• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Египет

Египет
  1. TWO BROTHER FOR OLIVES

    Египет

    Предприятието TWO BROTHER FOR OLIVES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hahia, Египет.

  2. NAMAL EGYPT FOR IMPORT & EXPORT

    Египет

    Предприятието NAMAL EGYPT FOR IMPORT & EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Fruit and vegetable exports, fruit export, и export of vegetables. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

  3. ELBILAL FOR IMPORT&EXPORT IN EGYPT

    Египет

    Предприятието ELBILAL FOR IMPORT&EXPORT IN EGYPT, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв egypt, Египет.

  4. AL HODA GROUP

    Египет

    Предприятието AL HODA GROUP, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на bread flour, и molasses. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

  5. MULTI PROJECT GROUP

    Египет

    Предприятието MULTI PROJECT GROUP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Giza, Египет.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WWW.AGROEXPORTERFRUIT.COM

    Египет

    Предприятието WWW.AGROEXPORTERFRUIT.COM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kafr El Shiekh, Египет.

  2. AGRO INTERNATIONAL TRADING

    Египет

    Предприятието AGRO INTERNATIONAL TRADING, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на potatoes, и onions. Седалището му е в/ъв Alexabdria, Египет.

  3. MANARET EL FAYROUZ

    Египет

    Предприятието MANARET EL FAYROUZ, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на usa courier, и arab oatmeal bread. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

  4. AL-OFOK

    Египет

    Предприятието AL-OFOK, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food industry, и Herbs and herbal products. Седалището му е в/ъв Al-haram, Египет.

  5. ALESRAA

    Египет

    Предприятието ALESRAA, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

  1. ALSAMA FOR FOOD

    Египет

    Предприятието ALSAMA FOR FOOD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлен диамант, и Промишлен диамант. Седалището му е в/ъв Sharkia, Египет.

  2. SOUTH EGYPT FOR AGRICULTURAL DEVELOPMENT (SEAD EGYPT)

    Египет

    Предприятието SOUTH EGYPT FOR AGRICULTURAL DEVELOPMENT (SEAD EGYPT), e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Beni-Suef,, Египет.

  1. ALL FRESH INTERNATIONAL

    Египет

    Предприятието ALL FRESH INTERNATIONAL, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Fresh fruits and vegetables, logistics for agricultural products, Земеделие - внос-износ, и fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

  2. SHAWKAT TRADING CO.

    Египет

    Предприятието SHAWKAT TRADING CO., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Облекло - внос-износ, и door-to-door air shipments of goods. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

  3. TRADE MASTERS CO.

    Египет

    Предприятието TRADE MASTERS CO., и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на въглища, Суров дървен материал, Внос-износ на въглища, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

  4. DEALMIR

    Египет

    Предприятието DEALMIR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Грозде, Плодове и зеленчуци - внос-износ, mango, Грозде, и onions. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

  5. ELYOSR CO.

    Египет

    Предприятието ELYOSR CO., и работи в сферата на Дълбоко замразени морски специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Внос-износ - електрическа и електронна техника, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.