• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Гърция

Гърция
  1. VARVARESOS FRESHNES

    Гърция

    Verified by europages badge

    Предприятието VARVARESOS FRESHNES, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fruit Avocado importer, Fresh fruits and vegetables, Fruit and vegetable trade, fresh vegetables, fruit and vegetable wholesaler, Grapes import export, avocado, vegetables, и asparagus. Седалището му е в/ъв Athens, Гърция.

  2. ARVANITAKIS FRUITS

    Гърция

    Предприятието ARVANITAKIS FRUITS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на strawberries, packaged strawberries, fresh fruit, и fresh exotic fruit. Седалището му е в/ъв Peloponnese, Гърция.

  3. FRUITS & VEGETABLES EXPORTERS SIAMPIS BAS. & CO.

    Гърция

    Предприятието FRUITS & VEGETABLES EXPORTERS SIAMPIS BAS. & CO., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Fruit and vegetable trade, Плодове, Fresh fruits and vegetables, и packaged peaches. Седалището му е в/ъв KALAMATA, Гърция.

  4. PETALAS FRUITS

    Гърция

    Предприятието PETALAS FRUITS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export of vegetables, Fruit and vegetable exports, и kiwi fruit. Седалището му е в/ъв Larissa, Гърция.

  5. INCRETABLES

    Гърция

    Предприятието INCRETABLES, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export of vegetables, organic vegetables, и organic tomatoes. Седалището му е в/ъв Tympaki, Гърция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FROUTOMANIA

    Гърция

    Предприятието FROUTOMANIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина, fresh fruit, legumes, Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина, и packaged peaches. Седалището му е в/ъв Skidra, Гърция.

  2. PAPRIKA

    Гърция

    Предприятието PAPRIKA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на lemons, packaged peaches, и Exports of packed potatoes. Седалището му е в/ъв Volos, Гърция.

  3. NESPAR AGRICULTURAL COOPERATIVE OF CHRISOCHORI

    Гърция

    Предприятието NESPAR AGRICULTURAL COOPERATIVE OF CHRISOCHORI, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на kiwi fruit, apricots, plums, и asparagus. Седалището му е в/ъв Chrisoupolis, Kavala, Гърция.

  4. LITRAS FRESH

    Гърция

    Предприятието LITRAS FRESH, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh figs, и exotic fruit. Седалището му е в/ъв Markopoulo, Гърция.

  5. TEGAIA KTIMA KYRIAKOULI

    Гърция

    Предприятието TEGAIA KTIMA KYRIAKOULI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tripoli, Гърция.

  1. PRIONIDIS GOLDEN FRUITS

    Гърция

    Предприятието PRIONIDIS GOLDEN FRUITS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Грозде, Тропически плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, table grapes, Грозде, Тропически плодове, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kavala, Гърция.

  2. ALFA VITA

    Гърция

    Предприятието ALFA VITA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit export, и certified product. Седалището му е в/ъв Thessaloniki, Гърция.

  1. FRUIT & VEG F.E. - SAMOUILIDIS JOSEF

    Гърция

    Предприятието FRUIT & VEG F.E. - SAMOUILIDIS JOSEF, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на packaged watermelons. Седалището му е в/ъв Thessaloniki, Гърция.

  2. CHARALAMPOS SIOPIS

    Гърция

    Предприятието CHARALAMPOS SIOPIS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Aridaia, Гърция.

  3. TAKTIKOS S.A.

    Гърция

    Предприятието TAKTIKOS S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Nea Manolada, Гърция.

  4. POLITIS BROS

    Гърция

    Предприятието POLITIS BROS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Картофи, Чесън, packaged watermelons, Картофи, и Чесън. Седалището му е в/ъв Ag.i.rentis/greece, Гърция.

  5. THE HESPERIDES PC

    Гърция

    Предприятието THE HESPERIDES PC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit export, oranges, и lemons. Седалището му е в/ъв Agrinio, Гърция.

  6. FIRST FRUIT STAND MON.IKE

    Гърция

    Предприятието FIRST FRUIT STAND MON.IKE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Naousa, Гърция.

  7. TSAGANELIAS FRUITS

    Гърция

    Предприятието TSAGANELIAS FRUITS, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Andravida, Гърция.

  8. RUSSELA IMPEX PLLC

    Гърция

    Предприятието RUSSELA IMPEX PLLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв Petrich, Гърция.

  1. TSAGA MELONS

    Гърция

    Предприятието TSAGA MELONS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв Kastro Killini, Гърция.

  2. EPAK SA

    Гърция

    Предприятието EPAK SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на eggplant. Седалището му е в/ъв Ierapetra, Гърция.

  3. ARGEAS FRUIT

    Гърция

    Предприятието ARGEAS FRUIT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nafplio, Гърция.

  4. AGROPRODUCTS A.E.

    Гърция

    Предприятието AGROPRODUCTS A.E., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kato Axaia, Гърция.

  5. VENETSIANOS-FRUITS

    Гърция

    Предприятието VENETSIANOS-FRUITS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на citrus trees. Седалището му е в/ъв Sparta Greece, Гърция.

  6. MALAGIORGI MARIA

    Гърция

    Предприятието MALAGIORGI MARIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Volos, Гърция.

  7. OLGA KIZIRIDOU FRUIT EXPORT-GREECE WASSERMELONEN

    Гърция

    Предприятието OLGA KIZIRIDOU FRUIT EXPORT-GREECE WASSERMELONEN, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на packaged watermelons. Седалището му е в/ъв Thessaloniki, Гърция.

  8. POMGRANATUM

    Гърция

    Предприятието POMGRANATUM, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables, и packed pomegranates. Седалището му е в/ъв Andravida, Гърция.

  9. KXKFRUIT

    Гърция

    Предприятието KXKFRUIT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на kiwi fruit, и fresh fruit. Седалището му е в/ъв VERIA, Гърция.

  10. AGRINIO FRESH FRUITS

    Гърция

    Предприятието AGRINIO FRESH FRUITS, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Agrinio, Гърция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно