Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • газови турбини

Резултати за

Газови турбини - Внос износ

 1. KOREMA® GMBH & CO.KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието KOREMA® GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Компенсатори. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени тръбни системи, Газови турбини, ptfe tubes, construction of pipes and tubing, Fabric expansion joints, Expansion joints made of soft material, Specially designed expansion joints, Expansion joints for flue gas ducts, и Pipe expansion joints. Седалището му е в/ъв Weiterstadt, Германия.

 2. ALTA INDUSTRIES SRL

  Италия

  Предприятието ALTA INDUSTRIES SRL, e Производител, и работи в сферата на Газови турбини. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

 3. SCANSONIC PGS GMBH

  Германия

  Предприятието SCANSONIC PGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Уплътнителни съединения и набивки. Освен това развива дейност и в сферата на Газови турбини, steam turbines, Газови турбини, gaskets, и industrial gaskets. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 4. SAFRAN POWER UNITS

  Франция

  Предприятието SAFRAN POWER UNITS, e Производител, и работи в сферата на Газови турбини. Седалището му е в/ъв Toulouse, Франция.

 5. BROWN ENERGY GROUP

  САЩ

  Предприятието BROWN ENERGY GROUP, e Multi-Category, и работи в сферата на Газови турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически генератори, Производство на електрическа енергия, Електрически генератори, gas generating set, diesel generators, и Производство на електрическа енергия. Седалището му е в/ъв Sunrise, САЩ.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. TURBINE CONTROLS LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието TURBINE CONTROLS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Газови турбини. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

 2. DRESSER RAND SA

  Франция

  Предприятието DRESSER RAND SA, e Производител, и работи в сферата на Федерации, обединения и синдикати. Освен това развива дейност и в сферата на Компресори, Газови турбини, Парни турбини, Компресори, Centrifuges, Газови турбини, и Парни турбини. Седалището му е в/ъв Le Havre, Франция.

 3. TURBINE POWER SOLUTIONS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието TURBINE POWER SOLUTIONS LTD, e Производител, и работи в сферата на Газови турбини. Седалището му е в/ъв Barnsley, Обединеното кралство.

 4. DEUTSCHE TECHNOLOGIE MANUFAKTUREN GMBH

  Германия

  Предприятието DEUTSCHE TECHNOLOGIE MANUFAKTUREN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газови турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Combined electricity generator, и Biomass plants. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 5. PJ DIESEL ENGINEERING A/S

  Дания

  Предприятието PJ DIESEL ENGINEERING A/S, e Производител, и работи в сферата на Газови турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Турбини, Парни турбини, Турбини, и Парни турбини. Седалището му е в/ъв Koebenhavn Oe, Дания.

 1. BEIJING ANDER TECHNOLOGIES CO., LTD

  Китай

  Предприятието BEIJING ANDER TECHNOLOGIES CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Газови турбини. Седалището му е в/ъв Beijing, Китай.

 2. SMF HODONÍN S.R.O.

  Чехия

  Предприятието SMF HODONÍN S.R.O., и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Компресори, Газови турбини, Компресори, и Газови турбини. Седалището му е в/ъв Hodonín , Чехия.

 1. AIR-TRANSPORT EUROPE SPOL. S R.O.

  Словакия

  Предприятието AIR-TRANSPORT EUROPE SPOL. S R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Газови турбини, и Газови турбини. Седалището му е в/ъв Poprad , Словакия.

 2. BHT TURBO GMBH

  Германия

  Предприятието BHT TURBO GMBH, и работи в сферата на Парни турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Газови турбини, и Газови турбини. Седалището му е в/ъв Solingen, Германия.

 3. ROLLS-ROYCE MARINE AS

  Норвегия

  Предприятието ROLLS-ROYCE MARINE AS, e Производител, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Газови турбини, и Газови турбини. Седалището му е в/ъв Ålesund, Норвегия.

 4. LETECKÉ OPRAVOVNE TRENCÍN, A.S.

  Словакия

  Предприятието LETECKÉ OPRAVOVNE TRENCÍN, A.S., e Multi-Category, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Газови турбини, и Газови турбини. Седалището му е в/ъв Trencin, Словакия.

 5. OPRA TURBINES B.V.

  Холандия

  Предприятието OPRA TURBINES B.V., e Производител, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Газови турбини, и Газови турбини. Седалището му е в/ъв Hengelo Ov, Холандия.

 6. SLOVINTEGRA ENERGY, S.R.O.

  Словакия

  Предприятието SLOVINTEGRA ENERGY, S.R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Газови турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Капиталовложения, и Капиталовложения. Седалището му е в/ъв Levice , Словакия.

 7. HANS KJELLERUP A/S

  Дания

  Предприятието HANS KJELLERUP A/S, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Газови турбини, и Газови турбини. Седалището му е в/ъв Esbjerg V, Дания.

 8. TURBOMACH DEUTSCHLAND GMBH

  Германия

  Предприятието TURBOMACH DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газови турбини. Седалището му е в/ъв Griesheim, Германия.

 1. INTEK

  Украйна

  Предприятието INTEK, и работи в сферата на Парни турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Газови турбини, Visable supports the Ukrainian companies, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Газови турбини, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Kharkiv, Украйна.

 2. AERO OPERATIONS INC

  САЩ

  Предприятието AERO OPERATIONS INC, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Техника за производство на слънчева енергия. Освен това развива дейност и в сферата на Газови турбини, Wind-powered turbines, и Газови турбини. Седалището му е в/ъв Richmond Hill, САЩ.

 3. METAL SANAYI MAMULLERI SANAYI VE TICARET A S

  Турция

  Предприятието METAL SANAYI MAMULLERI SANAYI VE TICARET A S, e Производител, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Газови турбини, и Газови турбини. Седалището му е в/ъв Eskisehir, Турция.

 4. GE ENERGY (NORWAY) AS

  Норвегия

 5. GAS TURBINE SERVICES LTD

  Обединеното кралство

 6. GE ENERGY PRODUCTS FRANCE SNC

  Франция

 7. ALSTOM CROATIA D.O.O.

  Хърватия

 8. AXENERGY AG

  Швейцария

 9. DERBY SPECIALIST FABRICATIONS LTD

  Обединеното кралство

 10. ALSTOM PROM AG

  Швейцария

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Газови турбини - Внос износ

Брой резултати

38 Фирми