• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

ИталияЛ'Акуила и Абруци
  1. BALDINETTI ROBERTA E MANUELA S.N.C.

    Италия

    Предприятието BALDINETTI ROBERTA E MANUELA S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Lanciano, Италия.

  2. CENTRO SERVIZI ARQUATI S.A.S. DI D'ALESIO P. & C.

    Италия

    Предприятието CENTRO SERVIZI ARQUATI S.A.S. DI D'ALESIO P. & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Панаири и изложения - подреждане на щандове, и Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Седалището му е в/ъв San Giovanni Teatino, Италия.

  3. LUCE DEGLI EVENTI DI CARULLI ALESSANDRA

    Италия

    Предприятието LUCE DEGLI EVENTI DI CARULLI ALESSANDRA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Зали за празници и приеми, и Зали за празници и приеми. Седалището му е в/ъв Francavilla Al Mare, Италия.

  4. GORE S.R.L.

    Италия

    Предприятието GORE S.R.L., и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Vasto, Италия.

  5. EMMELLE COMUNICAZIONE S.N.C.

    Италия

    Предприятието EMMELLE COMUNICAZIONE S.N.C., и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Teramo, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TYCHE S.R.L.

    Италия

    Предприятието TYCHE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Чужди езици - институти, Превод, Чужди езици - институти, и Превод. Седалището му е в/ъв Pescara, Италия.

  2. KREA EVENTI DI CRISTINA ORSATTI & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието KREA EVENTI DI CRISTINA ORSATTI & C. S.N.C., и работи в сферата на Творческа продукция и разпространение. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Панаири и изложения - подреждане на щандове, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Guardiagrele, Италия.

  3. ASSOCIAZIONE ITALIANA SOMMELIER ABRUZZO

    Италия

  4. NON SOLO MEETING S.R.L.

    Италия

  5. GAETA ELISABETTA

    Италия

  1. EUROPEAN DESALINATION SOCIETY

    Италия

  2. I.B.M. S.R.L.

    Италия

  1. ABRUZZO IN SERVIZI S.N.C.

    Италия

  2. BORGO FONTE SCURA S.R.L. SOCIETA' UNIPERSONALE

    Италия

  3. VILLA LANFALONI S.A.S. DI LANFALONI GAETANO & C.

    Италия