• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • керосин

Резултати за

Керосин - Внос износ

 1. COMPASS FUEL OILS & LUBRICANTS - NATIONWIDE FUEL SUPPLIER

  Обединеното кралство

  Verified by europages badge

  Предприятието COMPASS FUEL OILS & LUBRICANTS - NATIONWIDE FUEL SUPPLIER, e Разпространител, и работи в сферата на Мазут. Освен това развива дейност и в сферата на Газьол, Керосин, Промишлено отопление - инсталации и техника, Газьол, Керосин, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Penwortham, Обединеното кралство.

 2. EURL AABS

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието EURL AABS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Сушени плодове, Керосин, Virgin Olive Oil, dates, Сушени плодове, edible vegetable oils, fuel, Diesel, и Керосин. Седалището му е в/ъв Thizy Les Bourgs, Франция.

 3. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Русия

  Предприятието LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуствени торове, Въглеводороди и производни, Бензин - горивни смеси за двигатели с вътрешно горене, Керосин, Изкуствени торове, Въглеводороди и производни, Бензин - горивни смеси за двигатели с вътрешно горене, и Керосин. Седалището му е в/ъв Smolensk, Русия.

 4. GINOUVES GEORGES SAS

  Франция

  Предприятието GINOUVES GEORGES SAS, e Разпространител, и работи в сферата на Керосин. Освен това развива дейност и в сферата на Течни горива, low-sulphur diesel fuel, diesel fuel and derivatives, и Течни горива. Седалището му е в/ъв La Garde, Франция.

 5. GIBOUNDARY LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието GIBOUNDARY LTD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Керосин. Седалището му е в/ъв London, Enfield, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. BULICHELLI PETROLI

  Италия

  Предприятието BULICHELLI PETROLI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мазут. Освен това развива дейност и в сферата на Газьол, Керосин, Газьол, и Керосин. Седалището му е в/ъв Cecina, Италия.

 2. GIORDANO PETROLI S.R.L.

  Италия

  Предприятието GIORDANO PETROLI S.R.L., и работи в сферата на Мазут. Освен това развива дейност и в сферата на Газьол, Керосин, Газьол, и Керосин. Седалището му е в/ъв Sant'antonio Abate, Италия.

 3. LENZI ENIO

  Италия

  Предприятието LENZI ENIO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мазут. Освен това развива дейност и в сферата на Газьол, Керосин, Газьол, и Керосин. Седалището му е в/ъв Rosignano Marittimo, Италия.

 4. ARCOSERVIZI S.P.A.

  Италия

  Предприятието ARCOSERVIZI S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мазут. Освен това развива дейност и в сферата на Газьол, Керосин, Газьол, и Керосин. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

 5. ENERGY SYSTEM 2006 S.R.L.

  Италия

  Предприятието ENERGY SYSTEM 2006 S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Мазут. Освен това развива дейност и в сферата на Газьол, Керосин, Газьол, и Керосин. Седалището му е в/ъв Riano, Италия.

 1. COPPOLA PETROLI

  Италия

  Предприятието COPPOLA PETROLI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мазут. Освен това развива дейност и в сферата на Газьол, Керосин, Газьол, и Керосин. Седалището му е в/ъв Mariglianella, Италия.

 2. DIRETTISSIMA PETROLI DI BELLINO ROCI MASSIMILIANO S.N.C.

  Италия

  Предприятието DIRETTISSIMA PETROLI DI BELLINO ROCI MASSIMILIANO S.N.C., и работи в сферата на Мазут. Освен това развива дейност и в сферата на Газьол, Керосин, Газьол, и Керосин. Седалището му е в/ъв Robassomero, Италия.

 1. PRODOTTI PETROLIFERI F.LLI PREVEDEL S.R.L.

  Италия

  Предприятието PRODOTTI PETROLIFERI F.LLI PREVEDEL S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мазут. Освен това развива дейност и в сферата на Газьол, Керосин, Газьол, и Керосин. Седалището му е в/ъв Predaia, Италия.

 2. BP (SWITZERLAND)

  Швейцария

  Предприятието BP (SWITZERLAND), e Разпространител, и работи в сферата на Нефтени горива и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Керосин, и Керосин. Седалището му е в/ъв Zug, Швейцария.

 3. GIANNINI MORENO

  Италия

  Предприятието GIANNINI MORENO, и работи в сферата на Мазут. Освен това развива дейност и в сферата на Газьол, Керосин, Газьол, и Керосин. Седалището му е в/ъв Lucca, Италия.

 4. PETROLMAN S.R.L.

  Италия

 5. BARTOLOMEO LA CAVA COMBUSTIBILI S.R.L.

  Италия

 6. EREDI RAFFAELE S.R.L.

  Италия

 7. PEDRAZZINI S.N.C. DI LUCA PEDRAZZINI & C.

  Италия

 8. DEIDONE' COMBUSTIBILI S.N.C. DI PAOLO E LUCIO DEIDONE'

  Италия

 1. MINSTER FUELS LTD

  Обединеното кралство

 2. ALBONETTI VINCENZO

  Италия

 3. MASSOTTI S.R.L.

  Италия

 4. GAMBARDELLA S.A.S. DI SALVEMINI VINCENZO

  Италия

 5. CARBURANTI PARTANNA DI INGOGLIA ANTONINO E SCIACCA ADRIANA&C. S.N.C.

  Италия

 6. BADIGAS S.R.L.

  Италия

 7. SHERDEN ENERGIA S.R.L.

  Италия

 8. CARBOFUEL S.R.L.

  Италия

 9. FARMOS ENERGIA S.R.L.

  Италия

 10. NUOVA GASOLTERMICA S.A.S. DI COSTANTINI F. E C.

  Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно