Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • геотермия - инсталации

Резултати за

Геотермия - инсталации - Внос износ

 1. PERFOITALIA S.R.L.

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието PERFOITALIA S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Центробежни помпи. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени котли, Командни табла - електричество, Геотермия - инсталации, Тръби от неръждаема стомана, underwater pumps, wall-fitted boilers, electropumps, Промишлени котли, и electric compressors for air. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

 2. WE PLUS GROUP

  Турция

  Verified by europages badge

  Предприятието WE PLUS GROUP, e Multi-Category, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Геотермия - инсталации, Алтернативни енергии - съоръжения и инсталации, Биологична - хранa, Хранителни опаковки, Деликатеси, Изделия за хигиена и тоалет, Електрически генератори, Геотермия - инсталации, и Pellet heating. Седалището му е в/ъв Gaziantep, Турция.

 3. BURKHARDT GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието BURKHARDT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Геотермия - инсталации. Седалището му е в/ъв Neuweiler, Германия.

 4. TERAMEX AUSTRIA GMBH

  Австрия

  Предприятието TERAMEX AUSTRIA GMBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Геотермия - инсталации. Седалището му е в/ъв Radenthein, Австрия.

 5. RAINER GMBH & CO KG

  Австрия

  Предприятието RAINER GMBH & CO KG, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Геотермия - инсталации. Седалището му е в/ъв Villach, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. POWERSAFE SRL

  Италия

  Предприятието POWERSAFE SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Слънчева енергия - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Радиоактивни отпадъци - преработка и съхранение, Слънчева енергия, Обществено строителство - предприемачи, Геотермия - инсталации, Радиоактивни отпадъци - преработка и съхранение, Слънчева енергия, Обществено строителство - предприемачи, и Геотермия - инсталации. Седалището му е в/ъв Limbadi, Италия.

 2. NAVEN INGENIEROS

  Испания

  Предприятието NAVEN INGENIEROS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Геотермия - инсталации, air-conditioning system design, industrial system design, и Геотермия - инсталации. Седалището му е в/ъв Mutilva, Испания.

 3. AQUALE

  Белгия

  Предприятието AQUALE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Околна среда - консултантски услуги и контрол. Освен това развива дейност и в сферата на Геотермия - инсталации, hydrogeology, и Геотермия - инсталации. Седалището му е в/ъв Noville-Les-Bois, Белгия.

 4. GEOPARTNER

  Люксембург

  Предприятието GEOPARTNER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Геотермия - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Възстановяване на почвите, Водни и почвени анализи, Възстановяване на почвите, Водни и почвени анализи, geotechnical surveys, и Geotechnical solutions for ground surfaces. Седалището му е в/ъв Niederanven, Люксембург.

 5. TERRAVOLT

  Белгия

  Предприятието TERRAVOLT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Геотермия - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на heat pumps, household air conditioners, и air conditioning system installation. Седалището му е в/ъв Zele, Белгия.

 1. EPD

  Франция

  Предприятието EPD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Геотермия - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране, special foundations, well drilling, Пробиване и сондиране, и Boring auger. Седалището му е в/ъв Brest, Франция.

 2. GEOTERMIA Y BIOMASA

  Испания

  Предприятието GEOTERMIA Y BIOMASA, e Производител, и работи в сферата на Геотермия - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на biomass, air heater, advice for solar energy, и prefabricated heated floors. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 1. SCHELDIMMO

  Белгия

  Предприятието SCHELDIMMO, e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Геотермия - инсталации, villa design, и Геотермия - инсталации. Седалището му е в/ъв Schelderode, Белгия.

 2. POMPES A CHALEUR - VELUM

  Франция

  Предприятието POMPES A CHALEUR - VELUM, e Производител, и работи в сферата на Термопомпи - домашно отопление. Освен това развива дейност и в сферата на Геотермия - инсталации, и Геотермия - инсталации. Седалището му е в/ъв Bischoffsheim, Франция.

 3. VERHELST LUC

  Белгия

  Предприятието VERHELST LUC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поливане и напояване - инсталации, Геотермия - инсталации, Поливане и напояване - инсталации, horizontal drilling operations, и Геотермия - инсталации. Седалището му е в/ъв Warneton, Белгия.

 4. CHIARINI E FERRARI ENERGIA

  Италия

  Предприятието CHIARINI E FERRARI ENERGIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ. Освен това развива дейност и в сферата на Геотермия - инсталации, photovoltaic systems, solar panel maintenance, Геотермия - инсталации, и solar power. Седалището му е в/ъв Anzola Dell'emilia, Италия.

 5. GUILLE ONTIVERO

  Испания

  Предприятието GUILLE ONTIVERO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Геотермия - инсталации, air conditioned, Air conditioning and heating, и Геотермия - инсталации. Седалището му е в/ъв Albacete, Испания.

 6. HIFI WIND SPA

  Италия

  Предприятието HIFI WIND SPA, e Производител, и работи в сферата на Вятърна енергия - производство. Освен това развива дейност и в сферата на Геотермия - инсталации, wind power generator, environmental protection, Геотермия - инсталации, и alternative energy sources. Седалището му е в/ъв Salerno, Италия.

 7. TIPFOR SRL

  Румъния

  Предприятието TIPFOR SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Сондажни услуги, Автоматични чешми, Геотермия - инсталации, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Сондажни услуги, Автоматични чешми, Геотермия - инсталации, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Timisoara, Румъния.

 8. SANTORO DM

  Италия

  Предприятието SANTORO DM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Геотермия - инсталации, Geology - studies and research, artesian well maintenance, Геотермия - инсталации, и water lifting systems. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 1. HOLVEN LTD

  Украйна

  Предприятието HOLVEN LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Геотермия - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Visable supports the Ukrainian companies, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

 2. MCCOMMONS GEOTHERMAL

  САЩ

  Предприятието MCCOMMONS GEOTHERMAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Геотермия - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Geothermal heating, и geothermal energy consultants. Седалището му е в/ъв Mechanicsburg, САЩ.

 3. AM CONSTRUCTIONS

  Гърция

  Предприятието AM CONSTRUCTIONS, e Производител, и работи в сферата на Геотермия - инсталации. Седалището му е в/ъв Thessaloniki, Гърция.

 4. LOGOTECH

  Франция

  Предприятието LOGOTECH, e Производител, и работи в сферата на Геотермия - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Geothermics. Седалището му е в/ъв Faulquemont, Франция.

 5. GEOTHERM SRL - EARTH ENERGY SYSTEMS

  Италия

  Предприятието GEOTHERM SRL - EARTH ENERGY SYSTEMS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Геотермия - инсталации. Седалището му е в/ъв Soave, Италия.

 6. GALAICONTROL S.L.

  Испания

  Предприятието GALAICONTROL S.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Геотермия - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Geothermics. Седалището му е в/ъв Vigo, Испания.

 7. SARL DASSONVILLE

  Франция

  Предприятието SARL DASSONVILLE, и работи в сферата на Неизчерпаеми енергийни ресурси. Освен това развива дейност и в сферата на Геотермия - инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Геотермия - инсталации, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Fleurbaix, Франция.

 8. KRAFT GEOTHERMIE

  Франция

  Предприятието KRAFT GEOTHERMIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Геотермия - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Geothermics, и heat pump heating. Седалището му е в/ъв gigean, Франция.

 9. CFG SERVICES

  Франция

  Предприятието CFG SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Алтернативни енергии - съоръжения и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Геотермия - инсталации, и Геотермия - инсталации. Седалището му е в/ъв Orleans, Франция.

 10. MAESTRAT GLOBAL SL

  Испания

  Предприятието MAESTRAT GLOBAL SL, и работи в сферата на Алтернативни енергии - съоръжения и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Геотермия - инсталации, Geothermics, и Геотермия - инсталации. Седалището му е в/ъв Castellon, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Геотермия - инсталации - Внос износ

Брой резултати

38 Фирми