• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Италия

Италия
  1. TRED TECHNOLOGY SRL

    Италия

    Предприятието TRED TECHNOLOGY SRL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sieved tomatos, drying plant, и systems and equipment for dairy products. Седалището му е в/ъв Ripalimosani, Италия.

  2. ELIANTUS CORPORATION SRL

    Италия

    Предприятието ELIANTUS CORPORATION SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wines, fuel, property sale and purchase, и financial brokerage. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. PERSEPOLI SRL

    Италия

    Предприятието PERSEPOLI SRL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на saffron. Седалището му е в/ъв Milan, Италия.

  4. FRUTTA IN COOP.

    Италия

    Предприятието FRUTTA IN COOP., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Земеделски продукти, sales services, Земеделие - внос-износ, и Земеделски продукти. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  5. OLIO DON COSIMO

    Италия

    Предприятието OLIO DON COSIMO, e Производител, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, extra virgin olive oil, Extra virgin organic olive oil, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Caccamo, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LA COLOMBINA SRL

    Италия

    Предприятието LA COLOMBINA SRL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Peas, и cauliflowers. Седалището му е в/ъв San Marzano Sul Sarno, Италия.

  2. AZIENDA AGRICOLA CARERI GIUSEPPE

    Италия

    Предприятието AZIENDA AGRICOLA CARERI GIUSEPPE, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на kiwi fruit, fruit & vegetables, citrus trees, и Fruit and vegetable trade. Седалището му е в/ъв San Ferdinando, Италия.

  3. LIBERTY FISKIONS

    Италия

    Предприятието LIBERTY FISKIONS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Коноп - растения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, import/export service, hemp, Cosmetics, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cascina, Италия.

  4. AZIENDA AGRICOLA ALTAMURA

    Италия

    Предприятието AZIENDA AGRICOLA ALTAMURA, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на salads, rocket salad, и spinach. Седалището му е в/ъв Pontecagnano Faiano, Италия.

  5. LO CASTO S.R.L.

    Италия

    Предприятието LO CASTO S.R.L., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Fresh fruits and vegetables, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ozzano Dell'emilia, Италия.

  1. COLTIVIAMO LUMACHE

    Италия

    Предприятието COLTIVIAMO LUMACHE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sale of local products. Седалището му е в/ъв Orta Nova, Италия.

  2. ARANCESHOP

    Италия

    Предприятието ARANCESHOP, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Scordia, Италия.

  1. LA CHIOCCIOLA MESSAPICA DI L.C.

    Италия

    Предприятието LA CHIOCCIOLA MESSAPICA DI L.C., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на snail breeding, cochlea, snails, и animal breeding. Седалището му е в/ъв Manduria, Италия.

  2. ROYAL GLOBAL GROUP SRLS

    Италия

    Предприятието ROYAL GLOBAL GROUP SRLS, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Castellammare Di Stabia, Италия.

  3. SANTORO FUNGHI SRL

    Италия

    Предприятието SANTORO FUNGHI SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на porcino mushroom (edible boletus), golden agaric, young cocks, и black truffles. Седалището му е в/ъв Artena, Италия.

  4. AZIENDA AGRICOLA CAMPOBASSO MARCO

    Италия

    Предприятието AZIENDA AGRICOLA CAMPOBASSO MARCO, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО, БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО, oranges, tangerines, и organic citrus fruits. Седалището му е в/ъв Palagiano, Италия.

  5. IL RICAMBIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието IL RICAMBIO S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Мембранни помпи, plant health treatments, sprayers, accessories, и Мембранни помпи. Седалището му е в/ъв Montefiascone, Италия.

  6. SOCIETÀ AGRICOLA LA VERDE MARINA SRL

    Италия

    Предприятието SOCIETÀ AGRICOLA LA VERDE MARINA SRL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, rocket salad, spinach, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Pontecagnano Faiano, Италия.

  7. AFRICA BUSINESS CENTER 4 DEVELOPMENT (ABC4D)

    Италия

    Предприятието AFRICA BUSINESS CENTER 4 DEVELOPMENT (ABC4D), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, import/export, production and sale of fruit and vegetables, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Traversetelo, Италия.

  8. S.A. POLENTEWINES

    Италия

    Предприятието S.A. POLENTEWINES, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на organic farming, и prosecco di valdobbiadene. Седалището му е в/ъв Vittorio Veneto, Италия.

  1. SOCIETÀ AGRICOLA COOPERATIVA COSTA DEI SAPORI

    Италия

    Предприятието SOCIETÀ AGRICOLA COOPERATIVA COSTA DEI SAPORI, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Tomato paste. Седалището му е в/ъв Scicli, Италия.

  2. CUBEDA PIANTE

    Италия

    Предприятието CUBEDA PIANTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цитрусови култури. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, perennial plants, Земеделие - внос-износ, producer of palms, и ornamental shrubs. Седалището му е в/ъв Aci S.antonio, Италия.

  3. SOCIETÁ PESCIATINA d'ORTICOLTURA ss

    Италия

    Предприятието SOCIETÁ PESCIATINA d'ORTICOLTURA ss, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на nurseries. Седалището му е в/ъв Pescia Pistoua, Италия.

  4. INGR. ORTOFRUTT. SPINA FRANCESCO

    Италия

    Предприятието INGR. ORTOFRUTT. SPINA FRANCESCO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грозде. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв San Ferdinando Di Puglia, Италия.

  5. LEUZZIFAMIILEIMPEXSRL

    Италия

    Предприятието LEUZZIFAMIILEIMPEXSRL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alba Iulia, Италия.

  6. AZIENDA AGRICOLA CUORE VERDE

    Италия

    Предприятието AZIENDA AGRICOLA CUORE VERDE, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Селско стопанство - услуги, foodstuffs export, fruit export, Селско стопанство - услуги, и fruit distributors. Седалището му е в/ъв Pachino, Италия.

  7. AGROFORNITURE SRL

    Италия

    Предприятието AGROFORNITURE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, vineyard, grapes, Плодове, и grape harvesting and grading. Седалището му е в/ъв Mazzarrone, Италия.

  8. A.B.T. SRLS

    Италия

    Предприятието A.B.T. SRLS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Matera, Италия.

  9. LUMACA DI VITTORIA

    Италия

    Предприятието LUMACA DI VITTORIA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на edible snail breeding, и Edible snails. Седалището му е в/ъв Acate, Италия.

  10. LA BOTTEGA DEI SAPORI SAS

    Италия

    Предприятието LA BOTTEGA DEI SAPORI SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Macchia D'isernia, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Италия

Брой резултати

1234 Фирми