• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Кипър

Кипър
  1. MS EXPORTS-IMPORTS LTD

    Кипър

    Предприятието MS EXPORTS-IMPORTS LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale foodstuffs, Hotel hygiene products, и Luxury goods. Седалището му е в/ъв Nicosia, Кипър.

  2. AUTHENTIA FOODS LTD

    Кипър

    Предприятието AUTHENTIA FOODS LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nicosia, Кипър.

  3. TRYFON TSERIOTIS LTD

    Кипър

    Предприятието TRYFON TSERIOTIS LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на distributors. Седалището му е в/ъв Nicosia, Кипър.

  4. PM TSERIOTIS LTD

    Кипър

    Предприятието PM TSERIOTIS LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nicosia, Кипър.

  5. L & M MICHAELIDES LIMITED

    Кипър

    Предприятието L & M MICHAELIDES LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nicosia, Кипър.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. IAKOVOS PHOTIADES FOODSTUFF SUPPLIERS LIMITED

    Кипър

    Предприятието IAKOVOS PHOTIADES FOODSTUFF SUPPLIERS LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nicosia, Кипър.

  2. AMALTHIA TRADING LIMITED

    Кипър

    Предприятието AMALTHIA TRADING LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Хранeнe - внос-износ, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Nicosia, Кипър.

  3. KARKOTIS MANUFACTURING & TRADING PUBLIC LIMITED

    Кипър

    Предприятието KARKOTIS MANUFACTURING & TRADING PUBLIC LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nicosia, Кипър.

  4. VASSOS ELIADES LIMITED

    Кипър

    Предприятието VASSOS ELIADES LIMITED, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nicosia, Кипър.

  5. SPINNEY'S CYPRUS LIMITED

    Кипър

    Предприятието SPINNEY'S CYPRUS LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквитени изделия, и Бисквитени изделия. Седалището му е в/ъв Nicosia, Кипър.

  1. DOUBLE C. TRADING LTD

    Кипър

    Предприятието DOUBLE C. TRADING LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Larnaca, Кипър.

  2. THAMIRA FOOD MANUFACTURERS LIMITED

    Кипър

    Предприятието THAMIRA FOOD MANUFACTURERS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nicosia, Кипър.

  1. S AKAPNITIS & COMPANY LIMITED

    Кипър

  2. DORITIS MACARONI FACTORY LTD

    Кипър

  3. IAKOVOS PHOTIADES FOODSTUFF SUPPLIERS LIMITED

    Кипър

  4. TSIGARIDES LIMITED

    Кипър

  5. COSMOS TRADING LIMITED

    Кипър

  6. TRYFON DISTRIBUTORS 1988 LTD

    Кипър

  7. KEO PLC

    Кипър

    Предприятието KEO PLC, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Limassol, Кипър.

  8. RAFAELLA WEAR LIMITED

    Кипър

  1. SAVERO TRADING LIMITED

    Кипър

  2. MERITEX CLOTHING COMPANY LTD

    Кипър

    Предприятието MERITEX CLOTHING COMPANY LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Larnaca, Кипър.

  3. NEW WAY TRADING LIMITED

    Кипър

  4. C & C LONDOU BROS LIMITED

    Кипър

    Предприятието C & C LONDOU BROS LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Larnaca, Кипър.

  5. IOANNIS C. SOUROULLAS LIMITED

    Кипър

  6. P PITSILLIDES TRADING CO LIMITED

    Кипър

  7. ZEIPLAST

    Кипър

  8. ZEIPLAST

    Кипър

  9. CORE - X CO LIMITED

    Кипър

  10. ZEIPLAST CHEMICALS INDUSTRIES LIMITED

    Кипър

    Предприятието ZEIPLAST CHEMICALS INDUSTRIES LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Limassol, Кипър.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно