Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • коксови пещи

Резултати за

Коксови пещи - Внос износ

 1. CLEANCORP NANOCOATINGS

  Германия

  Предприятието CLEANCORP NANOCOATINGS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Часовникарство, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Коксови пещи, Машини и техника за химическата промишленост, Часовникарство, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, и Коксови пещи. Седалището му е в/ъв Olching, Германия.

 2. STEINEMANN CARBON AG

  Швейцария

  Предприятието STEINEMANN CARBON AG, e Производител, и работи в сферата на Твърди горива. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - производство и снабдяване, Железни и цветни руди, Суровини за строителството, Коксови пещи, Електричество - производство и снабдяване, Железни и цветни руди, Суровини за строителството, и Коксови пещи. Седалището му е в/ъв Chur, Швейцария.

 3. NITROCHEMIE ASCHAU GMBH

  Германия

  Предприятието NITROCHEMIE ASCHAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Коксови пещи, Хартиени канцеларски изделия - пластмасови артикули, Фармацевтични изделия, Торове и препарати за обогатяване на почвите, Коксови пещи, Хартиени канцеларски изделия - пластмасови артикули, Фармацевтични изделия, и Торове и препарати за обогатяване на почвите. Седалището му е в/ъв Aschau a. Inn, Германия.

 4. THERMAGLOW LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието THERMAGLOW LTD, e Производител, и работи в сферата на Професионални дървени пещи. Освен това развива дейност и в сферата на Коксови пещи, Пещи за термообработка, Коксови пещи, и Пещи за термообработка. Седалището му е в/ъв Great Yarmouth, Обединеното кралство.

 5. J L S OVENS LTD.

  Обединеното кралство

  Предприятието J L S OVENS LTD., e Производител, и работи в сферата на Промишлени пещи и огнища. Освен това развива дейност и в сферата на Коксови пещи, и Коксови пещи. Седалището му е в/ъв Loughton, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. COELTUNNEL S.R.L.

  Италия

  Предприятието COELTUNNEL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлени пещи и огнища. Освен това развива дейност и в сферата на Пещи за термообработка, Коксови пещи, Пещи за термообработка, и Коксови пещи. Седалището му е в/ъв Civita Castellana, Италия.

 2. J L S REDDITCH LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието J L S REDDITCH LTD, и работи в сферата на Коксови пещи. Седалището му е в/ъв Redditch, Обединеното кралство.

 3. SHAAN TANDOORI

  Обединеното кралство

  Предприятието SHAAN TANDOORI, и работи в сферата на Коксови пещи. Седалището му е в/ъв Watford, Обединеното кралство.

 4. UNOX

  Обединеното кралство

  Предприятието UNOX, и работи в сферата на Коксови пещи. Седалището му е в/ъв Camberley, Обединеното кралство.

 5. CONTROL & CONSTRUCTION LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието CONTROL & CONSTRUCTION LTD, и работи в сферата на Коксови пещи. Седалището му е в/ъв Stoke-On-Trent, Обединеното кралство.

 1. CONTRALAC OBERFLÄCHEN UND BAUTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието CONTRALAC OBERFLÄCHEN UND BAUTECHNIK GMBH, и работи в сферата на Коксови пещи. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти за дървообработването, и Ръчни инструменти за дървообработването. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 2. TOM CHANDLEY LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието TOM CHANDLEY LTD, и работи в сферата на Коксови пещи. Седалището му е в/ъв Manchester, Обединеното кралство.

 1. EBA KOHASZATI SEGEDANYAG-, FEMTOMEGCIKKGYARTO ES ERTEKESITO KFT

  Унгария

 2. DE PAOLI AURELIO

  Италия

 3. MELLA + MENZI AG

  Швейцария

 4. THE HAVILAND LTD

  Обединеното кралство