• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • сплав- разширяваща се при застиване - ламарина

Резултати за

Сплав- разширяваща се при застиване - ламарина - Италия

Италия
  1. TECNO PERF - LAMIERE FORATE

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието TECNO PERF - LAMIERE FORATE, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Промишлени изделия от ламарина, metal bending, Filters, punching, Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, drilled plate for mines and quarries, Промишлени изделия от ламарина, и sheet metal. Седалището му е в/ъв Rivalta Di Torino, Италия.

  2. ALBA SIDERURGICA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALBA SIDERURGICA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на galvanised fences and panels, punched plate, и iron products. Седалището му е в/ъв Masera' Di Padova, Италия.

  3. C.M.C. S.R.L.

    Италия

    Предприятието C.M.C. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ламарина и тръби. Освен това развива дейност и в сферата на Перфорирана ламарина от черни метали, Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Перфорирана ламарина от черни метали, и Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Седалището му е в/ъв Bra, Италия.

  4. GRAEPEL ITALIANA S.P.A.

    Италия

    Предприятието GRAEPEL ITALIANA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Ламарина и тръби. Освен това развива дейност и в сферата на Перфорирана ламарина от черни метали, Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Перфорирана ламарина от черни метали, и Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Седалището му е в/ъв Sabbioneta, Италия.

  5. G.B.S. LAMIERE PERFORATE S.R.L.

    Италия

    Предприятието G.B.S. LAMIERE PERFORATE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ламарина и тръби. Освен това развива дейност и в сферата на Перфорирана ламарина от черни метали, Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Перфорирана ламарина от черни метали, и Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Седалището му е в/ъв Alpignano, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. V.A.TEC.

    Италия

    Предприятието V.A.TEC., e Производител, и работи в сферата на Ламарина и тръби. Освен това развива дейност и в сферата на Перфорирана ламарина от черни метали, Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Перфорирана ламарина от черни метали, и Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Седалището му е в/ъв Scafati, Италия.

  2. ALCAMO LEONARDO

    Италия

  3. GATTI PRECORVI S.P.A.

    Италия

  4. METAL MILANO S.R.L.

    Италия

  5. TECNO GROUP S.R.L.

    Италия