• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • инсталации и съоръжения за електроцентрали с въглища

Резултати за

Инсталации и съоръжения за електроцентрали с въглища - Внос износ

 1. HEBEI XINHENG TRANSFORMER MANUFACTURING

  Полша

  Предприятието HEBEI XINHENG TRANSFORMER MANUFACTURING, e Производител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за електроцентрали с въглища. Седалището му е в/ъв Gdansk, Полша.

 2. HISARMAK MAKINE ENER.TES.SAN.VE TIC.LTD.STI.

  Турция

  Предприятието HISARMAK MAKINE ENER.TES.SAN.VE TIC.LTD.STI., e Производител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за електроцентрали с въглища. Освен това развива дейност и в сферата на steam boilers for industrial use. Седалището му е в/ъв Kahramanmaraş, Турция.

 3. CAMPAGNOLOSERVICE

  Италия

  Предприятието CAMPAGNOLOSERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за електроцентрали с въглища. Освен това развива дейност и в сферата на Заостряне - металообработващи машини, exhausters for wood working systems and equipment, и Заостряне - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Sesto Al Reghena, Италия.

 4. RUNARSSON A/S

  Дания

  Предприятието RUNARSSON A/S, e Подизпълнител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за електроцентрали с въглища. Седалището му е в/ъв Odense No, Дания.

 5. CLAUDIUS PETERS TECHNOLOGIES GMBH

  Германия

  Предприятието CLAUDIUS PETERS TECHNOLOGIES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Циментови заводи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металургия - машини и инсталации, Енергия - инсталации и съоръжения за производство, Инсталации и съоръжения за електроцентрали с въглища, Металургия - машини и инсталации, Енергия - инсталации и съоръжения за производство, и Инсталации и съоръжения за електроцентрали с въглища. Седалището му е в/ъв Buxtehude, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. MONDELEC

  Франция

  Предприятието MONDELEC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за електроцентрали с въглища, и Инсталации и съоръжения за електроцентрали с въглища. Седалището му е в/ъв Les Pennes Mirabeau, Франция.

 2. MICEL

  Франция

  Предприятието MICEL, и работи в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за електроцентрали с въглища, и Инсталации и съоръжения за електроцентрали с въглища. Седалището му е в/ъв St Chamond, Франция.

 3. SPETSSHAKHTOBURINNIA STATE HOLDING COMPANY

  Украйна

  Предприятието SPETSSHAKHTOBURINNIA STATE HOLDING COMPANY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за електроцентрали с въглища. Седалището му е в/ъв Donetsk, Украйна.

 4. LIMA PETROLEOS - COMBUSTIVEIS DO LIMA, LDA

  Португалия

 5. GUERREIRO, CARLOS BALTAZAR FURTADO

  Португалия

 1. E.D.C.L. - EMPRESA DISTRIBUIDORA DE COMBUSTIVEIS E LUBRIFICANTES, LDA

  Португалия

 2. ETP

  Франция

  Предприятието ETP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Montgeron, Франция.

 1. GLOBAL HYDRO ENERGY GMBH

  Австрия

  Предприятието GLOBAL HYDRO ENERGY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали. Освен това развива дейност и в сферата на Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения, Хидравлика - уреди и инструменти за регулиране, Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения, и Хидравлика - уреди и инструменти за регулиране. Седалището му е в/ъв Niederranna, Австрия.

 2. BP GEST24 - EXPLORACAO DE POSTOS ABASTECIMENTO LOJAS DE CONVENIENCIA, SOC. UNIPESSOAL, LDA

  Португалия

 3. COMELF S.A.

  Румъния

  Предприятието COMELF S.A., e Производител, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Инсталации и съоръжения за помпено-акумулиращи водно-електрически централи (ПАВЕЦ), Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Инсталации и съоръжения за помпено-акумулиращи водно-електрически централи (ПАВЕЦ). Седалището му е в/ъв Bistrita, Румъния.

 4. D.R. CASWELL LTD

  Обединеното кралство

 5. ROHÖL-AUFSUCHUNGS AKTIENGESELLSCHAFT

  Австрия

  Предприятието ROHÖL-AUFSUCHUNGS AKTIENGESELLSCHAFT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за електроцентрали с мазут, и Инсталации и съоръжения за електроцентрали с мазут. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 6. JOAO CRISTOVAO CHINA & CIA, LDA.

  Португалия

 7. ALSTOM ESTONIA AS

  Естония

 8. DANSK OLIE KOMPAGNI A/S

  Дания

  Предприятието DANSK OLIE KOMPAGNI A/S, e Производител, и работи в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за електроцентрали с мазут, и Инсталации и съоръжения за електроцентрали с мазут. Седалището му е в/ъв Roedovre, Дания.

 1. ALSTOM UK

  Обединеното кралство

 2. COMPRESSOR CONTROLS CORPORATION SRL

  Италия

 3. NOFI TROMSØ EIENDOM AS

  Норвегия

 4. ALCAPETRO - PETROLEOS E DERIVADOS, S.A.

  Португалия

 5. ROMERO HORMELEC SA

  Испания

 6. TURBOATOM OPEN JOINT STOCK COMPANY

  Украйна

  Предприятието TURBOATOM OPEN JOINT STOCK COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Турбини, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Турбини, и Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Kharkiv, Украйна.

 7. THOMASSEN MACHINING B.V.

  Холандия

  Предприятието THOMASSEN MACHINING B.V., e Производител, и работи в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали. Седалището му е в/ъв Rheden, Холандия.

 8. PRZEDSIEBIORSTWO REMONTOWE URZADZEN ENERGETYCZNYCH PIECHA SOLAK SP Z O O

  Полша

  Предприятието PRZEDSIEBIORSTWO REMONTOWE URZADZEN ENERGETYCZNYCH PIECHA SOLAK SP Z O O, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Поправка на промишлени съоръжения, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Поправка на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Mikolow, Полша.

 9. ANTONIO OSCAR MEIRELES MAGALHAES, LDA.

  Португалия

 10. PETROBRANCA - COMBUSTIVEIS, S.A.

  Португалия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Инсталации и съоръжения за електроцентрали с въглища - Внос износ

Брой резултати

41 Фирми