Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • извънградски и градски автобуси

Резултати за

Извънградски и градски автобуси - Внос износ

 1. AUTOCARES RAMÓN

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието AUTOCARES RAMÓN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънградски автобуси. Освен това развива дейност и в сферата на Извънградски и градски автобуси, coach hire, Извънградски и градски автобуси, International passenger transport, passenger transport, coach company, и bus hire. Седалището му е в/ъв Bétera-Valencia, Испания.

 2. BUSOLIN ANTONIO & DOMENICO S.N.C.

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието BUSOLIN ANTONIO & DOMENICO S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънградски и градски автобуси. Освен това развива дейност и в сферата на Автобуси под наем, Автобуси - международни пътувания, Автобуси под наем, и Автобуси - международни пътувания. Седалището му е в/ъв Portogruaro, Италия.

 3. ROIG DRIVE MALLORCA!

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието ROIG DRIVE MALLORCA!, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънградски и градски автобуси. Освен това развива дейност и в сферата на Автобуси под наем, transfers, school bus service, staff transport, excursion breaks, airport transfers, Car rentals, и Автобуси под наем. Седалището му е в/ъв Cala D'or (santanyí)-Illes Balears, Испания.

 4. ATLAS BUS

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието ATLAS BUS, e Разпространител, и работи в сферата на Извънградски и градски автобуси. Освен това развива дейност и в сферата на spare parts for coaches, bus spare parts, accessories for buses, accessories for coaches, coach bodywork, Car and bus seats, и rear-view mirrors for buses. Седалището му е в/ъв Getafe-Madrid, Испания.

 5. AUTOCARES FALCÓN LEÓN

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието AUTOCARES FALCÓN LEÓN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънградски и градски автобуси. Освен това развива дейност и в сферата на Автобуси под наем, passenger transport, Автобуси под наем, coach hire seville, group transport, transport for the disabled, coaches seville, и minibus hire with driver. Седалището му е в/ъв Sevilla, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ATLAS BUS

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието ATLAS BUS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Извънградски и градски автобуси. Освен това развива дейност и в сферата на coach and bus spare parts, coach and bus mirrors, coach and bus headlights, coach and bus air-conditioning, coach and bus bodywork, coach and bus accessories, и coach and bus wheel trim. Седалището му е в/ъв Vigo (pontevedra), Испания.

 2. AUTOCARES Y MINIBUSES RAFABUS

  Испания

  Предприятието AUTOCARES Y MINIBUSES RAFABUS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънградски и градски автобуси. Освен това развива дейност и в сферата на shuttle bus hire. Седалището му е в/ъв Ses Cadenes-Palma, Испания.

 3. CEM BUS CONFORT SRL

  Румъния

  Предприятието CEM BUS CONFORT SRL, e Производител, и работи в сферата на Извънградски и градски автобуси. Седалището му е в/ъв Galati, Румъния.

 4. MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT.

  Беларус

  Предприятието MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Извънградски и градски автобуси, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, trucks for special transport, и Извънградски и градски автобуси. Седалището му е в/ъв Minsk Minsk Region, Беларус.

 5. IDEZ AUTO PARTS

  Турция

  Предприятието IDEZ AUTO PARTS, e Multi-Category, и работи в сферата на Извънградски и градски автобуси. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 1. ELITE BUS ALICANTE

  Испания

  Предприятието ELITE BUS ALICANTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Автобуси под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Извънградски и градски автобуси, transfer service, Извънградски и градски автобуси, minibus rental, и rental of minibuses and buses for sports events. Седалището му е в/ъв Alicante/alacant, Испания.

 2. SECKIN OTOMOTIV

  Турция

  Предприятието SECKIN OTOMOTIV, e Производител, и работи в сферата на Туристически коли. Освен това развива дейност и в сферата на Извънградски и градски автобуси, accessories, Извънградски и градски автобуси, и accessories and spare parts. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 1. AUTOCARES J. DOMINGUEZ

  Испания

  Предприятието AUTOCARES J. DOMINGUEZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънградски и градски автобуси. Освен това развива дейност и в сферата на Извънградски автобуси, bus rental, coach rentals, Извънградски автобуси, и minibuses. Седалището му е в/ъв Estepona-Málaga, Испания.

 2. TRANSFER&VOYAGER BUS OPERATOR

  Италия

  Предприятието TRANSFER&VOYAGER BUS OPERATOR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коли с шофьор под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Извънградски и градски автобуси, bus and minibus with driver, luxury tourist coach rental with driver, Извънградски и градски автобуси, и small buses and minibuses. Седалището му е в/ъв Partanna, Италия.

 3. DNL OTOMOTIV

  Турция

  Предприятието DNL OTOMOTIV, e Производител, и работи в сферата на Извънградски и градски автобуси. Освен това развива дейност и в сферата на Извънградски автобуси, accessories for vending machines, coaches, Извънградски автобуси, и minibuses. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 4. AUTOCORB - BUS RENTAL

  Испания

  Предприятието AUTOCORB - BUS RENTAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънградски и градски автобуси. Освен това развива дейност и в сферата на Автобуси под наем, bus hire, Автобуси под наем, и coach rentals. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 5. ZED CLIMATE CONTROLS

  Турция

  Предприятието ZED CLIMATE CONTROLS, e Производител, и работи в сферата на Извънградски и градски автобуси. Освен това развива дейност и в сферата на Air conditioning equipment. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 6. VIP CAR S.A.

  Испания

  Предприятието VIP CAR S.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Автобуси под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Извънградски и градски автобуси, school bus rental, Извънградски и градски автобуси, coach rentals, и people transport. Седалището му е в/ъв Getafe-Madrid, Испания.

 7. AUTOCARES AGUILERA

  Испания

  Предприятието AUTOCARES AGUILERA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънградски и градски автобуси. Освен това развива дейност и в сферата на bus hire with driver, school bus service, excursion breaks, и luxury tourist coach rental with driver. Седалището му е в/ъв Málaga, Испания.

 8. FIBE BUS GMBH

  Германия

  Предприятието FIBE BUS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Извънградски и градски автобуси. Седалището му е в/ъв Pilsting-Ganacker, Германия.

 1. AUTOCARES CABRANES

  Испания

  Предприятието AUTOCARES CABRANES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънградски автобуси. Освен това развива дейност и в сферата на Автобуси под наем, Извънградски и градски автобуси, Автобуси под наем, coaches, и Извънградски и градски автобуси. Седалището му е в/ъв Gijón-Asturias, Испания.

 2. ETNABUS TRAVEL

  Италия

  Предприятието ETNABUS TRAVEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Автобуси под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Извънградски и градски автобуси, large tourist bus rental, bus hire, Извънградски и градски автобуси, и car rental - services. Седалището му е в/ъв Pedara, Италия.

 3. TRANSFERS PALMA

  Испания

  Предприятието TRANSFERS PALMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънградски и градски автобуси. Седалището му е в/ъв Palma, Испания.

 4. GOGO COACH HIRE MANCHESTER

  Обединеното кралство

  Предприятието GOGO COACH HIRE MANCHESTER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънградски и градски автобуси. Седалището му е в/ъв Manchester, Обединеното кралство.

 5. PATSY TRAVEL

  Белгия

  Предприятието PATSY TRAVEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънградски и градски автобуси. Освен това развива дейност и в сферата на Извънградски автобуси, Извънградски автобуси, group travel, National and international expeditions, и large tourist bus rental. Седалището му е в/ъв Meise, Белгия.

 6. DE AREND REIZEN

  Белгия

  Предприятието DE AREND REIZEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънградски и градски автобуси. Освен това развива дейност и в сферата на Извънградски автобуси, Извънградски автобуси, travel agency, minibus rental, и deluxe coaches. Седалището му е в/ъв Arend, Белгия.

 7. BASILICACARS

  Белгия

  Предприятието BASILICACARS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънградски и градски автобуси. Освен това развива дейност и в сферата на Извънградски автобуси, Автобуси - международни пътувания, Извънградски автобуси, chauffeured coaches, Автобуси - международни пътувания, и passenger transport by coach. Седалището му е в/ъв Scherpenheuvel, Белгия.

 8. VOYAGES ANGELINA

  Белгия

  Предприятието VOYAGES ANGELINA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънградски и градски автобуси. Освен това развива дейност и в сферата на Извънградски автобуси, Туристически агенции, Пътувания и туризъм, Извънградски автобуси, Туристически агенции, group tour organisation, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Namur, Белгия.

 9. VOYAGES STAR

  Белгия

  Предприятието VOYAGES STAR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънградски и градски автобуси. Освен това развива дейност и в сферата на Извънградски автобуси, Автобуси - международни пътувания, Извънградски автобуси, travel agency, luxury coaches, и Автобуси - международни пътувания. Седалището му е в/ъв Rosières, Белгия.

 10. SUCCESS TRAVEL S.R.O.

  Чехия

  Предприятието SUCCESS TRAVEL S.R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Автобуси под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Извънградски и градски автобуси, и Извънградски и градски автобуси. Седалището му е в/ъв Prague, Чехия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Извънградски и градски автобуси - Внос износ

Брой резултати

2942 Фирми