• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранителна промишленост- разни производства - машини и техника

Резултати за

Хранителна промишленост- разни производства - машини и техника - Испания

Испания
  1. HERFRAGA

    Испания

    Verified by europages badge

    Предприятието HERFRAGA, e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Опаковане в каси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, canning machinery, machining, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, machines for the canning and preserving industry, и Опаковане в каси - машини. Седалището му е в/ъв Carballo-A Coruña, Испания.

  2. INOXPA S.A.U

    Испания

    Предприятието INOXPA S.A.U, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за фармацевтичната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Затвори и клапани, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Помпи, Затвори и клапани, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Помпи, и Mixers. Седалището му е в/ъв Banyoles, Испания.

  3. SACOPISA S.L.

    Испания

    Предприятието SACOPISA S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sant Quirze Del Valles-Barcelona, Испания.

  4. INDUSTRIAL FUERPLA SL

    Испания

    Предприятието INDUSTRIAL FUERPLA SL, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Benetusser, Испания.

  5. GASER

    Испания

    Предприятието GASER, e Разпространител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарници - машини и техника, systems and equipment for butcher shops, Месарници - машини и техника, и supplies for delicatessens. Седалището му е в/ъв Salt-Girona, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FABRICACIÓN DE ENVASADORAS PANIMEC

    Испания

    Предприятието FABRICACIÓN DE ENVASADORAS PANIMEC, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранене - машини и съоръжения, Механични нощви за хлебопроизводство, сладкарство, Хранене - машини и съоръжения, Механични нощви за хлебопроизводство, сладкарство, portioners for packing, и fillers. Седалището му е в/ъв Cordoba, Испания.

  2. CORCOMI

    Испания

    Предприятието CORCOMI, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Маслини, olive cleaning tools, Маслини, Stalk separators, и conveyor belts. Седалището му е в/ъв Villafranca De Córdoba-Córdoba, Испания.

  3. AGM MAQUINARIA FRITO Y ALIMENTARIA

    Испания

    Предприятието AGM MAQUINARIA FRITO Y ALIMENTARIA, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранене - машини и съоръжения, Рязане на плодове и зеленчуци - машини, Хранене - машини и съоръжения, Рязане на плодове и зеленчуци - машини, scraping machines, и Industrial food steamers. Седалището му е в/ъв Moraleja De Enmedio, Испания.

  4. BLASAU S L

    Испания

    Предприятието BLASAU S L, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sant Feliu De Pallerols-Girona, Испания.

  5. RAFAEL CARRERA PINO

    Испания

    Предприятието RAFAEL CARRERA PINO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на bakery ovens. Седалището му е в/ъв Sevilla, Испания.

  1. EMERITO SL

    Испания

    Предприятието EMERITO SL, e Производител, и работи в сферата на Хранене - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mendavia, Испания.

  2. MÁQUINAS CENTRYTEC

    Испания

    Предприятието MÁQUINAS CENTRYTEC, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на homogenizers, и hydrocyclones. Седалището му е в/ъв Requena-Valencia, Испания.

  1. MOBEMUR S.L.

    Испания

    Предприятието MOBEMUR S.L., и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Дозиране - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Дозиране - машини и техника, systems and equipment for the food and canning industry, и sealing machines. Седалището му е в/ъв Las Torres De Cotillas - Murcia, Испания.

  2. TALLERES CLEMENTE

    Испания

    Предприятието TALLERES CLEMENTE, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на manufacture of machinery for canned foods. Седалището му е в/ъв San Adrian, Испания.

  3. TALLERES ZELAIETA, SL.

    Испания

    Предприятието TALLERES ZELAIETA, SL., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bera, Испания.

  4. TECNOSERVIND RH, S.L.U.

    Испания

    Предприятието TECNOSERVIND RH, S.L.U., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Alcantarilla Murcia, Испания.

  5. HIJOS DE JOSÉ Mª MARRODÁN

    Испания

    Предприятието HIJOS DE JOSÉ Mª MARRODÁN, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на sterilisation and pasteurisation autoclaves, palletizers, и manufacture of machinery for canned foods. Седалището му е в/ъв Lodosa, Испания.

  6. DOMINO AMJET IBERICA S.A.U.

    Испания

    Предприятието DOMINO AMJET IBERICA S.A.U., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на encoders, и marking systems. Седалището му е в/ъв Alcobendas, Испания.

  7. TALLERES MUÑOZ & MUÑOZ

    Испания

    Предприятието TALLERES MUÑOZ & MUÑOZ, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Estepa, Испания.

  8. COMASUR 2000

    Испания

    Предприятието COMASUR 2000, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Конвейери, Роботи за заваряване, Конвейери, Роботи за заваряване, feeders, и platforms. Седалището му е в/ъв MOLINA DEL SEGURA - MURCIA, Испания.

  1. TALLERES FERRAGUT, S.L. (TAHFER)

    Испания

    Предприятието TALLERES FERRAGUT, S.L. (TAHFER), e Производител, и работи в сферата на Конвейери. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Конвейерни системи, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Конвейерни системи, bottling lines, и automation of lines. Седалището му е в/ъв La Fortuna-Leganés, Испания.

  2. SUDIMP

    Испания

    Предприятието SUDIMP, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на machines for the hotel trade, continuous blast freezers, cold stores, и industrial furnaces. Седалището му е в/ъв Sevilla, Испания.

  3. RIALPACK INDUSTRIES, SL

    Испания

    Предприятието RIALPACK INDUSTRIES, SL, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни продукти - опаковъчни машини за промишлеността, machinery and equipment for food products, Хранителни продукти - опаковъчни машини за промишлеността, trays for food packaging, и vacuum packaging machines. Седалището му е в/ъв Manresa, Испания.

  4. INGENIERIA DE ENVASADO VERTICAL SL.

    Испания

    Предприятието INGENIERIA DE ENVASADO VERTICAL SL., и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dosrius, Испания.

  5. CONSTRUCCIONES MECANICAS ANEXCA SL

    Испания

    Предприятието CONSTRUCCIONES MECANICAS ANEXCA SL, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mataro, Испания.

  6. ZORPACK SL

    Испания

    Предприятието ZORPACK SL, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Galar, Испания.

  7. ESCALABAY

    Испания

    Предприятието ESCALABAY, e Разпространител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Alicante, Испания.

  8. MECANICA JIJONENCA SA

    Испания

    Предприятието MECANICA JIJONENCA SA, e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Месарница и колбасарница - машини и техника. Седалището му е в/ъв Xixona, Испания.

  9. TJF

    Испания

    Предприятието TJF, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на machinery agents and representatives, construction of machines and equipment, used machinery bought and sold, и machinery shipped abroad. Седалището му е в/ъв Caspe (zaragoza), Испания.

  10. PALINOX INGENIERIA Y PROYECTOS S.L.

    Испания

    Предприятието PALINOX INGENIERIA Y PROYECTOS S.L., и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sabadell, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хранителна промишленост- разни производства - машини и техника - Испания

Брой резултати

135 Фирми

Категория