• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - България

България
  1. VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD

    България

    Verified by europages badge

    Предприятието VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Напитки - внос-износ, Картон - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, Хигиена и красота - артикули, Плодови сокове, Картофи, Какао и шоколад, Захарни изделия без шоколад, и Плодове с ядки. Седалището му е в/ъв Burgas, България.

  2. AGROTRAKIA INTERNATIONAL TRADE OOD

    България

    Verified by europages badge

    Предприятието AGROTRAKIA INTERNATIONAL TRADE OOD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на lentils, coriander, onions, beans, flax seeds, popcorn, Chickpeas, Brown rice, и Millet. Седалището му е в/ъв Sliven, България.

  3. PERSENK 2009 EOOD

    България

    Фирма „ПЕРСЕНК“2009 има дългогодишен опит в търговията с плодове и зеленчуци. Ние се намираме в Пловдив, вторият по големина град в България. В момента компанията се развива успешно в бизнеса си в цяла Източна и Западна Европа. Главната дейност на компанията е вноса и износа на пресни плодове и зеленчуци от целия свят. Ние също осъществяваме износ, достатъчен по обем към страните Австрия, Швеция, Холандия, Дания, Гърция и др. Ние работим с широка гама продукти. Главната цел на компанията е да осигури максимално ниво на качество на услугите за да посрещне изискванията на клиентите. Компанията наема само квалифициран и обучен персонал, което спомага в осигуряването на най-високо качество и атрактивни цени за нашите клиенти. Ние сме способни да представим нашата работа професионално само като се оценяваме взаимно един друг и работим заедно с удоволствие! Нашата мисия е да създадем ценност за служителите, клиентите и обществото . Нашата цел е да станем водеща и най-ефективна компания за клиентите си. Дистрибуция: Снабдяваме с плодове и зеленчуци клиентите си - търговци на едро и супермаркетите в страните от Европейския съюз, и редовно ги запознаваме с новия асортимент продукти. Цялата идея е да задоволим нуждите на клиентите навреме с отлични услуги и качество. Това ни носи удовлетворение да се радваме на работата си и да я продължим напред с прогрес.

  4. AGRODID LTD

    България

    Агродид ООД е български производител на пресни череши от 10 години. Разполагаме с различни сортове: Ван, Бинг, Регина, Самит, Кордия, Феровия, Бигаро Бюрла и др. Компанията притежава 150 дка засадени с черешови дръвчета. От които в момента плододаващи са 1/3. Продукцията ни е около 150 тона годишно, като очакваме следващите две години тя да се повиши до 450 тона. Нашата продукция е налична от средата на Май до края на Юни. Овощните дървета се намират в един от най - благоприятните региони в България - Тракийската низина, гр. Пловдив. За нас работят екип специалисти, които следят целия процес по отглеждането на плодовете, като се стремим да осигурим по-натурална продукция.

  5. PELLAS FRUITS IKE

    България

    Предприятието PELLAS FRUITS IKE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables, Export of olive oil, и fruit pulps. Седалището му е в/ъв Blagoevgrad, България.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DGA EXPORT - PROMETHEUS ENERGY LTD

    България

    Предприятието DGA EXPORT - PROMETHEUS ENERGY LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fruit. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  2. DIVA AGRO EOOD

    България

    Предприятието DIVA AGRO EOOD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Stara Zagora, България.

  3. EURO 2002

    България

    Предприятието EURO 2002, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Apricot. Седалището му е в/ъв Silistra, България.

  4. NEDKOV CONSULTING

    България

    Предприятието NEDKOV CONSULTING, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh mushrooms. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  5. IDEAL PRODUCT LTD.

    България

    Предприятието IDEAL PRODUCT LTD., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на vegetable sauces, и ketchup. Седалището му е в/ъв Plovdiv, България.

  1. SHANS-92 LTD.

    България

    Предприятието SHANS-92 LTD., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit export. Седалището му е в/ъв Karnobat, България.

  2. ALENIS

    България

    Предприятието ALENIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  1. FRESH, DRY AND FROZEN BULGARIA MUSHROOMS CO, LTD

    България

    Предприятието FRESH, DRY AND FROZEN BULGARIA MUSHROOMS CO, LTD, и работи в сферата на Гъби. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  2. BARIN GROUP EOOD

    България

    Предприятието BARIN GROUP EOOD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh vegetables, и Herbs and herbal products. Седалището му е в/ъв Kostinbrod, България.

  3. VENTO SOLARE

    България

    Предприятието VENTO SOLARE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  4. UNIFRESH LTD

    България

    Предприятието UNIFRESH LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Canned foods and of vegetables, и frozen fruit. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  5. ADRI INTERNATIONAL LTD.

    България

    Предприятието ADRI INTERNATIONAL LTD., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sofia, България.