• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • газови турбини

Резултати за

Газови турбини - Внос износ

 1. KOREMA® GMBH & CO.KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието KOREMA® GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Компенсатори. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени тръбни системи, Газови турбини, ptfe tubes, construction of pipes and tubing, Fabric expansion joints, Expansion joints made of soft material, Specially designed expansion joints, Expansion joints for flue gas ducts, и Pipe expansion joints. Седалището му е в/ъв Weiterstadt, Германия.

 2. ALTA INDUSTRIES SRL

  Италия

  Предприятието ALTA INDUSTRIES SRL, e Производител, и работи в сферата на Газови турбини. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

 3. SCANSONIC PGS GMBH

  Германия

  Предприятието SCANSONIC PGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Уплътнителни съединения и набивки. Освен това развива дейност и в сферата на Газови турбини, steam turbines, Газови турбини, gaskets, и industrial gaskets. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 4. SAFRAN POWER UNITS

  Франция

  Предприятието SAFRAN POWER UNITS, e Производител, и работи в сферата на Газови турбини. Седалището му е в/ъв Toulouse, Франция.

 5. TURBINE CONTROLS LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието TURBINE CONTROLS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Газови турбини. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. TURBINE POWER SOLUTIONS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието TURBINE POWER SOLUTIONS LTD, e Производител, и работи в сферата на Газови турбини. Седалището му е в/ъв Barnsley, Обединеното кралство.

 2. DRESSER RAND SA

  Франция

  Предприятието DRESSER RAND SA, e Производител, и работи в сферата на Федерации, обединения и синдикати. Освен това развива дейност и в сферата на Компресори, Газови турбини, Парни турбини, Компресори, Centrifuges, Газови турбини, и Парни турбини. Седалището му е в/ъв Le Havre, Франция.

 3. DEUTSCHE TECHNOLOGIE MANUFAKTUREN GMBH

  Германия

  Предприятието DEUTSCHE TECHNOLOGIE MANUFAKTUREN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газови турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Combined electricity generator, и Biomass plants. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 4. PJ DIESEL ENGINEERING A/S

  Дания

  Предприятието PJ DIESEL ENGINEERING A/S, e Производител, и работи в сферата на Газови турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Турбини, Парни турбини, Турбини, и Парни турбини. Седалището му е в/ъв Koebenhavn Oe, Дания.

 5. SMF HODONÍN S.R.O.

  Чехия

  Предприятието SMF HODONÍN S.R.O., и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Компресори, Газови турбини, Компресори, и Газови турбини. Седалището му е в/ъв Hodonín , Чехия.

 1. ROLLS-ROYCE MARINE AS

  Норвегия

  Предприятието ROLLS-ROYCE MARINE AS, e Производител, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Газови турбини, и Газови турбини. Седалището му е в/ъв Ålesund, Норвегия.

 2. BHT TURBO GMBH

  Германия

  Предприятието BHT TURBO GMBH, и работи в сферата на Парни турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Газови турбини, и Газови турбини. Седалището му е в/ъв Solingen, Германия.

 1. OPRA TURBINES B.V.

  Холандия

  Предприятието OPRA TURBINES B.V., e Производител, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Газови турбини, и Газови турбини. Седалището му е в/ъв Hengelo Ov, Холандия.

 2. INTEK

  Украйна

  Предприятието INTEK, и работи в сферата на Парни турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Газови турбини, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Газови турбини. Седалището му е в/ъв Kharkiv, Украйна.

 3. SLOVINTEGRA ENERGY, S.R.O.

  Словакия

  Предприятието SLOVINTEGRA ENERGY, S.R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Газови турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Капиталовложения, и Капиталовложения. Седалището му е в/ъв Levice , Словакия.

 4. HANS KJELLERUP A/S

  Дания

  Предприятието HANS KJELLERUP A/S, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Газови турбини, и Газови турбини. Седалището му е в/ъв Esbjerg V, Дания.

 5. AIR-TRANSPORT EUROPE SPOL. S R.O.

  Словакия

  Предприятието AIR-TRANSPORT EUROPE SPOL. S R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Газови турбини, и Газови турбини. Седалището му е в/ъв Poprad , Словакия.

 6. LETECKÉ OPRAVOVNE TRENCÍN, A.S.

  Словакия

  Предприятието LETECKÉ OPRAVOVNE TRENCÍN, A.S., e Multi-Category, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Газови турбини, и Газови турбини. Седалището му е в/ъв Trencin, Словакия.

 7. METAL SANAYI MAMULLERI SANAYI VE TICARET A S

  Турция

  Предприятието METAL SANAYI MAMULLERI SANAYI VE TICARET A S, e Производител, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Газови турбини, и Газови турбини. Седалището му е в/ъв Eskisehir, Турция.

 8. TURBOMACH DEUTSCHLAND GMBH

  Германия

  Предприятието TURBOMACH DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газови турбини. Седалището му е в/ъв Griesheim, Германия.

 1. ALSTOM CROATIA D.O.O.

  Хърватия

 2. AXENERGY AG

  Швейцария

 3. DERBY SPECIALIST FABRICATIONS LTD

  Обединеното кралство

 4. GAS TURBINE SERVICES LTD

  Обединеното кралство

 5. ALSTOM PROM AG

  Швейцария

 6. HOWMET LIMITED

  Обединеното кралство

 7. TURBOMACH SA

  Швейцария

 8. ELLIOTT TURBOMACHINERY LTD

  Обединеното кралство

 9. BOSAL DANMARK APS

  Дания

 10. NEWBOLD POWER UK

  Обединеното кралство

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Газови турбини - Внос износ

Брой резултати

35 Фирми