Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • бормашини за дървен материал

Резултати за

Бормашини за дървен материал - Внос износ

 1. PAUL OTT GMBH

  Австрия

  Verified by europages badge

  Paul OTT GmbH is a family-run business with decades of expertise in mechanical engineering. The company develops and constructs special machinery for woodworking. From steel construction to final assembly and setting, the steps are performed in the two factories in Lambach. OTT represents precise edgebanding solutions. Its customers are joineries and the furniture industry, both in Germany and abroad. We are one of the leading manufacturers of premium edgebanders.

 2. VKM TRADE GMBH

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието VKM TRADE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бормашини за дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Milling machine, Rod milling machine, rollforming machine, Perforating device, Sharpener, Planing and moulding machine, CNC machining centre, Joinery system, и Peeler. Седалището му е в/ъв Salzburg, Австрия.

 3. HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH

  Германия

  Предприятието HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фрезоване - машини за дървообработването. Освен това развива дейност и в сферата на Бормашини за дървен материал, wood treatment machines, sawing, Бормашини за дървен материал, и veneering machines. Седалището му е в/ъв Krauchenwies, Германия.

 4. EBSER MECHANICAL ENGINEERING E.K.

  Германия

  Предприятието EBSER MECHANICAL ENGINEERING E.K., e Производител, и работи в сферата на Бормашини за дървен материал. Седалището му е в/ъв Todtnau, Германия.

 5. SELECT

  Холандия

  Предприятието SELECT, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бормашини за дървен материал, Бормашини за дървен материал, woodworking tools, и wood turning machines. Седалището му е в/ъв Esbeek, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AYZA MIZRAK

  Турция

  Предприятието AYZA MIZRAK, e Производител, и работи в сферата на Бормашини за дървен материал. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 2. JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG

  Германия

  Предприятието JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Бормашини за дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Шлифовъчни машини за дървен материал, Дървообработване - машини и техника, Автоматични стругове за рендосване, Фурниране - машини и техника, Шлифовъчни машини за дървен материал, Дървообработване - машини и техника, Автоматични стругове за рендосване, и Фурниране - машини и техника. Седалището му е в/ъв Enger, Германия.

 3. DIE POSAMENTEN MANUFAKTUR

  Германия

  Предприятието DIE POSAMENTEN MANUFAKTUR, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бормашини за дървен материал, Каучук - изделия, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Тъкани, Бормашини за дървен материал, Каучук - изделия, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, и Тъкани. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 4. LEKIS UAB

  Литва

  Предприятието LEKIS UAB, e Производител, и работи в сферата на Бормашини за дървен материал. Седалището му е в/ъв Kaunas, Литва.

 5. AGRO-ROL-MET

  Полша

  Предприятието AGRO-ROL-MET, e Производител, и работи в сферата на Бормашини за дървен материал. Седалището му е в/ъв Koło, Полша.

 1. PHILIPS CONSTANT

  Белгия

  Предприятието PHILIPS CONSTANT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бормашини за дървен материал, Фрезоване - машини за дървообработването, Бормашини за дървен материал, и Фрезоване - машини за дървообработването. Седалището му е в/ъв Puurs, Белгия.

 2. SHARP TOOLS SRL

  Румъния

  Предприятието SHARP TOOLS SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Бормашини за дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на saw blades, и cutter. Седалището му е в/ъв SACELE, Румъния.

 1. ALFRED LOCH ALO KARNIESEN-FABRIKATION GMBH

  Австрия

  Предприятието ALFRED LOCH ALO KARNIESEN-FABRIKATION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бормашини за дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Дървен материал - изделия, Дървени изделия за мебелното обзавеждане, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Пластмаси - подови настилки, Дървен материал - изделия, Дървени изделия за мебелното обзавеждане, и Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Wals, Австрия.

 2. CHENGDU YIBAI CUTTING TOOLS

  Китай

  Предприятието CHENGDU YIBAI CUTTING TOOLS, e Производител, и работи в сферата на Дискови ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Бормашини за дървен материал, Бормашини за дървен материал, и complete woodworking lines. Седалището му е в/ъв Chengdu, Китай.

 3. LANCASHIRE SAW CO LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието LANCASHIRE SAW CO LTD, и работи в сферата на Преносими бормашини. Освен това развива дейност и в сферата на Свредловане - металообработващи машини, Бормашини за дървен материал, Свредловане - металообработващи машини, и Бормашини за дървен материал. Седалището му е в/ъв Blackburn, Обединеното кралство.

 4. LAKELAND SUPPLIES

  Обединеното кралство

  Предприятието LAKELAND SUPPLIES, и работи в сферата на Преносими бормашини. Освен това развива дейност и в сферата на Свредловане - металообработващи машини, Бормашини за дървен материал, Свредловане - металообработващи машини, и Бормашини за дървен материал. Седалището му е в/ъв Kendal, Обединеното кралство.

 5. KINGTOOLS

  Обединеното кралство

  Предприятието KINGTOOLS, и работи в сферата на Преносими бормашини. Освен това развива дейност и в сферата на Свредловане - металообработващи машини, Бормашини за дървен материал, Свредловане - металообработващи машини, и Бормашини за дървен материал. Седалището му е в/ъв Rushden, Обединеното кралство.

 6. TOOL REPAIR SERVICES

  Обединеното кралство

  Предприятието TOOL REPAIR SERVICES, и работи в сферата на Преносими бормашини. Освен това развива дейност и в сферата на Свредловане - металообработващи машини, Бормашини за дървен материал, Свредловане - металообработващи машини, и Бормашини за дървен материал. Седалището му е в/ъв Tamworth, Обединеното кралство.

 7. TRELAWNY S P T LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието TRELAWNY S P T LTD, и работи в сферата на Преносими бормашини. Освен това развива дейност и в сферата на Свредловане - металообработващи машини, Бормашини за дървен материал, Свредловане - металообработващи машини, и Бормашини за дървен материал. Седалището му е в/ъв Leamington Spa, Обединеното кралство.

 8. WEBBS POWER TOOLS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието WEBBS POWER TOOLS LTD, и работи в сферата на Преносими бормашини. Освен това развива дейност и в сферата на Свредловане - металообработващи машини, Бормашини за дървен материал, Свредловане - металообработващи машини, и Бормашини за дървен материал. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

 1. J R J SUPPLIES

  Обединеното кралство

  Предприятието J R J SUPPLIES, и работи в сферата на Преносими бормашини. Освен това развива дейност и в сферата на Свредловане - металообработващи машини, Бормашини за дървен материал, Свредловане - металообработващи машини, и Бормашини за дървен материал. Седалището му е в/ъв Blackpool, Обединеното кралство.

 2. JEPSON POWER TOOLS

  Обединеното кралство

  Предприятието JEPSON POWER TOOLS, и работи в сферата на Преносими бормашини. Освен това развива дейност и в сферата на Свредловане - металообработващи машини, Бормашини за дървен материал, Свредловане - металообработващи машини, и Бормашини за дървен материал. Седалището му е в/ъв Brough, Обединеното кралство.

 3. WESTWARD BUILDING SERVICES LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието WESTWARD BUILDING SERVICES LTD, и работи в сферата на Преносими бормашини. Освен това развива дейност и в сферата на Свредловане - металообработващи машини, Бормашини за дървен материал, Свредловане - металообработващи машини, и Бормашини за дървен материал. Седалището му е в/ъв Saltash, Обединеното кралство.

 4. A E T LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието A E T LTD, и работи в сферата на Преносими бормашини. Освен това развива дейност и в сферата на Свредловане - металообработващи машини, Бормашини за дървен материал, Свредловане - металообработващи машини, и Бормашини за дървен материал. Седалището му е в/ъв Bolton, Обединеното кралство.

 5. TOOLFIX

  Обединеното кралство

  Предприятието TOOLFIX, и работи в сферата на Преносими бормашини. Освен това развива дейност и в сферата на Свредловане - металообработващи машини, Бормашини за дървен материал, Свредловане - металообработващи машини, и Бормашини за дървен материал. Седалището му е в/ъв Newton Abbot, Обединеното кралство.

 6. ESSETRE S.P.A.

  Италия

  Предприятието ESSETRE S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Рисунка, графично изкуство и живопис - изделия и пособия, Бормашини за дървен материал, Рисунка, графично изкуство и живопис - изделия и пособия, и Бормашини за дървен материал. Седалището му е в/ъв Thiene, Италия.

 7. J.W. HIRE & SALES LTD

  Ирландия

  Предприятието J.W. HIRE & SALES LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бормашини за дървен материал, Електрически генератори, Бормашини за дървен материал, и Електрически генератори. Седалището му е в/ъв Dublin, Ирландия.

 8. AIR TOOLS NORTHERN

  Обединеното кралство

  Предприятието AIR TOOLS NORTHERN, и работи в сферата на Преносими бормашини. Освен това развива дейност и в сферата на Свредловане - металообработващи машини, Бормашини за дървен материал, Свредловане - металообработващи машини, и Бормашини за дървен материал. Седалището му е в/ъв Durham, Обединеното кралство.

 9. ANTON SAWS & MACHINERY LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието ANTON SAWS & MACHINERY LTD, и работи в сферата на Преносими бормашини. Освен това развива дейност и в сферата на Свредловане - металообработващи машини, Бормашини за дървен материал, Свредловане - металообработващи машини, и Бормашини за дървен материал. Седалището му е в/ъв Marlborough, Обединеното кралство.

 10. ANGLIA TOOL CENTRE

  Обединеното кралство

  Предприятието ANGLIA TOOL CENTRE, и работи в сферата на Преносими бормашини. Освен това развива дейност и в сферата на Свредловане - металообработващи машини, Бормашини за дървен материал, Свредловане - металообработващи машини, и Бормашини за дървен материал. Седалището му е в/ъв Bury St. Edmunds, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Бормашини за дървен материал - Внос износ

Брой резултати

25 918 Фирми