Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • гранулиране на пластмаси - машини

Резултати за

Гранулиране на пластмаси - машини - Внос износ

 1. YUMEX PLASTIC

  Турция

  Предприятието YUMEX PLASTIC, e Производител, и работи в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на granulation of plastic materials, recycled materials, thermoplastic granulates, и machines and equipment for granulating and grinding plastic materials. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

 2. ORENDA AUTOMATION TECHNOLOGIES INC.

  Канада

  Предприятието ORENDA AUTOMATION TECHNOLOGIES INC., e Производител, и работи в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Markham, Канада.

 3. USG UWE STÜCKE GRANULIERTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието USG UWE STÜCKE GRANULIERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на chipping machines, granulators, pneumatic knife holders, и lime and cement crushers and granulators. Седалището му е в/ъв Bönen, Германия.

 4. MÜLLER MASCHINEN GMBH

  Германия

  Предприятието MÜLLER MASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Frankfurt Am Main, Германия.

 5. COPERION PELLETIZING TECHNOLOGY GMBH

  Германия

  Предприятието COPERION PELLETIZING TECHNOLOGY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на chipping machines, и granulation of plastic materials. Седалището му е в/ъв Offenbach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. MACHTEK

  Полша

  Предприятието MACHTEK, e Производител, и работи в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Będzino, Полша.

 2. MAAG GERMANY GMBH

  Германия

  Предприятието MAAG GERMANY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Großostheim, Германия.

 3. UNTHA SHREDDING TECHNOLOGY GMBH

  Австрия

  Предприятието UNTHA SHREDDING TECHNOLOGY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Kuchl, Австрия.

 4. NORDSON BKG GMBH

  Германия

  Предприятието NORDSON BKG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Зъбни помпи, и Зъбни помпи. Седалището му е в/ъв Münster, Германия.

 5. BRATKE KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието BRATKE KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на plastic materials in pellet form, Secondary processing of rubber and plastic, и injection compound. Седалището му е в/ъв Burgbernheim, Германия.

 1. SUMMIT SYSTEMS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието SUMMIT SYSTEMS LTD, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини, и Гранулиране на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Tamworth, Обединеното кралство.

 2. EUROTEC IMPIANTI SRL

  Италия

  Предприятието EUROTEC IMPIANTI SRL, e Производител, и работи в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Busto Arszio, Италия.

 1. BLACKFRIARS GRANULATORS SYSTEMS

  Обединеното кралство

  Предприятието BLACKFRIARS GRANULATORS SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на machines and equipment for granulating and grinding rubber, machines and equipment for granulating and grinding plastic materials, и plastics recycling. Седалището му е в/ъв Sheffield, Обединеното кралство.

 2. GALA KUNSTSTOFF- UND KAUTSCHUKMASCHINEN GMBH

  Германия

  Предприятието GALA KUNSTSTOFF- UND KAUTSCHUKMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Гранулирани продукти за пластмасови материи. Освен това развива дейност и в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини, Гранулиране на пластмаси - машини, pellet coolers, granulators, и underwater granulators. Седалището му е в/ъв Xanten, Германия.

 3. A. KNORR GMBH

  Германия

  Предприятието A. KNORR GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Екструзия на пластмаси - машини, Гранулиране на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, и Гранулиране на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Bocholt, Германия.

 4. CMG SPA

  Италия

  Предприятието CMG SPA, e Производител, и работи в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на granulators, и pounders. Седалището му е в/ъв Budrio, Италия.

 5. PLASTICOS BENEDICTO

  Испания

  Предприятието PLASTICOS BENEDICTO, e Производител, и работи в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 6. PLASMAQ-MAQUINAS E EQUIPAMENTOS PARA A INDUSTRIA DE PLASTICOS, LDA.

  Португалия

  Предприятието PLASMAQ-MAQUINAS E EQUIPAMENTOS PARA A INDUSTRIA DE PLASTICOS, LDA., e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Гранулиране на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, Гранулиране на пластмаси - машини, и Екструзия на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Leiria, Португалия.

 7. GRUPO COMERCIALIZADOR JORANI SA DE CV

  Мексико

  Предприятието GRUPO COMERCIALIZADOR JORANI SA DE CV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на plastic materials in pellet form, и plastic materials and resins. Седалището му е в/ъв León, Мексико.

 8. AOP INTERNATIONAL

  Франция

  Предприятието AOP INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на crushing and pulverising plant and equipment, и knife sharpeners. Седалището му е в/ъв Chateau Gaillard, Франция.

 1. FEYDAS MAKINA&MUH LTD STI

  Турция

  Предприятието FEYDAS MAKINA&MUH LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

 2. DE.GA. SPA

  Италия

  Предприятието DE.GA. SPA, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини, и Гранулиране на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Iseo (BS), Италия.

 3. NINGBO BEILUN RHONG MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD.

  Китай

  Предприятието NINGBO BEILUN RHONG MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Ningbo, Китай.

 4. FO SHAN SHUN DE JIA YUAN BO CHUANG PLASTICS MACHINERY COM.,LTD

  Китай

  Предприятието FO SHAN SHUN DE JIA YUAN BO CHUANG PLASTICS MACHINERY COM.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Crushers. Седалището му е в/ъв SHUN DE, Китай.

 5. PLASTIC RECYCLING MACHINERY APS

  Дания

  Предприятието PLASTIC RECYCLING MACHINERY APS, e Производител, и работи в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, и Рециклиране - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Tranekaer, Дания.

 6. NINGBO BEILUN ELH MACHINERY INTERNATIONAL CO., LTD.

  Китай

  Предприятието NINGBO BEILUN ELH MACHINERY INTERNATIONAL CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Ningbo, Китай.

 7. NET PLASMAK PLASTIK MAKINA GIDA TEKSTIL INSAAT SANAYII TICARET LIMITED SIRKETI

  Турция

  Предприятието NET PLASMAK PLASTIK MAKINA GIDA TEKSTIL INSAAT SANAYII TICARET LIMITED SIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини, и Гранулиране на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 8. SKR

  Тунис

  Предприятието SKR, e Производител, и работи в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на recycling. Седалището му е в/ъв sousse, Тунис.

 9. INAN MAKINA SAN TIC. LTD STI.

  Турция

  Предприятието INAN MAKINA SAN TIC. LTD STI., e Производител, и работи в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини, и Гранулиране на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 10. INPA LTD STI.

  Турция

  Предприятието INPA LTD STI., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Гранулиране на пластмаси - машини, и Гранулиране на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Гранулиране на пластмаси - машини - Внос износ

Брой резултати

1657 Фирми

Категория