SHAAN (TOP AFRICA FOOD)

    Белгия

    Предприятието SHAAN (TOP AFRICA FOOD), e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени готови ястия, import of frozen fish, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Замразени готови ястия. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Белгия

Брой резултати

55 Фирми