Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • зоотехнически съоръжения

Резултати за

Зоотехнически съоръжения - Внос износ

 1. FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Зоотехнически съоръжения. Седалището му е в/ъв Montefalco, Италия.

 2. VEPEMIR ITH.IHR.VE TIC.LTD.ŞTI.

  Турция

  Предприятието VEPEMIR ITH.IHR.VE TIC.LTD.ŞTI., e Търговец на едро, и работи в сферата на Зоотехнически съоръжения. Седалището му е в/ъв Hatay, Турция.

 3. ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI

  Турция

  Предприятието ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI, e Производител, и работи в сферата на Огъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Зоотехнически съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Зоотехнически съоръжения, box equipment, contract manufacturing, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 4. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Румъния

  Предприятието FLEXTIM INDUSTRY SRL, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Зоотехнически съоръжения, Изгаряне на отпадъците - инсталации, Зоотехнически съоръжения, и Изгаряне на отпадъците - инсталации. Седалището му е в/ъв Timisoara, Румъния.

 5. ATTREZZATURE ZOOTECNICHE MEC

  Италия

  Предприятието ATTREZZATURE ZOOTECNICHE MEC, e Производител, и работи в сферата на Зоотехнически съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на troughs, equipment for zootechnics, animal fodder equipment, и fodder troughs for zootechnics. Седалището му е в/ъв Luzzara, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE

  Италия

  Предприятието FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Зоотехнически съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на dog's beds, chicken cages, fodder troughs for zootechnics, и aviaries. Седалището му е в/ъв Montefalco, Италия.

 2. O.M. LATERZA GIUSEPPE

  Италия

  Предприятието O.M. LATERZA GIUSEPPE, e Производител, и работи в сферата на Зоотехнически съоръжения. Седалището му е в/ъв Putignano, Италия.

 3. STEPHANSHOF GMBH

  Германия

  Предприятието STEPHANSHOF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Зоотехнически съоръжения, Поилки, Зоотехнически съоръжения, и Поилки. Седалището му е в/ъв Wittingen, Германия.

 4. AGRIMEC S.R.L.

  Италия

  Предприятието AGRIMEC S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зоотехнически съоръжения. Седалището му е в/ъв Alcamo, Италия.

 5. ARQUIMEA AGROTECH

  Испания

  Предприятието ARQUIMEA AGROTECH, e Производител, и работи в сферата на Зоотехнически съоръжения. Седалището му е в/ъв Collado Villalba, Испания.

 1. FDA SHOP

  Италия

  Предприятието FDA SHOP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зоотехнически съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Поилки, accessories for milking machines, Поилки, и electrified fences. Седалището му е в/ъв Gualtieri, Италия.

 2. MARTIN NAGL BETONWERK E.K.

  Германия

  Предприятието MARTIN NAGL BETONWERK E.K., e Производител, и работи в сферата на Зоотехнически съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на mobile concrete plants. Седалището му е в/ъв Wurmannsquick, Германия.

 1. AS METAL KALIP

  Турция

  Предприятието AS METAL KALIP, e Производител, и работи в сферата на Зоотехнически съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, farm vehicles, forged iron, Plastic injection, и Леене под налягане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 2. ANKARA CANLI HAYVAN NAKLIYESI

  Турция

  Предприятието ANKARA CANLI HAYVAN NAKLIYESI, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Зоотехнически съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Превози на животни, animal transport service, Превози на животни, и motor vehicles fitted out for transporting animals. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 3. SYNTHESIS S.R.L.

  Италия

  Предприятието SYNTHESIS S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Зоотехнически съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на agricultural products for zootechnical foods, medicines for veterinary use, и disinfecting equipment. Седалището му е в/ъв Caravaggio, Италия.

 4. FERMIERUL ABC

  Румъния

  Предприятието FERMIERUL ABC, e Разпространител, и работи в сферата на Зоотехнически съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Поилки, и Поилки. Седалището му е в/ъв Cluj-Napoca, Румъния.

 5. ANKARA CANLI HAYVAN TAŞIMA

  Турция

  Предприятието ANKARA CANLI HAYVAN TAŞIMA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Зоотехнически съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Превози на животни, animal transport service, motor vehicles fitted out for transporting animals, Livestock truck, и Превози на животни. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 6. PIRO IMPIANTI ZOOTECNICI

  Италия

  Предприятието PIRO IMPIANTI ZOOTECNICI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Зоотехнически съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на fodder troughs for zootechnics. Седалището му е в/ъв Cutro, Италия.

 7. HUNGAPIG KFT.

  Унгария

  Предприятието HUNGAPIG KFT., и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Зоотехнически съоръжения, Животновъдство - машини и техника, и Зоотехнически съоръжения. Седалището му е в/ъв Herceghalom, Унгария.

 8. HESHUN AUTOMATION EQUIPMENT CO.,LTD

  Китай

  Предприятието HESHUN AUTOMATION EQUIPMENT CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Зоотехнически съоръжения. Седалището му е в/ъв Zhengzhou City, Китай.

 1. TIERKENNZEICHNUNG SPLITTHOFF GMBH

  Германия

  Предприятието TIERKENNZEICHNUNG SPLITTHOFF GMBH, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Зоотехнически съоръжения, и Зоотехнически съоръжения. Седалището му е в/ъв Isselburg, Германия.

 2. KARAKAYALAR

  Турция

  Предприятието KARAKAYALAR, и работи в сферата на Биологична - хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Зоотехнически съоръжения, и Зоотехнически съоръжения. Седалището му е в/ъв Osmaniye, Турция.

 3. PRACTICE CLINICAS VETERINARIAS MOVILES SLL

  Испания

  Предприятието PRACTICE CLINICAS VETERINARIAS MOVILES SLL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Зоотехнически съоръжения, и Зоотехнически съоръжения. Седалището му е в/ъв Tudela, Испания.

 4. SARL GAY PERE ET FILS

  Франция

  Предприятието SARL GAY PERE ET FILS, e Разпространител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Зоотехнически съоръжения, и Зоотехнически съоръжения. Седалището му е в/ъв Doue La Fontaine, Франция.

 5. OEHNALAND AGRARGESELLSCHAFT MBH

  Германия

 6. HUNZAG MEZOGAZDASAGI RENDSZERFEJLESZTO ES ERTEKESITO KFT

  Унгария

 7. LANDWIRTE GMBH TERPE-PROSCHIM

  Германия

 8. LANDWIRTSCHAFTS GMBH MESEBERG

  Германия

 9. REFTINSKAYA POULTRY FACTORY

  Русия

 10. LIRS AGRAR- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Германия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно