• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване

Резултати за

Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване - Внос износ

 1. PROBABLE EQUATION

  Португалия

  Предприятието PROBABLE EQUATION, e Multi-Category, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на sizing for the textile industry. Седалището му е в/ъв Trofa, Португалия.

 2. GTT GERMAN TEXTILE TECHNOLOGIES LTD.

  Германия

  Предприятието GTT GERMAN TEXTILE TECHNOLOGIES LTD., e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и аксесоари за бродиране, embroidery machines, Машини и аксесоари за бродиране, Machines, custom-built, и embroidered clothing. Седалището му е в/ъв Konken, Германия.

 3. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Испания

  Предприятието COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Фабрични шевни машини и аксесоари, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, и Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Esparreguera-Barcelona, Испания.

 4. RED CARPET S.R.L.

  Италия

  Предприятието RED CARPET S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, thread decatizing machines, и decatising fabrics and textile products. Седалището му е в/ъв Carre', Италия.

 5. INNOTRANSFERS

  Испания

  Предприятието INNOTRANSFERS, e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, protective work masks, Крайна обработка на текстилни тъкани, и professional protection items. Седалището му е в/ъв Montornes Del Valles, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ASTENJOHNSON

  Белгия

  Предприятието ASTENJOHNSON, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Памук - тъкани, Изкуствени и синтетични тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Памук - тъкани, и Изкуствени и синтетични тъкани. Седалището му е в/ъв Eupen, Белгия.

 2. DANTI PAOLO & C. S.R.L.

  Италия

  Предприятието DANTI PAOLO & C. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

 3. GRANDIS SRL

  Италия

  Предприятието GRANDIS SRL, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Автоклави, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, textile dyeing machines, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Автоклави, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Paderno Dugnano, Италия.

 4. NOSEDA S.R.L.

  Италия

  Предприятието NOSEDA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, и textile dyeing machines. Седалището му е в/ъв Tavernerio, Италия.

 5. OFFICINA MASTER S.P.A

  Италия

  Предприятието OFFICINA MASTER S.P.A, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, и Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

 1. SEKAISA

  Испания

  Предприятието SEKAISA, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени машини за гладене, Промишлени машини за гладене, textile machinery, machines for treating and finishing textile fibres, и textile machine repair. Седалището му е в/ъв Banyoles - Girona, Испания.

 2. ANDRITZ ASSELIN THIBEAU

  Франция

  Предприятието ANDRITZ ASSELIN THIBEAU, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, и textile industry. Седалището му е в/ъв Elbeuf, Франция.

 1. GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD.

  Германия

  Предприятието GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD., e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на coupling machines. Седалището му е в/ъв Grossostheim, Германия.

 2. PUMA PRO PARTS LTD

  Турция

  Предприятието PUMA PRO PARTS LTD, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Строителство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, pump accessories for concrete, Rubber - pipes, tubes and hoses, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, и accessories and spare parts. Седалището му е в/ъв Tekirdag, Турция.

 3. ASIEUR TEXTILE SPARE PARTS

  Ирландия

  Предприятието ASIEUR TEXTILE SPARE PARTS, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Тъкачество - машини и техника, machines and equipment for spinning and twisting, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, и parts and accessories for textile machines. Седалището му е в/ъв Galway, Ирландия.

 4. MAQUINAS DE COSER

  Испания

  Предприятието MAQUINAS DE COSER, e Разпространител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на sewing machines, used sewing machines, и Sewing machines for textiles. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

 5. THÜMLING TEXTILMASCHINEN GMBH

  Германия

  Предприятието THÜMLING TEXTILMASCHINEN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Schwarzenbach a Wald, Германия.

 6. MAKROCOSTURA

  Испания

  Предприятието MAKROCOSTURA, e Разпространител, и работи в сферата на Облекло - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, и Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Седалището му е в/ъв Alcala De Guadaira, Испания.

 7. ESBE CONSULTING UND TRADING GMBH

  Германия

  Предприятието ESBE CONSULTING UND TRADING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Aachen, Германия.

 8. NOWOTECMA GMBH

  Австрия

  Предприятието NOWOTECMA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, и Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Седалището му е в/ъв Neuhofen An Der Krems, Австрия.

 1. E.J. CZIRAKY

  Германия

  Предприятието E.J. CZIRAKY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Tegernsee, Германия.

 2. HIJOS DE A. FERRER-DALMAU S.A.

  Испания

  Предприятието HIJOS DE A. FERRER-DALMAU S.A., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, yarn spinning machine, textile machinery, и Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 3. LAFER S.P.A.

  Италия

  Предприятието LAFER S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на grinders, machines and equipment for teaseling fabrics, и machines for shearing yarns. Седалището му е в/ъв Schio, Италия.

 4. SCHENK-TEXTILMASCHINEN

  Германия

  Предприятието SCHENK-TEXTILMASCHINEN, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, Машини и аксесоари за бродиране, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Машини и аксесоари за бродиране. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

 5. SECOND HAND TEXTILE

  Италия

  Предприятието SECOND HAND TEXTILE, e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на second hand weaving machines, machines and equipment for finishing yarn, sale of used textile machinery, и machinery for treating and finishing fabrics. Седалището му е в/ъв Gerenzano, Италия.

 6. STRICKMASCHINEN RÜDIGER ONKEN

  Германия

  Предприятието STRICKMASCHINEN RÜDIGER ONKEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

 7. BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH

  Германия

  Предприятието BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, Машини и аксесоари за бродиране, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Машини и аксесоари за бродиране. Седалището му е в/ъв Nettetal, Германия.

 8. ING.-BÜRO CLASSEN & PARTNER

  Германия

  Предприятието ING.-BÜRO CLASSEN & PARTNER, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Dülmen, Германия.

 9. HATTORFER KAMMGARNSPINNEREIEN GMBH

  Германия

  Предприятието HATTORFER KAMMGARNSPINNEREIEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, и Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Седалището му е в/ъв Wagenfeld, Германия.

 10. KARL L. HÜBSCHMANN GMBH

  Германия

  Предприятието KARL L. HÜBSCHMANN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Augsburg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване - Внос износ

Брой резултати

214 Фирми