• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Испания

Испания
  1. MAGUISA

    Испания

    Verified by europages badge

    MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.), is based in Guijuelo (Salamanca) and concentrates almost exclusively on industrial-scale processing of Iberian pork. Its mission: to construct an abattoir that also offers a section that cuts and renders fats, with slaughtering and butchering services for the industrial sector, as well as transformation of lard into fats via a rendering process. The company's origins go back to 1982.

  2. UGENA PRODUCTOS INDUSTRIALES DEL AVE S.L.

    Испания

    Verified by europages badge

    Предприятието UGENA PRODUCTOS INDUSTRIALES DEL AVE S.L., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dehydrated products, chicken fat, food preparations, freeze dried chicken, Poultry fat for human consumption, Instant food, и Freeze dried product manufacturer. Седалището му е в/ъв Yuncos, Испания.

  3. GEN GROUP CORP.

    Испания

    Предприятието GEN GROUP CORP., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Тропически плодове, fruit export, Тропически плодове, wholesale coffee, и foodstuffs - import/export. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

  4. PASTA BELLA CANARIA

    Испания

    Предприятието PASTA BELLA CANARIA, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на stuffed pasta. Седалището му е в/ъв Aguimes-Las Palmas, Испания.

  5. BIO PRASAD

    Испания

    Предприятието BIO PRASAD, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, marketing and export, Хранeнe - внос-износ, и organic products. Седалището му е в/ъв Pineda De Mar (barcelona), Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FRUITS DE LA TERRA

    Испания

    Предприятието FRUITS DE LA TERRA, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на truffle oil, cheese with truffle, processed truffles, и truffle sauce. Седалището му е в/ъв La Pobla De Benifassà, Испания.

  2. ANTICA COMPAGNIA SICILIANA ERL SL

    Испания

    Предприятието ANTICA COMPAGNIA SICILIANA ERL SL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Geneto San Cristobal De La Laguna, Испания.

  3. CASA WESTFALIA

    Испания

    Предприятието CASA WESTFALIA, e Разпространител, и работи в сферата на Гастрономия - специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Деликатеси, Хранeнe - внос-износ, gastronomic product, Деликатеси, Хранeнe - внос-износ, и top of the range produce. Седалището му е в/ъв Vulpellac-Girona, Испания.

  4. ORGANIC IMPORT SL

    Испания

    Предприятието ORGANIC IMPORT SL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale organic foods, и organic food packaging. Седалището му е в/ъв Santander, Испания.

  5. COMPAÑÍA LA IBÉRICA

    Испания

    Предприятието COMPAÑÍA LA IBÉRICA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на pork, и Iberian hams. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

  1. GALICIAN OCTOPUS

    Испания

    Предприятието GALICIAN OCTOPUS, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на ready-to-eat squid, pre-cooked foods, и squid. Седалището му е в/ъв Rois, Испания.

  2. MARIBA IMPORT EXPORT, S.L.

    Испания

    Предприятието MARIBA IMPORT EXPORT, S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на mango, avocado, и Fruit and vegetable trade. Седалището му е в/ъв Vigo, Испания.

  1. HISPANIA WORLD FOOD S.L

    Испания

    Предприятието HISPANIA WORLD FOOD S.L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на alcoholic beverages, и preserved food. Седалището му е в/ъв Fortuna, Murcia, Испания.

  2. ELIXEMARKET

    Испания

    Предприятието ELIXEMARKET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, marketing and export, food distribution, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

  3. GRUPO VARMA

    Испания

    Предприятието GRUPO VARMA, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Вина, food industry, liquors, Вина, и rum. Седалището му е в/ъв Alcobendas-Madrid, Испания.

  4. MARSOL FRUITS ESPAÑA

    Испания

    Предприятието MARSOL FRUITS ESPAÑA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, fresh vegetables, fresh fruit, Земеделие - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Águilas-Murcia, Испания.

  5. ANDREU ALIMENTACIÓ

    Испания

    Предприятието ANDREU ALIMENTACIÓ, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на frozen pizzas, и pizza bases. Седалището му е в/ъв Sant Fruitós De Bages, Испания.

  6. HELIFRUSA

    Испания

    Предприятието HELIFRUSA, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Охлюви в консерва, snails, ready-to-eat snails, Edible snails, и Охлюви в консерва. Седалището му е в/ъв Lorca, Испания.

  7. JELS PRODUCTOS

    Испания

    Предприятието JELS PRODUCTOS, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Зехтин, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Сушени зеленчуци, Зехтин, rice, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Сушени зеленчуци. Седалището му е в/ъв Torrejon De La Calzada, Испания.

  8. BAYSAN TRADING S.L.

    Испания

    Предприятието BAYSAN TRADING S.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на satellite reception equipment. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  1. RAMÍREZ SANTOS

    Испания

    Предприятието RAMÍREZ SANTOS, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни продукти, distribution of beverages, preserved fish, dried legumes, и Млечни продукти. Седалището му е в/ъв Cordoba, Испания.

  2. CANARY ISLAND WORLDWIDE SL

    Испания

    Предприятието CANARY ISLAND WORLDWIDE SL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на marketing of wines and musts, и powdered milk. Седалището му е в/ъв Guimar, Испания.

  3. HPAMPA COMERCIO INTERNACIONAL

    Испания

    Предприятието HPAMPA COMERCIO INTERNACIONAL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, Каучук - изделия за автомобилното производство и транспорта, Farming machinery manufacturer, Напитки - внос-износ, Каучук - изделия за автомобилното производство и транспорта, и argentine meat. Седалището му е в/ъв Biescas, Huesca, Испания.

  4. WILDNUTS

    Испания

    Предприятието WILDNUTS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  5. AGUILAR EXPORT S.L.

    Испания

    Предприятието AGUILAR EXPORT S.L., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Molina De Segura, Испания.

  6. AZAFRANES JILOCA

    Испания

    Предприятието AZAFRANES JILOCA, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на saffron. Седалището му е в/ъв Monreal Del Campo, Испания.

  7. ADMORDIUM - ANTONIO ARRIBAS S.L.

    Испания

    Предприятието ADMORDIUM - ANTONIO ARRIBAS S.L., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Gourmet gifts for businesses. Седалището му е в/ъв Fuente el Fresno, Испания.

  8. MED INTERNATIONAL

    Испания

    Предприятието MED INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на extra virgin olive oil. Седалището му е в/ъв Córdoba, Испания.

  9. IBERIANWAGYU S.L

    Испания

    Предприятието IBERIANWAGYU S.L, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

  10. INTERBONED FOODS - BONED INTERNATIONAL

    Испания

    Предприятието INTERBONED FOODS - BONED INTERNATIONAL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на distribution and wholesale trade associations. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Испания

Брой резултати

527 Фирми