Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • корабостроителници - строителство

Резултати за

Корабостроителници - строителство - Внос износ

 1. SEA PROP SRL - CANTIERE NAUTICO COSTRUZIONE IMBARCAZIONI E GOMMONIRCA

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието SEA PROP SRL - CANTIERE NAUTICO COSTRUZIONE IMBARCAZIONI E GOMMONIRCA, e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на naval shipyards, construction of boats and dinghies, yacht building, motor-boats, sailboats, boats, shipyards, small boats towed, и outboard motor boats. Седалището му е в/ъв Pozzuoli, Италия.

 2. ASTILLEROS CARDAMA

  Испания

  Предприятието ASTILLEROS CARDAMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, Корабостроене, Кораби - поправка и поддръжка, shipyards, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Корабостроене, и Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Vigo-Pontevedra, Испания.

 3. CANTIERE LINETTI SRL

  Италия

  Предприятието CANTIERE LINETTI SRL, e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на pleasure craft, pleasure motor-boats, boats, и interior fittings for boats. Седалището му е в/ъв Zocco-Erbusco, Италия.

 4. CANTIERI SANGERMANI

  Италия

  Предприятието CANTIERI SANGERMANI, e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Екскурзионни плавателни съдове, boats, nautical supplies, Екскурзионни плавателни съдове, и naval shipyards. Седалището му е в/ъв Lavagna, Италия.

 5. CARPINTERIA NAVAL NIETO SL

  Испания

  Предприятието CARPINTERIA NAVAL NIETO SL, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - строителство, ship maintenance, ship carpentry, Корабостроителници - строителство, и shipyards. Седалището му е в/ъв Vigo-Pontevedra, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CMT ELECTRIC

  Румъния

  Предприятието CMT ELECTRIC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ. Освен това развива дейност и в сферата на Фотоелементи под висок вакуум, Корабостроителници - строителство, Аварийно осветление и осветление за безопасност, Улично осветление - промишлено и търговско, Фотоелементи под висок вакуум, Корабостроителници - строителство, Аварийно осветление и осветление за безопасност, и Улично осветление - промишлено и търговско. Седалището му е в/ъв Constanta, Румъния.

 2. ASTILLEROS ONE OFF

  Испания

  Предприятието ASTILLEROS ONE OFF, e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на fibreglass tanks, painting, и boatyard. Седалището му е в/ъв Cartagena, Испания.

 3. NAVALSERVICE MARSELLA

  Италия

  Предприятието NAVALSERVICE MARSELLA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - поправка и поддръжка, Резервни части за корабни дизелови двигатели, Корабостроителници - поправка и поддръжда, marine diesel engines, Кораби - поправка и поддръжка, Резервни части за корабни дизелови двигатели, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Surano, Италия.

 4. MONTMONTAZA - GREBEN D.O.O.

  Хърватия

  Предприятието MONTMONTAZA - GREBEN D.O.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, passenger ships and boats, ship repairs, Корабостроителници - поправка и поддръжда, и maritime tug boats. Седалището му е в/ъв VELA LUKA, Хърватия.

 5. NAVALSTEEL SRL

  Италия

  Предприятието NAVALSTEEL SRL, e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, steel, Stainless steel furniture, Корабостроителници - поправка и поддръжда, и naval shipyards. Седалището му е в/ъв Ispica, Италия.

 1. ROUMANIE INTERIM

  Румъния

  Предприятието ROUMANIE INTERIM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - строителство, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Корабостроителници - строителство, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Braila, Румъния.

 2. METAL COMPOSITE YACHTS

  Испания

  Предприятието METAL COMPOSITE YACHTS, e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Седалището му е в/ъв Tarragona, Испания.

 1. STEEL COMPANY SRL

  Италия

  Предприятието STEEL COMPANY SRL, e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на naval shipyards, и Stainless steel furniture. Седалището му е в/ъв Modica, Италия.

 2. STEEL MARCONSTRUCT SRL

  Румъния

  Предприятието STEEL MARCONSTRUCT SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Седалището му е в/ъв Tulcea, Румъния.

 3. UNION TRADING MONACO

  Монако

  Предприятието UNION TRADING MONACO, e Разпространител, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Седалището му е в/ъв Monaco, Монако.

 4. KARCZMETAL

  Полша

  Предприятието KARCZMETAL, e Multi-Category, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на metal treatments, milling, metal locksmithing, и smoothing metals. Седалището му е в/ъв Lubichowo, Полша.

 5. AQUANAUT DUTCH CRAFTSMANSHIP

  Холандия

  Предприятието AQUANAUT DUTCH CRAFTSMANSHIP, e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

 6. SMC ITALIA

  Италия

  Предприятието SMC ITALIA, e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за транспортната промишленост, Пластмаси - изделия за транспортната промишленост, supplies for aeronautical applications, и bodywork for special vehicles. Седалището му е в/ъв Cicerale, Италия.

 7. BOOTSCENTER HORN GMBH

  Германия

  Предприятието BOOTSCENTER HORN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Gaienhofen, Германия.

 8. RB YACHTING GMBH

  Швейцария

  Предприятието RB YACHTING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Автомобили. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроене, Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроене, Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, и Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Pratteln, Швейцария.

 1. BOOTSWERFT RAMMIN

  Германия

  Предприятието BOOTSWERFT RAMMIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Barth, Германия.

 2. FRITZ TRUDEL BOOTSWERFT AG

  Швейцария

  Предприятието FRITZ TRUDEL BOOTSWERFT AG, e Разпространител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Unterterzen, Швейцария.

 3. BLUBOATS GMBH

  Швейцария

  Предприятието BLUBOATS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Udligenswil, Швейцария.

 4. BOOTSWERFT LABHART AG

  Швейцария

  Предприятието BOOTSWERFT LABHART AG, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Steckborn, Швейцария.

 5. J LANE YACHTING GMBH

  Швейцария

  Предприятието J LANE YACHTING GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, Екскурзионни плавателни съдове, Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, и Екскурзионни плавателни съдове. Седалището му е в/ъв Mosen, Швейцария.

 6. MAURER WERFT

  Германия

  Предприятието MAURER WERFT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

 7. KAHNBAUEREI KARL KOAL

  Германия

  Предприятието KAHNBAUEREI KARL KOAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Lübbenau/spreewald, Германия.

 8. ROHN ERLACH AG

  Швейцария

  Предприятието ROHN ERLACH AG, e Разпространител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Erlach, Швейцария.

 9. PIUS WÄGER, DER BOOTBAUER GMBH

  Швейцария

  Предприятието PIUS WÄGER, DER BOOTBAUER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Luzern, Швейцария.

 10. INTERBALT, UAB

  Литва

  Предприятието INTERBALT, UAB, e Производител, и работи в сферата на Кораби - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Риболовни кораби - строителство, Корабостроителници - строителство, Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, Спояване на стомани и метали, Риболовни кораби - строителство, Корабостроителници - строителство, Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, и Спояване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв KLAIPEDA, Литва.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Корабостроителници - строителство - Внос износ

Брой резултати

326 Фирми