• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Египет

Египет
  1. MIMA FOODS

    Египет

    Предприятието MIMA FOODS, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

  2. NAMAL EGYPT FOR IMPORT & EXPORT

    Египет

    Предприятието NAMAL EGYPT FOR IMPORT & EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Fruit and vegetable exports, fruit export, и export of vegetables. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

  3. ELSINDBAD FOR EXPORT

    Египет

    Предприятието ELSINDBAD FOR EXPORT, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, horticultural plants, и palm trees. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

  4. SAFE FOOD CO. LTD

    Египет

    Предприятието SAFE FOOD CO. LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови сокове, Плодови сокове, fresh fruit, fresh vegetables, и frozen fruit. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

  5. AGROALEX GROUP

    Египет

    Предприятието AGROALEX GROUP, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DEALMIR

    Египет

    Предприятието DEALMIR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Грозде, Плодове и зеленчуци - внос-износ, mango, Грозде, и onions. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

  2. HFP

    Египет

    Предприятието HFP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

  3. STARS OF EXPORT

    Египет

    Предприятието STARS OF EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bani Suwayf, Египет.

  4. GRAND EGYPT AGRO FOR IMPORT &EXPORT

    Египет

    Предприятието GRAND EGYPT AGRO FOR IMPORT &EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh vegetables, и charcoal. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

  5. SASHA AGRO TRADE

    Египет

    Предприятието SASHA AGRO TRADE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на artichokes, strawberries, и packaged green beans. Седалището му е в/ъв Colorno, Египет.

  1. CALENDULA HERBS

    Египет

    Предприятието CALENDULA HERBS, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Пикантни подправки, herbal products, и Пикантни подправки. Седалището му е в/ъв Elfayoum, Египет.

  2. ALEXINTER

    Египет

    Предприятието ALEXINTER, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Sweet potatoes, и Pomegranates. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

  1. ALL FRESH INTERNATIONAL

    Египет

    Предприятието ALL FRESH INTERNATIONAL, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Fresh fruits and vegetables, logistics for agricultural products, Земеделие - внос-износ, и fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

  2. AGRO SUN IMPORT EXPORT

    Египет

    Предприятието AGRO SUN IMPORT EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв El Mahalla El Kobra, Египет.

  3. FRESH N FRESH

    Египет

    Предприятието FRESH N FRESH, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

  4. THE FORT

    Египет

    Предприятието THE FORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Картофи, oranges, Картофи, strawberries, и pomegranates. Седалището му е в/ъв Shebin Elkom, Египет.

  5. ELKADY COMPANY

    Египет

    Предприятието ELKADY COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

  6. GADCO EGYPT

    Египет

    Предприятието GADCO EGYPT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Giza Cairo, Египет.

  7. SANO FOOD GROUP

    Египет

    Предприятието SANO FOOD GROUP, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв El-Giza, Египет.

  8. BRITISH EGYPTIAN COMPANY FOR GENERAL DEVELOPMENT (GALINA)

    Египет

    Предприятието BRITISH EGYPTIAN COMPANY FOR GENERAL DEVELOPMENT (GALINA), e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на frozen foods - production. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

  1. RASHEDCO

    Египет

    Предприятието RASHEDCO, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Sweet potatoes, и Oragnic fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

  2. HONEST GROUP

    Египет

    Предприятието HONEST GROUP, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables, и strawberries. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

  3. LIPPE EGYPT TRADE LLC

    Египет

    Предприятието LIPPE EGYPT TRADE LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на potatoes. Седалището му е в/ъв Kairo, Египет.

  4. ALARD ALTAYEBA

    Египет

    Предприятието ALARD ALTAYEBA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fruit, и vegetables. Седалището му е в/ъв cairo, Египет.

  5. HORUS MS EXPORT

    Египет

    Предприятието HORUS MS EXPORT, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв 6 Ottobre, Египет.

  6. ELYOSR CO.

    Египет

    Предприятието ELYOSR CO., и работи в сферата на Дълбоко замразени морски специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Внос-износ - електрическа и електронна техника, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

  7. GROW TECH FOR AGRICULTURAL DEVELOPMENT

    Египет

    Предприятието GROW TECH FOR AGRICULTURAL DEVELOPMENT, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, onions, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

  8. NIVEX FARMS FOR AGRICULTURE INVESTMENT & EXPORT

    Египет

    Предприятието NIVEX FARMS FOR AGRICULTURE INVESTMENT & EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

  9. GAMMA PACK

    Египет

    Предприятието GAMMA PACK, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Cairo-Asyut Highway, Giza., Египет.

  10. ALZAHRAA COMPANY FOR EXPORTING AGRICULTURE

    Египет

    Предприятието ALZAHRAA COMPANY FOR EXPORTING AGRICULTURE, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Tanta, Египет.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно