• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • главина на лоза

Резултати за

Главина на лоза - Внос износ

 1. SOLODKI GRONA

  Украйна

  Предприятието SOLODKI GRONA, e Производител, и работи в сферата на Главина на лоза. Освен това развива дейност и в сферата на vines, vine cuttings, и grapes. Седалището му е в/ъв Poltava, Украйна.

 2. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Франция

  Предприятието PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE, e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Главина на лоза, stock cuttings, white dessert grapes, Растения, луковици и семена, и Главина на лоза. Седалището му е в/ъв Montans, Франция.

 3. WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE

  Италия

  Предприятието WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Селско стопанство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Главина на лоза, grafting work, Consulting services in vineyard creation, Vine plants, и Главина на лоза. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

 4. VITISERVE GMBH

  Германия

  Предприятието VITISERVE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Главина на лоза. Освен това развива дейност и в сферата на Засяване и защита на засяти участъци, и Засяване и защита на засяти участъци. Седалището му е в/ъв Sommerhausen, Германия.

 5. CANTINA ITALIANA (LA)

  Белгия

  Предприятието CANTINA ITALIANA (LA), e Разпространител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Главина на лоза, alcoholic beverages, Главина на лоза, и typical italian wines. Седалището му е в/ъв Diest, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. TRSNICA VRHPOLJE

  Словения

  Предприятието TRSNICA VRHPOLJE, e Производител, и работи в сферата на Главина на лоза. Освен това развива дейност и в сферата на grafting work, wine grapes, grafts, и grafted vine shoots. Седалището му е в/ъв Vipava, Словения.

 2. ENRIC REGULL

  Испания

  Предприятието ENRIC REGULL, e Производител, и работи в сферата на Разсад (за разсадници). Освен това развива дейност и в сферата на Главина на лоза, vines, Vine plants, Winery nursery, и Главина на лоза. Седалището му е в/ъв Vilafranca Del Penedes, Испания.

 3. SARDA VIGNETI S.R.L.

  Италия

  Предприятието SARDA VIGNETI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Главина на лоза. Освен това развива дейност и в сферата на vineyard, и vine cuttings. Седалището му е в/ъв Santa Giusta, Италия.

 4. JARDIVIGNE

  Франция

  Предприятието JARDIVIGNE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Главина на лоза. Седалището му е в/ъв Sainte Livrade Sur Lot, Франция.

 5. VIVEROS CORTÉS, SL

  Испания

  Предприятието VIVEROS CORTÉS, SL, e Производител, и работи в сферата на Главина на лоза. Седалището му е в/ъв Cheste, Испания.

 1. VIVEROS PLANTVID SL

  Испания

  Предприятието VIVEROS PLANTVID SL, e Разпространител, и работи в сферата на Главина на лоза. Седалището му е в/ъв Aielo De Malferit, Испания.

 2. AMV-AGRO LTD

  България

  Предприятието AMV-AGRO LTD, e Производител, и работи в сферата на Главина на лоза. Освен това развива дейност и в сферата на Vine plants. Седалището му е в/ъв Plovdiv, България.

 1. PEPINIERES GUILLAUME

  Франция

  Предприятието PEPINIERES GUILLAUME, e Производител, и работи в сферата на Главина на лоза. Освен това развива дейност и в сферата на Winery nursery, и Vine plants. Седалището му е в/ъв Charcenne, Франция.

 2. PÉPINIÈRES VITICOLES MERCIER

  Франция

  Предприятието PÉPINIÈRES VITICOLES MERCIER, e Производител, и работи в сферата на Главина на лоза. Седалището му е в/ъв Vix, Франция.

 3. BOUGES SARL

  Франция

  Предприятието BOUGES SARL, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Главина на лоза, и Главина на лоза. Седалището му е в/ъв Camiran, Франция.

 4. PEPINIERES HEBINGER SARL

  Франция

  Предприятието PEPINIERES HEBINGER SARL, e Производител, и работи в сферата на Главина на лоза. Седалището му е в/ъв Eguisheim, Франция.

 5. CESAR GILABERT SOLANES

  Испания

  Предприятието CESAR GILABERT SOLANES, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Главина на лоза, и Главина на лоза. Седалището му е в/ъв Beniarrés, Испания.