• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • изпускателни кранове

Резултати за

Изпускателни кранове - Внос износ

 1. ADK SERVICES

  Франция

  Предприятието ADK SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Изпускателни кранове, butterfly valves, expansion compensators, valves, и Изпускателни кранове. Седалището му е в/ъв Oytier Saint Oblas, Франция.

 2. MEKTEKNO SRLS

  Италия

  Предприятието MEKTEKNO SRLS, e Производител, и работи в сферата на Изпускателни кранове. Освен това развива дейност и в сферата на biomass, и safety valves. Седалището му е в/ъв Ripa Teatina, Италия.

 3. ASINTSOL - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA

  Португалия

  Предприятието ASINTSOL - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Изпускателни кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Condensate traps. Седалището му е в/ъв Sintra, Португалия.

 4. F-DGS

  Франция

  Предприятието F-DGS, и работи в сферата на Изпускателни кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Компресори, Бутални и винтови компресори, Мембранни компресори, gas compressors, Компресори, Бутални и винтови компресори, и Мембранни компресори. Седалището му е в/ъв EVRY CEDEX, Франция.

 5. ARMSTRONG INTERNATIONAL EUROPE

  Белгия

  Предприятието ARMSTRONG INTERNATIONAL EUROPE, e Multi-Category, и работи в сферата на Изпускателни кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена тръбна арматура, Промишлена тръбна арматура, Flow meter, humidifier units, и industrial refrigeration plants. Седалището му е в/ъв HERSTAL, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. TLV EURO ENGINEERING FRANCE SARL

  Франция

  Предприятието TLV EURO ENGINEERING FRANCE SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Наем на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Изпускателни кранове, Изпускателни кранове, Condensate traps, valves, и check valves. Седалището му е в/ъв Toussieu, Франция.

 2. ČÍNA YAO KOVÁNÍ VENTIL CO., LTD

  Чехия

  Предприятието ČÍNA YAO KOVÁNÍ VENTIL CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Вентили за аерозоли. Освен това развива дейност и в сферата на Изпускателни кранове, Затвори и клапани, Вентили за промишлена тръбна арматура, Хидравлични клапани, Изпускателни кранове, Затвори и клапани, Вентили за промишлена тръбна арматура, и Хидравлични клапани. Седалището му е в/ъв Plzen, Чехия.

 3. SOCIEDAD ANONIMA IBERICA DE DISTRIBUCIONES INDUSTRIALES

  Испания

  Предприятието SOCIEDAD ANONIMA IBERICA DE DISTRIBUCIONES INDUSTRIALES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изпускателни кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Затвори и клапани, Фланец за тръбна арматура, Затвори и клапани, и Фланец за тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Quart De Poblet, Испания.

 4. ROMINSERV S.A.

  Румъния

  Предприятието ROMINSERV S.A., e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Маркучи и тръби от пластмасова материя, Изпускателни кранове, Маркучи и тръби от пластмасова материя, и Изпускателни кранове. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

 5. LK PUMPSERVICE BRATISLAVA, S.R.O.

  Словакия

  Предприятието LK PUMPSERVICE BRATISLAVA, S.R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Помпи, Изпускателни кранове, Помпи, и Изпускателни кранове. Седалището му е в/ъв Bratislava 3 , Словакия.

 1. GRIFOSO

  Испания

  Предприятието GRIFOSO, e Производител, и работи в сферата на Изпускателни кранове. Освен това развива дейност и в сферата на small taps. Седалището му е в/ъв Cieza, Испания.

 2. SC ARMATURA SA

  Румъния

  Предприятието SC ARMATURA SA, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Изпускателни кранове, Музикални инструменти и аксесоари, Изпускателни кранове, и Музикални инструменти и аксесоари. Седалището му е в/ъв Clunj-Napoca, Румъния.

 1. IPU - ROM IMPORT - EXPORT SRL

  Румъния

  Предприятието IPU - ROM IMPORT - EXPORT SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изпускателни кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Затвори и клапани, Вентили за промишлена тръбна арматура, Затвори и клапани, и Вентили за промишлена тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

 2. UMB ROBINETE INDUSTRIALE SA

  Румъния

  Предприятието UMB ROBINETE INDUSTRIALE SA, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Изпускателни кранове, и Изпускателни кранове. Седалището му е в/ъв Bacau, Румъния.

 3. GOTTSCHOL ALCUILUX CZ, SPOL. S R.O.

  Чехия

  Предприятието GOTTSCHOL ALCUILUX CZ, SPOL. S R.O., e Производител, и работи в сферата на Изпускателни кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Лазер - машини за заваряване и разрязване, и Лазер - машини за заваряване и разрязване. Седалището му е в/ъв Hulín, Чехия.

 4. ROM ENERGY ARMSTRONG SRL

  Румъния

  Предприятието ROM ENERGY ARMSTRONG SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени котли. Освен това развива дейност и в сферата на Изпускателни кранове, и Изпускателни кранове. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

 5. BAENNINGER STUEBBE ROMANIA SRL

  Румъния

  Предприятието BAENNINGER STUEBBE ROMANIA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Изпускателни кранове, Пластмасови материи - машини за индустрията, и Изпускателни кранове. Седалището му е в/ъв Baia Mare, Румъния.

 6. AMPO SL

  Испания

  Предприятието AMPO SL, и работи в сферата на Фланец за тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Затвори и клапани, Изпускателни кранове, Затвори и клапани, и Изпускателни кранове. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 7. WATEC S.R.O.

  Словакия

  Предприятието WATEC S.R.O., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Изпускателни кранове, и Изпускателни кранове. Седалището му е в/ъв Bratislava 1 , Словакия.

 8. OSTACO, S.R.O.

  Чехия

  Предприятието OSTACO, S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Изпускателни кранове, и Изпускателни кранове. Седалището му е в/ъв Velesín , Чехия.

 1. ROLIMA IMPEX SRL

  Румъния

 2. AQUAMONT SPOL. S.R.O.

  Словакия

 3. ING.VIKTOR KOURÍLEK-VIKO

  Чехия

 4. ZONAGAS.BG

  България

  Внос и търговия с газова арматура. При нас можете да наерите богато разнообразие от продукти за газификация в бита и индустрията, включващи: - Газдетекторни системи - Регулатори за налягане - Електромагнитни вентили - Предпазно-изпускателни клапани - Филтри за газ - Сферични кранове - Бътерфлай клапи - Отсекатели по минимално и максимално налягане - Стабилизатори за газ - Манометри - Месингови фитинги - Изпарители за пропан-бутан - Подгреватели за компресиран метан и др.

Филтри

Резултати за

Изпускателни кранове - Внос износ

Брой резултати

24 Фирми