Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • газификация на въглища - инсталации и техника

Резултати за

Газификация на въглища - инсталации и техника - Внос износ

 1. JIYUAN XIANGHE METALLURGICAL FORGING MACHINERY CO., LTD

  Китай

  Предприятието JIYUAN XIANGHE METALLURGICAL FORGING MACHINERY CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Промишлени електрически пещи. Освен това развива дейност и в сферата на Газификация на въглища - инсталации и техника, Газификация на въглища - инсталации и техника, Gasification, industrial furnaces, и gas steam generators for industrial use. Седалището му е в/ъв Jiyuan, Китай.

 2. CONDMAG SA

  Румъния

  Предприятието CONDMAG SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Газификация на въглища - инсталации и техника, и Газификация на въглища - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Brasov, Румъния.

 3. FOBOS

  България

  Предприятието FOBOS, e Производител, и работи в сферата на Газификация на въглища - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

 4. R.S. BROOKHOUSE ENGINEERING (EVESHAM) LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието R.S. BROOKHOUSE ENGINEERING (EVESHAM) LIMITED, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Газификация на въглища - инсталации и техника, и Газификация на въглища - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Alcester, Обединеното кралство.

 5. OVERGAS INC A D

  България

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. G.U.E.T. GESELLSCHAFT FÜR UMWELT- UND ENERGIETECHNIK MBH

  Германия

  Предприятието G.U.E.T. GESELLSCHAFT FÜR UMWELT- UND ENERGIETECHNIK MBH, e Производител, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Газификация, биоенергия - инсталации, Груб строеж, Обществено строителство - предприемачи, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Газификация, биоенергия - инсталации, Груб строеж, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Eching, Германия.

 2. ZAHNEN TECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието ZAHNEN TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Газификация, биоенергия - инсталации, Груб строеж, Довършителни работи, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Газификация, биоенергия - инсталации, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Arzfeld, Германия.

 3. AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH

  Австрия

  Предприятието AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Газификация, биоенергия - инсталации, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, и Газификация, биоенергия - инсталации. Седалището му е в/ъв Wolfurt, Австрия.