• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • длета

Резултати за

Длета - Внос износ

 1. TUGAYHAN FIBER LASER CUTTING MACHINES CO. LTD.

  Турция

  Предприятието TUGAYHAN FIBER LASER CUTTING MACHINES CO. LTD., e Производител, и работи в сферата на Длета. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

 2. EURO-LEDER GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието EURO-LEDER GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Длета. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки - машини за промишлеността, Бои за обувки, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Синтетични лепила, Обувки - машини за промишлеността, Бои за обувки, Лепила, слепващи вещества и апликатори, и Синтетични лепила. Седалището му е в/ъв Georgsmarienhütte, Германия.

 3. OZKAYALI MACHINERY CO. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието OZKAYALI MACHINERY CO. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Длета. Освен това развива дейност и в сферата на Chucks, и vices. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 4. ZDT TOP PORĘBA SP. Z O.O. SP.K.

  Полша

  Предприятието ZDT TOP PORĘBA SP. Z O.O. SP.K., e Multi-Category, и работи в сферата на Длета. Освен това развива дейност и в сферата на industrial lathes, drills, milling machines, и cutter. Седалището му е в/ъв Poręba, Полша.

 5. COREMANS B.V.

  Холандия

  Предприятието COREMANS B.V., e Производител, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари, Длета, Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари, и Длета. Седалището му е в/ъв Rilland, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AKS CUTTING TOOLS-KESICI TAKIMLAR

  Турция

  Предприятието AKS CUTTING TOOLS-KESICI TAKIMLAR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Длета. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. THE RENNIE TOOL COMPANY LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието THE RENNIE TOOL COMPANY LTD, и работи в сферата на Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Длета, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, и Длета. Седалището му е в/ъв Manchester, Обединеното кралство.

 3. TOOLSTODAY ROUTER BITS AND SAW BLADES

  САЩ

  Предприятието TOOLSTODAY ROUTER BITS AND SAW BLADES, и работи в сферата на Ленти на триони и резачки. Освен това развива дейност и в сферата на Длета, Дървообработване - машини и техника, Длета, и Дървообработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cedarhurst, САЩ.

 4. OLFA CUTTERS

  Обединеното кралство

  Предприятието OLFA CUTTERS, e Разпространител, и работи в сферата на Длета. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

 5. LEWIS INDUSTRIAL PRODUCTS LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието LEWIS INDUSTRIAL PRODUCTS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Длета, Изкуствени и синтетични влакна, Длета, и Изкуствени и синтетични влакна. Седалището му е в/ъв St Austell, Обединеното кралство.

 1. HTG MAKINE SAN. VE TIC.LTD.STI.

  Турция

  Предприятието HTG MAKINE SAN. VE TIC.LTD.STI., e Производител, и работи в сферата на Длета. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 2. TUNDIA TOOLING

  Обединеното кралство

  Предприятието TUNDIA TOOLING, и работи в сферата на Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Диаманти, Длета, Диаманти, и Длета. Седалището му е в/ъв Ware, Обединеното кралство.

 1. MISAN OZEL KESICI TAKIM IML.

  Турция

  Предприятието MISAN OZEL KESICI TAKIM IML., e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Длета, и Длета. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. KRISTAL KESICI ALETLER SAN. TIC. LTD STI.

  Турция

  Предприятието KRISTAL KESICI ALETLER SAN. TIC. LTD STI., e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Длета, и Длета. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 3. DEXTER SZERSZAMGYARTO RT

  Унгария

  Предприятието DEXTER SZERSZAMGYARTO RT, и работи в сферата на Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Длета, и Длета. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

 4. ADA,SPOL. S R.O.

  Чехия

  Предприятието ADA,SPOL. S R.O., e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Длета, и Длета. Седалището му е в/ъв Buchlovice, Чехия.

 5. AYDOSA MAK. SAN. TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието AYDOSA MAK. SAN. TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Длета, и Длета. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 6. SILENT GLISS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието SILENT GLISS LTD, и работи в сферата на Подвижни прегради с мотор. Освен това развива дейност и в сферата на Длета, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Длета, и Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Седалището му е в/ъв Broadstairs, Обединеното кралство.

 7. NETMAK KESICI TAKIM MAK IMALAT

  Турция

  Предприятието NETMAK KESICI TAKIM MAK IMALAT, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Длета, и Длета. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 8. ZAKMET S. C.

  Полша

  Предприятието ZAKMET S. C., e Производител, и работи в сферата на Длета. Седалището му е в/ъв Leśna, Полша.

 1. EVAR KESICI TAKIM SAN TIC AS

  Турция

 2. COMFORT CARE LTD

  България

  Медицински / Терапевтичен педикюр Ние вярваме, че всеки професионалист и пациент заслужава безупречно обслужване и подкрепа. Баер предлага първокласно обучени специалисти, обучения и най-високия клас немски продукти в цялата страна за нуждите на нашите пациенти. Баер лекуваме крачета! Цялостен курс по терапевтичен педикюр - Продължителност 4 дни, по 8 часа на ден. Курсовете по терапевтичен педикюр на Баер са индивидуални. Ден 1. Теория - комбинация от множество учебници и лекции - Украинско-Немска школа. Облекло и условия за работа. Микробиология на патогените и основни различия между тях. Правилно третиране на различните патогени. Хистология и физиология на нокътната плочка, кожата, и др. Дезинфекция, видове дезинфекция, препарати, машини и т.н. Инструменти, видове инструменти и работа с тях. Видове заболявания, тяхното разпознаване, особености и третиране. Правила и различия при работа с диабетични пациенти. Ортопедични продукти и тяхното основно ползване. Правилен подход и основи на успешно продаване. Ден 2, 3, 4 Практика върху живи модели Курса включва всички модули, впити нокти, мазоли, работа със скалпел и длето, микозни нокти. Също така работа с диабетици, ортопедични протектори и шини. По време на обучението ще работите с TEC A2000 модел 2021 г. - електрическата пила с най-голямата смукателна сила в света- 1000 л/мин, -120 mbar. Ще имате възможността да работите с цялата гама продукти, инструменти и ротативни инструменти на Баер.