• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • асансьори- товароподемници- ескалатори

Резултати за

Асансьори- товароподемници- ескалатори

ИталияЛ'Акуила и Абруци
  1. O.R.E.M. S.P.A.

    Италия

    Предприятието O.R.E.M. S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Огнеупорни каси и сейфове, Подемни платформи, Огнеупорни каси и сейфове, и Подемни платформи. Седалището му е в/ъв Spoltore, Италия.

  2. SERAP GROUP

    Италия

    Предприятието SERAP GROUP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lift parts and accessories, и goods hoists. Седалището му е в/ъв Basciano, Италия.

  3. PARK.TECH SRLS

    Италия

    Предприятието PARK.TECH SRLS, e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на construction of vehicle lifts, и lifts and hoists for civil and industrial use. Седалището му е в/ъв Pescara, Италия.

  4. GIANFELICE ASCENSORI S R L

    Италия

    Предприятието GIANFELICE ASCENSORI S R L, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lift. Седалището му е в/ъв Pescara, Италия.

  5. DE.GA. ASCENSORI

    Италия

    Предприятието DE.GA. ASCENSORI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на technical consultants on lifting, handling and warehousing, и lifts and hoists for the building trade. Седалището му е в/ъв Montesilvano, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LIFTBLICK DI MONTEBELLO LUDOVICO

    Италия

    Предприятието LIFTBLICK DI MONTEBELLO LUDOVICO, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Vasto, Италия.

  2. RAVER DI ENNIO TOTTONE S.R.L.

    Италия

    Предприятието RAVER DI ENNIO TOTTONE S.R.L., и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, lifts for high-rise buildings, и Асансьори. Седалището му е в/ъв Collecorvino, Италия.

  3. ACCORD ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ACCORD ASCENSORI S.R.L., и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на prompt intervention, и support and scheduled maintenance service. Седалището му е в/ъв San Giovanni Teatino, Италия.

  4. FAI TEK S.R.L.

    Италия

    Предприятието FAI TEK S.R.L., и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, lifts for institutions, и Асансьори. Седалището му е в/ъв Basciano, Италия.

  5. G.ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието G.ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Подемни платформи, Издигане - техника, и Подемни платформи. Седалището му е в/ъв Montesilvano, Италия.

  1. CARAVA' ASCENSORI DI CARAVA' PIERLUIGI

    Италия

    Предприятието CARAVA' ASCENSORI DI CARAVA' PIERLUIGI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifts for high-rise buildings, и lifts for the disabled. Седалището му е в/ъв L'aquila, Италия.

  2. EPB ELEVATORI DI BAFILE PIERLUIGI

    Италия

    Предприятието EPB ELEVATORI DI BAFILE PIERLUIGI, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв L'aquila, Италия.

  1. DFA ASCENSORI S.R.L.

    Италия

  2. GTV FRATELLI TARTAGLIA GERARDO ASCANIO EC. S.A.S.

    Италия

  3. TEKNO ASCENSORI S.R.L.

    Италия

  4. DE LUCA ASCENSORI DI DE LUCA FABRIZIO

    Италия

  5. SOL.IM.EL

    Италия

  6. LIFTED ASCENSORI S.R.L.

    Италия

  7. C.M.A. ASCENSORI S.A.S. DI CALENTINI MARCO & C.

    Италия

  8. DG GROUP S.R.L.

    Италия

  1. MASTER ASCENSORI S.N.C.

    Италия

  2. MDM ASCENSORI DI MARCO DE MARCO

    Италия

  3. S.I.L.M. S.R.L.

    Италия