• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ИталияЛ'Акуила и Абруци
  1. S.Z. TARTUFI

    Италия

    Предприятието S.Z. TARTUFI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни специалитети, Трюфели, Хранeнe - внос-износ, Гастрономия - специалитети, Хранителни специалитети, Трюфели, Хранeнe - внос-износ, и Гастрономия - специалитети. Седалището му е в/ъв Atessa, Италия.

  2. MARCO CROCE IMPORT EXOORT-COFFITALY

    Италия

    Предприятието MARCO CROCE IMPORT EXOORT-COFFITALY, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Capisrrello, Италия.

  3. PESTOERESTO

    Италия

    Предприятието PESTOERESTO, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Francavilla Al Mare, Италия.

  4. SOCIETÀ COOPERATIVA SOCIALE ALL SERVICES A.R.L.

    Италия

    Предприятието SOCIETÀ COOPERATIVA SOCIALE ALL SERVICES A.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, advertising consulting and services, online sales, Облекло - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alba Adriatica, Италия.

  5. SAN TOMMASO SPECIALITÀ ALIMENTARI SRL

    Италия

    Предприятието SAN TOMMASO SPECIALITÀ ALIMENTARI SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ortona, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. D&F GROUP SNC

    Италия

    Предприятието D&F GROUP SNC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sticks for spits. Седалището му е в/ъв Citta Sant Angelo, Италия.

  2. CAMA S.A.S.

    Италия

    Предприятието CAMA S.A.S., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs, и dry wine. Седалището му е в/ъв Pescara, Италия.

  3. GOGLOBAL CONSULTING

    Италия

    Предприятието GOGLOBAL CONSULTING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export, и marketing and export. Седалището му е в/ъв Montorio al Vomano, Италия.

  4. F.LLI PICA S.A.S

    Италия

    Предприятието F.LLI PICA S.A.S, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fish product, и food products. Седалището му е в/ъв Pescara, Италия.

  5. ZAFFERANO DI M.A.

    Италия

    Предприятието ZAFFERANO DI M.A., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Silvi, Италия.

  1. TASCIONE SANDRO

    Италия

  2. ANDREA ANSELMI & C. S.R.L.

    Италия

    Предприятието ANDREA ANSELMI & C. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, Земеделие - внос-износ, Житни растения и зърнени храни, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Magliano De' Marsi, Италия.

  1. ZALLOCCO & MESCHINI INVEST SRLS

    Италия

  2. CONFEZIONI WHITE-TOWER

    Италия

  3. WORLD ONLINE S.R.L.

    Италия

  4. CONFEZIONI JOCKER DI D'EUSEBIO MARCO

    Италия

  5. O2-COOL ITALIA S.R.L.

    Италия

  6. CONFEZIONI TINACCI LUCIO

    Италия

  7. CATENARO ITALO S.R.L.

    Италия

  8. LUREX S.R.L.

    Италия

  1. CONFEZIONI ARTIVAB

    Италия

  2. CONFEZIONI SIMONA DI DE FLAVIIS RITA

    Италия

  3. IDEA SERVICE SAS DI PENITENTE SERGIO & A.

    Италия

  4. MERCATO ITALIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието MERCATO ITALIA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chieti, Италия.

  5. CRISTIAN CONFEZIONI DI FANI' CRISTIAN

    Италия

  6. ICE

    Италия