• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • електрическа централа - въглища

Резултати за

Електрическа централа - въглища - Внос износ

 1. AN NUR MINERALS SDN BHD

  Малайзия

  Предприятието AN NUR MINERALS SDN BHD, e Разпространител, и работи в сферата на Електрическа централа - въглища. Освен това развива дейност и в сферата на Глина и каолин, и Глина и каолин. Седалището му е в/ъв Selangor, Малайзия.

 2. JOHNCERA INTERNATIONAL (MACAU) CO., LTD.

  Макао

  Предприятието JOHNCERA INTERNATIONAL (MACAU) CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Електрическа централа - въглища. Седалището му е в/ъв Macao, Макао.

 3. YAVUZ MADENCILIK TICARET

  Турция

  Предприятието YAVUZ MADENCILIK TICARET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Въглища. Освен това развива дейност и в сферата на Електрическа централа - въглища, и Електрическа централа - въглища. Седалището му е в/ъв Zonguldak, Турция.

 4. ALETSCH AG

  Швейцария

  Предприятието ALETSCH AG, e Производител, и работи в сферата на Водно-електрически централи. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на електрическа енергия, и Производство на електрическа енергия. Седалището му е в/ъв Visp, Швейцария.

 5. SCOTTA UKRAINE

  Украйна

  Предприятието SCOTTA UKRAINE, e Производител, и работи в сферата на Водно-електрически централи. Освен това развива дейност и в сферата на Водноелектрически централи, Производство на електрическа енергия, High voltage alternators for hydraulic power stations, architectural studies for electrical power stations, Водноелектрически централи, и Производство на електрическа енергия. Седалището му е в/ъв Vinnitsa, Украйна.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. POWERPAX UK LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието POWERPAX UK LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зареждащи устройства за акумулатори. Освен това развива дейност и в сферата на Водно-електрически централи, Електрически трансформатори, Водно-електрически централи, и Електрически трансформатори. Седалището му е в/ъв Reading, Обединеното кралство.

 2. AG KRAFTWERK WÄGITAL

  Швейцария

  Предприятието AG KRAFTWERK WÄGITAL, e Производител, и работи в сферата на Водно-електрически централи. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на електрическа енергия, и Производство на електрическа енергия. Седалището му е в/ъв Siebnen, Швейцария.

 3. GRANDE DIXENCE SA

  Швейцария

  Предприятието GRANDE DIXENCE SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Водно-електрически централи. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на електрическа енергия, и Производство на електрическа енергия. Седалището му е в/ъв Sion, Швейцария.

 4. NSQ SOCIETA' COOPERATIVA

  Италия

  Предприятието NSQ SOCIETA' COOPERATIVA, и работи в сферата на Измерване и регулиране на електрическата и други енергии - уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - апаратури, Водноелектрически централи, Електричество - апаратури, и Водноелектрически централи. Седалището му е в/ъв Latina, Италия.

 5. ELECTRA IMPIANTI - SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA

  Италия

  Предприятието ELECTRA IMPIANTI - SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA, и работи в сферата на Електрически и телефонни кабели и жици. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни системи, Водноелектрически централи, Домашни системи, и Водноелектрически централи. Седалището му е в/ъв Anagni, Италия.

 1. UICEE S.A.S. DI MARIO ROBERTO CARAZZA & C.

  Италия

  Предприятието UICEE S.A.S. DI MARIO ROBERTO CARAZZA & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Измерване и регулиране на електрическата и други енергии - уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни системи, Водноелектрически централи, Домашни системи, и Водноелектрически централи. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

 2. ALA S.R.L.

  Италия

  Предприятието ALA S.R.L., и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Електрическа пътна сигнализация - системи и съоръжения, Водноелектрически централи, Електрическа пътна сигнализация - системи и съоръжения, и Водноелектрически централи. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

 1. VERONA COSTRUZIONI S.R.L.

  Италия

  Предприятието VERONA COSTRUZIONI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електрически крушки и диодни лампи. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни системи, Водноелектрически централи, Домашни системи, и Водноелектрически централи. Седалището му е в/ъв Negrar Di Valpolicella, Италия.

 2. JIYUAN XIANGHE METALLURGICAL FORGING MACHINERY CO., LTD

  Китай

  Предприятието JIYUAN XIANGHE METALLURGICAL FORGING MACHINERY CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Промишлени електрически пещи. Освен това развива дейност и в сферата на Газификация на въглища - инсталации и техника, Газификация на въглища - инсталации и техника, Gasification, industrial furnaces, и gas steam generators for industrial use. Седалището му е в/ъв Jiyuan, Китай.

 3. TRIPS GMBH

  Германия

  Предприятието TRIPS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Микроинформатика - консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - компоненти и части, Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения, Електроснабдяване, Електрически и телефонни кабели и жици, Електричество - компоненти и части, Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения, Електроснабдяване, и Електрически и телефонни кабели и жици. Седалището му е в/ъв Grafenrheinfeld, Германия.

 4. SCHALTTECHNIK HUBER GMBH

  Германия

  Предприятието SCHALTTECHNIK HUBER GMBH, и работи в сферата на Електроснабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения, Електрически и телефонни кабели и жици, Електричество - компоненти и части, Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения, Електрически и телефонни кабели и жици, и Електричество - компоненти и части. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 5. GZH SPEZIALELECTRONIC FÜR HOCHSPANNUNG GMBH

  Германия

 6. STEIDELESTROMVERTEILER GMBH

  Германия

  Предприятието STEIDELESTROMVERTEILER GMBH, и работи в сферата на Електроснабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - компоненти и части, Електрически и телефонни кабели и жици, Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения, Електричество - компоненти и части, Електрически и телефонни кабели и жици, и Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Friedberg, Германия.

 7. INTER CONTROL HERMANN KÖHLER ELEKTRIK GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието INTER CONTROL HERMANN KÖHLER ELEKTRIK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и телефонни кабели и жици, Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения, Електроснабдяване, Изпитателни съоръжения, Електрически и телефонни кабели и жици, Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения, Електроснабдяване, и Изпитателни съоръжения. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

 8. ROSCHIWAL PARTNER INGENIEUR GMBH AUGSBURG

  Германия

 1. MABEL ELEKTRONIK GMBH

  Германия

 2. STRADA ELECTRONIC GMBH

  Германия

  Предприятието STRADA ELECTRONIC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Електрически и телефонни кабели и жици. Освен това развива дейност и в сферата на Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения, Електроснабдяване, Електричество - компоненти и части, Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения, Електроснабдяване, и Електричество - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Cham, Германия.

 3. IEP INDUSTRIEELEKTRONIK PAUL GMBH

  Германия

 4. JUNG ELEKTROGERÄTEBAU GMBH

  Германия

  Предприятието JUNG ELEKTROGERÄTEBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - електроснабдителни съоръжения, Електрически и телефонни кабели и жици, Електричество - компоненти и части, Електричество - апаратури, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Електрически и телефонни кабели и жици, Електричество - компоненти и части, и Електричество - апаратури. Седалището му е в/ъв Wilnsdorf, Германия.

 5. MJH-TRANSFORMATOREN HELLWEG

  Германия

  Предприятието MJH-TRANSFORMATOREN HELLWEG, e Производител, и работи в сферата на Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Електричество - компоненти и части, Електричество - апаратури, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Електричество - компоненти и части, и Електричество - апаратури. Седалището му е в/ъв Marklkofen, Германия.

 6. W. FISCHER-ELEKTRONIK

  Германия

  Предприятието W. FISCHER-ELEKTRONIK, e Производител, и работи в сферата на Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Електричество - компоненти и части, Електричество - апаратури, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Електричество - компоненти и части, и Електричество - апаратури. Седалището му е в/ъв Griesstätt, Германия.

 7. SYSTEMTECHNIK LEBER GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието SYSTEMTECHNIK LEBER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Електроснабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - компоненти и части, Електрически и телефонни кабели и жици, Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения, Електричество - компоненти и части, Електрически и телефонни кабели и жици, и Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Schwaig b. Nürnberg, Германия.

 8. MEGASYSTEMS AUTOMATISIERUNGSSYSTEME GMBH

  Германия

  Предприятието MEGASYSTEMS AUTOMATISIERUNGSSYSTEME GMBH, и работи в сферата на Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Електроснабдяване, Радари и радионавигация, Електрически и телефонни кабели и жици, Изпитателни съоръжения, Електроснабдяване, Радари и радионавигация, Електрически и телефонни кабели и жици, и Изпитателни съоръжения. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 9. NEXANS POWER ACCESSORIES GERMANY GMBH

  Германия

  Предприятието NEXANS POWER ACCESSORIES GERMANY GMBH, и работи в сферата на Електрически и телефонни кабели и жици. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - компоненти и части, Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения, Ножарски изделия за домашно ползване, Електроснабдяване, Електричество - компоненти и части, Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения, Ножарски изделия за домашно ползване, и Електроснабдяване. Седалището му е в/ъв Hof, Германия.

 10. WIPOELEKTROTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието WIPOELEKTROTECHNIK GMBH, и работи в сферата на Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Електроснабдяване, Електричество - компоненти и части, Електрически и телефонни кабели и жици, Улично осветление - промишлено и търговско, Електроснабдяване, Електричество - компоненти и части, Електрически и телефонни кабели и жици, и Улично осветление - промишлено и търговско. Седалището му е в/ъв Schwanstetten, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Електрическа централа - въглища - Внос износ

Брой резултати

57 Фирми

Категория