• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • изпичане на кафе - инсталации

Резултати за

Изпичане на кафе - инсталации - Внос износ

 1. R&R ROASTER AND ROASTER

  Турция

  Verified by europages badge

  Предприятието R&R ROASTER AND ROASTER, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Изпичане на кафе - инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални грилове, coffee grinder, coffee-roasting, manufacture of espresso coffee machines, Изпичане на кафе - инсталации, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 2. EFOR NUTS ROASTING MACHINES

  Турция

  Предприятието EFOR NUTS ROASTING MACHINES, e Производител, и работи в сферата на Хранене - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Изпичане на кафе - инсталации, roasting machines, Изпичане на кафе - инсталации, industrial machines, и dry fruits. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 3. COSMAI COFFEE GROUP SRL

  Италия

  Предприятието COSMAI COFFEE GROUP SRL, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на coffee bean roasters, Italian coffee, и espresso coffee capsules. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 4. FERGANA COFFEE ROASTING MACHINES

  Турция

  Предприятието FERGANA COFFEE ROASTING MACHINES, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кафе-машини, coffee bean roasters, coffee roasting equipment, Професионални кафе-машини, и plants for roasting coffee, barley and related products. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. CHIXÓ TORREFAZIONE CAFFÈ

  Италия

  Предприятието CHIXÓ TORREFAZIONE CAFFÈ, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Изпичане на кафе - инсталации, roasting, coffee, Изпичане на кафе - инсталации, и espresso coffee capsules. Седалището му е в/ъв Lavello, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. EKOROAST

  Турция

  Предприятието EKOROAST, e Производител, и работи в сферата на Професионални грилове. Освен това развива дейност и в сферата на Изпичане на кафе - инсталации, и Изпичане на кафе - инсталации. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 2. GOPPION CAFFE'

  Италия

  Предприятието GOPPION CAFFE', e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, ground coffee, coffee, Кафе и чай, и coffee machine pods. Седалището му е в/ъв Preganziol, Италия.

 3. BESCA ROASTERS.

  Турция

  Предприятието BESCA ROASTERS., e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Изпичане на кафе - техника, coffee bean roasters, и Изпичане на кафе - техника. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 4. KILI CAFFÈ SRL IMPORT EXPORT

  Италия

  Предприятието KILI CAFFÈ SRL IMPORT EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, wholesale coffee, ground coffee, Кафе и чай, и coffee. Седалището му е в/ъв Enna, Италия.

 5. AMBACHTELIJK KOFFIEHUIS

  Белгия

  Предприятието AMBACHTELIJK KOFFIEHUIS, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Изпичане на кафе - инсталации, Кафе и чай, Изпичане на кафе - инсталации, Кафе и чай, coffee bean roasters, и roasting. Седалището му е в/ъв Ardooie (Koolskamp), Белгия.

 1. ESSSE CAFFE

  Белгия

  Предприятието ESSSE CAFFE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изпичане на кафе - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Професионални кафе-машини, Кафеварки, Кафе и чай, Професионални кафе-машини, hot chocolate machines, и Кафеварки. Седалището му е в/ъв Heppignies, Белгия.

 2. BRAZIL COMPANY

  Белгия

  Предприятието BRAZIL COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Професионални кафе-машини. Освен това развива дейност и в сферата на Кафеварки, Изпичане на кафе - инсталации, Кафе и чай, Кафеварки, coffee beverages, Изпичане на кафе - инсталации, и Кафе и чай. Седалището му е в/ъв Genk, Белгия.

 1. COPPER COFFEE ROASTERS

  Обединеното кралство

  Предприятието COPPER COFFEE ROASTERS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Изпичане на кафе - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на coffee blends. Седалището му е в/ъв Cobham, Обединеното кралство.

 2. REVTECH

  Франция

  Предприятието REVTECH, e Производител, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Изпичане на кафе - инсталации, Chemical and thermal surface treatment - machinery and equipment, Изпичане на кафе - инсталации, и heat treatment. Седалището му е в/ъв Loriol Sur Drome, Франция.

 3. TRÉSCOL COFFEE

  Турция

  Предприятието TRÉSCOL COFFEE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Изпичане на кафе - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на 3-module coffeemaker, и coffee. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. OUTER SPACE LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието OUTER SPACE LTD, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Изпичане на кафе - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на coffee blends for restaurants, и contract roasting of coffee and related products. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

 5. SWEET COFFEE ITALIA SRL

  Италия

  Предприятието SWEET COFFEE ITALIA SRL, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - инсталации. Седалището му е в/ъв Grugliasco, Италия.

 6. ROSTINO COFFEE ROASTING MACHINES

  Турция

  Предприятието ROSTINO COFFEE ROASTING MACHINES, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - инсталации. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 7. TORRÉFACTION DES CAFÉS BRAZIL

  Белгия

  Предприятието TORRÉFACTION DES CAFÉS BRAZIL, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Изпичане на кафе - инсталации, Кафе и чай, Изпичане на кафе - инсталации, Кафе и чай, wholesale roasted and refined coffee, и wholesale coffee. Седалището му е в/ъв Fleurus, Белгия.

 8. INTERNATIONAL DIRECT SOURCING

  Холандия

  Предприятието INTERNATIONAL DIRECT SOURCING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Изпичане на кафе - инсталации, raw coffee beans, и Изпичане на кафе - инсталации. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

 1. BEANWORKS

  Обединеното кралство

  Предприятието BEANWORKS, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - инсталации. Седалището му е в/ъв Woodville, Обединеното кралство.

 2. DILOCO TRADING LTD - COFFEE ROASTERS

  Гърция

  Предприятието DILOCO TRADING LTD - COFFEE ROASTERS, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Изпичане на кафе - инсталации, и Изпичане на кафе - инсталации. Седалището му е в/ъв Drama, Гърция.

 3. GULMAK GIDA TURIZM MAKINA LTD. STI

  Турция

  Предприятието GULMAK GIDA TURIZM MAKINA LTD. STI, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - инсталации. Седалището му е в/ъв Kula, Турция.

 4. HOTFILTER GMBH

  Германия

  Предприятието HOTFILTER GMBH, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Изпичане на кафе - инсталации, Кафе и чай, Изпичане на кафе - инсталации, и Кафе и чай. Седалището му е в/ъв Nordhorn, Германия.

 5. SMART INVESTMENT GROUP

  Украйна

  Предприятието SMART INVESTMENT GROUP, e Разпространител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - инсталации. Седалището му е в/ъв Chernivtsi, Украйна.

 6. TEA AND COFFEE

  Исландия

  Предприятието TEA AND COFFEE, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Изпичане на кафе - инсталации, и Изпичане на кафе - инсталации. Седалището му е в/ъв Hafnarfirdi, Исландия.

 7. SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на coffee roasting equipment. Седалището му е в/ъв Pila, Полша.

 8. LUMAR SRL

  Италия

  Предприятието LUMAR SRL, и работи в сферата на Изпичане на кафе - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на espresso coffee machines. Седалището му е в/ъв Aosta, Италия.

 9. PANFOODS CO., LIMITED

  Обединеното кралство

 10. COFFEETOOL OF ATHENS SAKANTARIS BROS

  Гърция

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Изпичане на кафе - инсталации - Внос износ

Брой резултати

60 Фирми