• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • керосин

Резултати за

Керосин - Внос износ

 1. EURL AABS

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието EURL AABS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Сушени плодове, Керосин, Virgin Olive Oil, dates, Сушени плодове, edible vegetable oils, fuel, Diesel, и Керосин. Седалището му е в/ъв Thizy Les Bourgs, Франция.

 2. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Русия

  Предприятието LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуствени торове, Въглеводороди и производни, Бензин - горивни смеси за двигатели с вътрешно горене, Керосин, Изкуствени торове, Въглеводороди и производни, Бензин - горивни смеси за двигатели с вътрешно горене, и Керосин. Седалището му е в/ъв Smolensk, Русия.

 3. GINOUVES GEORGES SAS

  Франция

  Предприятието GINOUVES GEORGES SAS, e Разпространител, и работи в сферата на Керосин. Освен това развива дейност и в сферата на Течни горива, low-sulphur diesel fuel, diesel fuel and derivatives, и Течни горива. Седалището му е в/ъв La Garde, Франция.

 4. GIBOUNDARY LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието GIBOUNDARY LTD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Керосин. Седалището му е в/ъв London, Enfield, Обединеното кралство.

 5. BULICHELLI PETROLI

  Италия

  Предприятието BULICHELLI PETROLI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мазут. Освен това развива дейност и в сферата на Газьол, Керосин, Газьол, и Керосин. Седалището му е в/ъв Cecina, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ARCOSERVIZI S.P.A.

  Италия

  Предприятието ARCOSERVIZI S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мазут. Освен това развива дейност и в сферата на Газьол, Керосин, Газьол, и Керосин. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

 2. GIORDANO PETROLI S.R.L.

  Италия

  Предприятието GIORDANO PETROLI S.R.L., и работи в сферата на Мазут. Освен това развива дейност и в сферата на Газьол, Керосин, Газьол, и Керосин. Седалището му е в/ъв Sant'antonio Abate, Италия.

 3. LENZI ENIO

  Италия

  Предприятието LENZI ENIO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мазут. Освен това развива дейност и в сферата на Газьол, Керосин, Газьол, и Керосин. Седалището му е в/ъв Rosignano Marittimo, Италия.

 4. COPPOLA PETROLI

  Италия

  Предприятието COPPOLA PETROLI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мазут. Освен това развива дейност и в сферата на Газьол, Керосин, Газьол, и Керосин. Седалището му е в/ъв Mariglianella, Италия.

 5. BP (SWITZERLAND)

  Швейцария

  Предприятието BP (SWITZERLAND), e Разпространител, и работи в сферата на Нефтени горива и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Керосин, и Керосин. Седалището му е в/ъв Zug, Швейцария.

 1. DIRETTISSIMA PETROLI DI BELLINO ROCI MASSIMILIANO S.N.C.

  Италия

  Предприятието DIRETTISSIMA PETROLI DI BELLINO ROCI MASSIMILIANO S.N.C., и работи в сферата на Мазут. Освен това развива дейност и в сферата на Газьол, Керосин, Газьол, и Керосин. Седалището му е в/ъв Robassomero, Италия.

 2. PRODOTTI PETROLIFERI F.LLI PREVEDEL S.R.L.

  Италия

  Предприятието PRODOTTI PETROLIFERI F.LLI PREVEDEL S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мазут. Освен това развива дейност и в сферата на Газьол, Керосин, Газьол, и Керосин. Седалището му е в/ъв Predaia, Италия.

 1. ENERGY SYSTEM 2006 S.R.L.

  Италия

  Предприятието ENERGY SYSTEM 2006 S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Мазут. Освен това развива дейност и в сферата на Газьол, Керосин, Газьол, и Керосин. Седалището му е в/ъв Riano, Италия.

 2. GIANNINI MORENO

  Италия

  Предприятието GIANNINI MORENO, и работи в сферата на Мазут. Освен това развива дейност и в сферата на Газьол, Керосин, Газьол, и Керосин. Седалището му е в/ъв Lucca, Италия.

 3. BASSIGNANI COMBUSTIBILI S.N.C.

  Италия

 4. FARMOS ENERGIA S.R.L.

  Италия

 5. NOVA PETROLI S.P.A.

  Италия

 6. PGB DI PONZANELLI MARIA PAOLA

  Италия

 7. VIGANO' S.R.L.

  Италия

 8. ROMANI GALLI & C. S.R.L.

  Италия

 1. ALBONETTI VINCENZO

  Италия

 2. CRISCI SILVIA MARIA MICHELA

  Италия

 3. GAMBARDELLA S.A.S. DI SALVEMINI VINCENZO

  Италия

 4. CARBOFUEL S.R.L.

  Италия

 5. TOMMASINI CARBURANTI DI MASIELLO CONSIGLIA

  Италия

 6. EREDI RAFFAELE S.R.L.

  Италия

 7. DRIVE SERVICE S.N.C. DI FERRANTI G. & C.

  Италия

 8. DEVENGAS S.R.L.

  Италия

 9. MASSOTTI S.R.L.

  Италия

 10. D.I.M. DI MELEGARI AUGUSTO E C. S.A.S.

  Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно