Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • камък - машини и техника за добив

Резултати за

Камък - машини и техника за добив - Внос износ

 1. LEHMANN INDUSTRIE

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието LEHMANN INDUSTRIE, e Разпространител, и работи в сферата на Камък - машини и техника за добив. Седалището му е в/ъв Hörgertshausen, Германия.

 2. VIRIDI ORBIS GMBH

  Швейцария

  Verified by europages badge

  Предприятието VIRIDI ORBIS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Камък - машини и техника за добив. Седалището му е в/ъв Schachen B. Reute, Швейцария.

 3. ANNABLUME SCHEDL GESMBH

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието ANNABLUME SCHEDL GESMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Камък - машини и техника за добив. Седалището му е в/ъв Herzogenburg, Австрия.

 4. OFFICINE CARLINO FERNANDO

  Италия

  Предприятието OFFICINE CARLINO FERNANDO, e Производител, и работи в сферата на Камък - машини и техника за добив. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство - машини и техника, cutting machines for the building trade, building machinery and equipment, и Строителство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Galatone, Италия.

 5. CONPROMAC BLOCK MACHINES

  Турция

  Предприятието CONPROMAC BLOCK MACHINES, e Производител, и работи в сферата на Строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Камък - машини и техника за добив, Готов за употреба бетон, paver cement mixers, Камък - машини и техника за добив, Готов за употреба бетон, и Concrete blocks and breeze blocks for exterior works. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. MECHANICAL FOUNDRY LLC

  Украйна

  Предприятието MECHANICAL FOUNDRY LLC, e Производител, и работи в сферата на Камък - машини и техника за добив. Освен това развива дейност и в сферата на Visable supports the Ukrainian companies, cast iron, metal treatments, Mechanical construction, Iron foundry, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Novovolynsk, Украйна.

 2. LOVATO INTERNATIONAL S.R.L.

  Италия

  Предприятието LOVATO INTERNATIONAL S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Камък - машини и техника за добив, cutting machines for marble, granite and stone, block cutters for marble, granite and stone, Камък - машини и техника за добив, и marble, granite and stone sawing machines. Седалището му е в/ъв Chiampo, Италия.

 3. ASE TECHNIK AG

  Швейцария

  Предприятието ASE TECHNIK AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Камък - машини и техника за добив. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Конвейери, gravel, industrial system design, Строителство на промишлени сгради, и Конвейери. Седалището му е в/ъв Hochdorf, Швейцария.

 4. AIREMARMORES, LDA

  Португалия

  Предприятието AIREMARMORES, LDA, e Производител, и работи в сферата на Камък - машини и техника за добив. Освен това развива дейност и в сферата на limestone, marble blocks, и marble slabs. Седалището му е в/ъв Porto De Mos, Португалия.

 5. PEDRA JARDIM

  Португалия

  Предприятието PEDRA JARDIM, e Производител, и работи в сферата на Камък - машини и техника за добив. Седалището му е в/ъв Leiria, Португалия.

 1. LE.CO.ME.T

  Италия

  Предприятието LE.CO.ME.T, e Производител, и работи в сферата на Камък - машини и техника за добив. Освен това развива дейност и в сферата на block cutters for the building trade. Седалището му е в/ъв Gallese Scalo, Италия.

 2. COMEC BINDER S.R.L.

  Италия

  Предприятието COMEC BINDER S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Камък - машини и техника за добив, Каменотрошачки и мелачки, Камък - машини и техника за добив, Каменотрошачки и мелачки, screening plants for rubbish composting plants, и crushers for the building trade. Седалището му е в/ъв Morgano, Италия.

 1. FRAVIZEL - METALOMECÂNICA

  Португалия

  Предприятието FRAVIZEL - METALOMECÂNICA, e Производител, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Освен това развива дейност и в сферата на Камък - машини и техника за добив, Камък - машини и техника за добив, и drilling machines. Седалището му е в/ъв Pé Da Pedreira, Португалия.

 2. DUCLOS

  Франция

  Предприятието DUCLOS, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Мини и кариери - машини и техника, Камък - машини и техника за добив, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Мини и кариери - машини и техника, и Камък - машини и техника за добив. Седалището му е в/ъв Saint-Etienne, Франция.

 3. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Открито разработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Торф - машини и техника за добив, Камък - машини и техника за добив, Машини за обработка на мрамор, Минно разработване - машини и техника, Торф - машини и техника за добив, Камък - машини и техника за добив, Машини за обработка на мрамор, и Минно разработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Deutschfeistritz, Австрия.

 4. PC STONES (REVENIR SEPTEMBRE 2023)

  Португалия

  Предприятието PC STONES (REVENIR SEPTEMBRE 2023), e Агент/ Представител, и работи в сферата на Камък - машини и техника за добив. Освен това развива дейност и в сферата на Фасадна облицовка, limestone, stone tessera coverings, и Фасадна облицовка. Седалището му е в/ъв Leiria, Португалия.

 5. RODRES HANDLING TECHNOLOGIES S.R.L.

  Италия

  Предприятието RODRES HANDLING TECHNOLOGIES S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Камък - машини и техника за добив, Открито разработване - машини и техника, Камък - машини и техника за добив, и Открито разработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Savona, Италия.

 6. SANTAFIORA S.R.L.

  Италия

  Предприятието SANTAFIORA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Камък - машини и техника за добив. Освен това развива дейност и в сферата на Quarries, Tumble polished stones, и natural stone. Седалището му е в/ъв Vitorchiano, Италия.

 7. SUNDREAM INDUSTRIAL GROUP CO.,LIMITED

  Китай

  Предприятието SUNDREAM INDUSTRIAL GROUP CO.,LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Камък - машини и техника за добив. Седалището му е в/ъв SHANGHAI CITY, Китай.

 8. GRBM

  Украйна

  Предприятието GRBM, e Производител, и работи в сферата на Камък - машини и техника за добив. Освен това развива дейност и в сферата на Visable supports the Ukrainian companies, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Ternopil, Koroliova St. 12, Украйна.

 1. B. & W. MECHANICAL HANDLING LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието B. & W. MECHANICAL HANDLING LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Открито разработване - машини и техника, Камък - машини и техника за добив, Мини и кариери - машини и техника, Открито разработване - машини и техника, Камък - машини и техника за добив, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ely, Обединеното кралство.

 2. L'ETÀ DELLA PIETRA

  Италия

  Предприятието L'ETÀ DELLA PIETRA, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Строителен варовик, Промишлени подове и подови настилки, Каменни стълбища, Камък - машини и техника за добив, Строителен варовик, Промишлени подове и подови настилки, Каменни стълбища, и Камък - машини и техника за добив. Седалището му е в/ъв Gonnesa (Ci), Италия.

 3. TSA

  Турция

  Предприятието TSA, и работи в сферата на Камък - машини и техника за добив. Освен това развива дейност и в сферата на feeders for belts, и conveyors. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 4. SHANGHAI XIAZHOU HEAVY INDUSTRY MACHINERY CO., LTD

  Китай

  Предприятието SHANGHAI XIAZHOU HEAVY INDUSTRY MACHINERY CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Камък - машини и техника за добив. Седалището му е в/ъв Shanghai, Китай.

 5. ZHENGZHOU DSMAC MINING COMPANY

  Китай

  Предприятието ZHENGZHOU DSMAC MINING COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Камък - машини и техника за добив. Седалището му е в/ъв Zhengzhou, Китай.

 6. BRECCIE BVBA

  Белгия

  Предприятието BRECCIE BVBA, e Производител, и работи в сферата на Камък - машини и техника за добив. Седалището му е в/ъв Avelgem, Белгия.

 7. ACE HAMMER

  Южна Корея

  Предприятието ACE HAMMER, e Производител, и работи в сферата на Камък - машини и техника за добив. Освен това развива дейност и в сферата на hydraulic hammers. Седалището му е в/ъв Inchon, Южна Корея.

 8. KÖNIG BAUMASCHINEN

  Германия

  Предприятието KÖNIG BAUMASCHINEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Камък - машини и техника за добив. Седалището му е в/ъв Warburg, Германия.

 9. ATELIER BRANGER ET CIE

  Франция

  Предприятието ATELIER BRANGER ET CIE, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Камък - машини и техника за добив, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Камък - машини и техника за добив. Седалището му е в/ъв Monthou Sur Cher, Франция.

 10. SHENGDA MACHINERY CO.,LTD

  Китай

  Предприятието SHENGDA MACHINERY CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Камък - машини и техника за добив. Седалището му е в/ъв Anhai/Jinjiang, Китай.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Камък - машини и техника за добив - Внос износ

Брой резултати

124 Фирми